Moderator: Blue Angels

andrejsx je napisal/-a:Kaj pa MOBIKROG men se zdi primerna lokacija dovolj prostora je raztavo hond in primeren plac za kašne aktivnosti,sam pozanimat se je treba za dovoljenje:

dinoti je napisal/-a:Mora bit polet in na morju!!

MdrFkr je napisal/-a:V Kopru bi se dalo... moj kolega je zdaj dobil v najem lokal pri gokardih, tko da bi lahko tudi jaz kaj pomagal...
je pa tam dosti njivic, tko,da mislim, da bi bilo kje drugje bolje - npr. Sermin pri AMZS... Dosti prostora, dosti parkirnih mest, in NE MOTI NOBENEGA...

majaCRX je napisal/-a:MdrFkr je napisal/-a:V Kopru bi se dalo... moj kolega je zdaj dobil v najem lokal pri gokardih, tko da bi lahko tudi jaz kaj pomagal...
je pa tam dosti njivic, tko,da mislim, da bi bilo kje drugje bolje - npr. Sermin pri AMZS... Dosti prostora, dosti parkirnih mest, in NE MOTI NOBENEGA...
Pri gokardih smo ŽE IMELI vtec show, pa je bil po enem dnevu prekinjen. Hondaši niso za med tako množico ljudi, žal

Soichiro je napisal/-a:Show bo najkasneje junija ravno zaradi tega. Pa folk bo mel na dopustu čas razmislt keri avto se splača kupit

petronas je napisal/-a:Nevem kaj blaznite z tem portotozem, zdi se mi da hocete nek na silo vkovan prestiz... oz neko fino preserantsko srecanje.
Ce je meeting potem ne rabi bit razkazovanje al pa javno blokadiranje.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost