facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

VTEC Show 2005

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

VTEC Show 2005

OdgovorNapisal/-a Vetta » 04 jun 2005 23:35

No in ker sem se danes udeležil VTEC Showa in sem se imel zelo fajn in sem celo poslikal nakej slik sem jih lepo pridno dau na server, tako da boste lahko še ostali videli nekaj slik, ki sem jih posnel. No in ker pa velja dejstvo, da je pomembno sodelovati in ne zmagati je to še posebno veljalo zame. Po mojem mnenju sem imel konjička, ki je promogel najmanj konjev na celem showu!! No, če se kdo ne strinja pa nej napiše ;)! Imel sem hondo civic letnik 90, 1.2 kubikov z 75 konji :? Ker pa sem se zelo pošteno zagrizel v asfalt in postil nekaj milimetrov gume na asfaltu se je celo obrestovalo in le nisem pristau na zadnjem mestu :D
No sedaj pa še vrlo pomembni link, na katerega ste vsi čakali da boste lahko pobrali slike. Slike najdete tukaj
No in če še koga kej zanima pa nej le pogumno upraša! Če pa ima še kdo kake slike pa nej pove in se jih bo dalo skupaj da bodo še ostali videli!

LP Simon
Uporabniški avatar
Vetta
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SunShiner » 04 jun 2005 23:57

zakon je blo ja 8)

kar se pa slik tiče... :wink: - http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?t=15985
------------------------------------------------------
-the pursuit of performance-
powered by Nissan Silvia S14 300+ hp & 400+ Nm
Uporabniški avatar
SunShiner
Uporabnik

Kraj: Nissanmania

OdgovorNapisal/-a Eddy » 05 jun 2005 00:27

Danes je bilo lepo,program je tekel po planu,čeprav sva z Pronfreakom prišla okoli 14h šele....so minirali baje nek odsek pred novim mestom in sva čakala kot opice da so zminirali do konca :lol:

Vesel sem da je Šajnr prepričal vodilne(se mi zdi da je bil Urbane??) da so me spustili na stezo...malo sem pokazal kaj zmore moj E30 ko se ga uporablja pravilno 8) in se odpeljal po žičnih gumah domov.... :lol:

Lepo je bilo spoznati nekaj novih osebkov z tega foruma recimo MarkaMarkaVTI,R-typa,A3-turbota(locksmith.press :P ),Speedya ki veselo žuli pivo še naprej verjetno :lol: ,Urbaneta,MajoCRX...še kakšen se najde pa sem pozabil ko vas je tok na kupu :oops:

Pohvalil bi še Scoobya ki je moral cel dan presedeti na vratih,pomoje je umru od pomanjkanja akcije in dolgčasa :lol:

Slike bojo tudi z moje strani ko se mi bo dalo naložiti vse z digija....zdele samo še pojstelja :lol:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Zivc » 05 jun 2005 00:27

supr je blo :twisted:
www.jdm.si
Uporabniški avatar
Zivc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SunShiner » 05 jun 2005 00:38

Eddy-k2 je napisal/-a:Vesel sem da je Šajnr prepričal vodilne(se mi zdi da je bil Urbane??) da so me spustili na stezo...malo sem pokazal kaj zmore moj E30 ko se ga uporablja pravilno 8) in se odpeljal po žičnih gumah domov.... :lol:

emmm... tisto je bil Krigl, Urbane je mel dost opravkov z drugimi stvarmi vsenaokoli :lol:
powered by Nissan Silvia S14 300+ hp & 400+ Nm
Uporabniški avatar
SunShiner
Uporabnik

Kraj: Nissanmania

OdgovorNapisal/-a Eddy » 05 jun 2005 00:39

uuuu se opravičujem pol :oops: HVALA KRIGL :wink:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Zivc » 05 jun 2005 00:44

Eddy-k2 je napisal/-a:uuuu se opravičujem pol :oops: HVALA KRIGL :wink:

ja, hvala krigl k si zdržal ob tako Živčnem človeku :mrhappy:
www.jdm.si
Uporabniški avatar
Zivc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 05 jun 2005 02:51

zlo vredi,edino malo preveč sončka :twisted: :f_pop:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

Kraj: PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 05 jun 2005 03:00

Evo, komaj zdaj prifural domov...zdaj pa spat.

Meni se je tudi zdelo ful dobro, ampak jaz sem itak bil nonstop ali ob stezi ali pa na njej, tak da sploh ne vem kaj se je drugega dogajalo :mrhappy:

Na koncu pa se samo ob sanku :drunk:

Moram samo povedat, kapo dol eddy...razturas driftanje :rockon:

Ah se tole...sivik, potem ko si odsel sem se en hiter krog odfural...1:17.31, pa se hitrej se da (ka bi delo, ce bi mel VTIja ) :lol:

Slike pa drugic, ker sem prevec zmatran
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a daewoo_rugby » 05 jun 2005 03:41

bravo, lepo je bilo :D
RUF ANC TAKA IN ONAKA,SEJ NE DA NISI LEPA SAMU LAŽEŠ KU SRAKA,JEMAŠ SEKSI GLAS AMPAK MENI SE ZDI,DA NA DRUGEM KONCU ŽICE GRDA BABA SEDI!
Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vetta » 05 jun 2005 10:16

JA fantje...., bilo je super!! Edino kar mau zamerim je naslednje! Bilo so obljubljene neke GO GO plesalke od 21h naprej..., Še celo objava je bila po mikrofonu da bodo bile! Nakar ni bilo ne duha ne sluha o kakih plesalkah in ok kakem žuru! No bil je pa vsaj prijeten družabni čvek, ki pa je tudi veliko vreden ;)

LP Simon
Uporabniški avatar
Vetta
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a GREGOR-KK » 05 jun 2005 10:21

Vetta je napisal/-a:JA fantje...., bilo je super!! Edino kar mau zamerim je naslednje! Bilo so obljubljene neke GO GO plesalke od 21h naprej..., Še celo objava je bila po mikrofonu da bodo bile! Nakar ni bilo ne duha ne sluha o kakih plesalkah in ok kakem žuru! No bil je pa vsaj prijeten družabni čvek, ki pa je tudi veliko vreden ;)

LP Simon

Punce so na poti imele prometno nesreco, sicer nic hujsega, tako da zal niso prisle. bi pa meni rekel, pa bi ti jaz zaplesal!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GREGOR
GREGOR-KK
Uporabnik

Kraj: KRSKO

OdgovorNapisal/-a Vetta » 05 jun 2005 10:47

matr vola!! Kaj nisi prej reku :D HAHA
Uporabniški avatar
Vetta
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cacy » 05 jun 2005 11:28

jst bi najprej pohvalila organizatorje, je blo ful dobr :D
vreme je blo koncno tako kot mora bit za tako srecanje 8)
najboljs je blo pa vidit spet folk katerega nism ze kar nekaj casa :D
men je blo res super.
tud hvala bluaccordu za voznjo po mobikrogu :D pa mugenRSu za pijaco :wink: in vsem ostalim za super druzbo :D

upam da se kmalu spet vidimo :wink:
Uporabniški avatar
cacy
Hondašica

Kraj: Čušperk

OdgovorNapisal/-a SIVIK » 05 jun 2005 11:29

Blo je fajn ja se spet malo po stezi vozit... :D

Lex_ je napisal/-a:Ah se tole...sivik, potem ko si odsel sem se en hiter krog odfural...1:17.31, pa se hitrej se da (ka bi delo, ce bi mel VTIja ) :lol:

:shock: Opa! 8) Čestitam, ampak jaz bi ti prepovedal vstop na stezo za nadalje leto recimo! :lol: :lol: Ker če bo šlo tak dalje boš počasi prišo pod 1.10. :twisted:
lp Damir

4. gen Civic 1.4 16V Sedan

R56 COOPER S
Uporabniški avatar
SIVIK
Uporabnik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Vetta » 05 jun 2005 11:51

O Sivik..., Lepo je blo dragat s tabo ;) Le mau prehud stroj mas zame :D
Uporabniški avatar
Vetta
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 05 jun 2005 11:52

Sivik ni panike, saj letos ne vem, ce se bom sel kaj na progo...mogoce kaj proti koncu leta.

Krigla pa treba res pohvaliti...kolko se je clovek namatral ob progi. Pa res dobro je vse skup zorganiziral. Saj je treba v bistvu vse pohvaliti, ki so sodelovali pri organizaciji, ker vem, da so se ostali tudi potrudili.
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Vetta » 05 jun 2005 11:54

Ah seveda..., KRIGLA je treba definitivno pohvalit!! Clovk je bil zdej ze tretjic tukaj in nikoli se ni zapeljau po progi!! Kljub temu da sem ga ne vem kok cajta prepriceval nej se zapelje!! SVAKA CAST!! Kaj nej drucga recem!!
Uporabniški avatar
Vetta
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 05 jun 2005 12:19

Mislim, da so vsi, ki so imeli karkoli z organizacijo čez bili zelo pridni. Še posebej pa Krigl in njegova punca, Soichiro, ki so bili celi dan privezani na istem mestu. Pa tudi na kapiji, tam je pa bil Scooby, kdo je pa še bil zraven pa ne vem.

Bye
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a SunShiner » 05 jun 2005 12:27

jp, še enkrat pohvala vsem "mučenikom" 8)