facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Vtisi VTEC Festa

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Vtisi VTEC Festa

OdgovorNapisal/-a cresh » 06 nov 2004 19:41

Pršu domov, na pol gluh, ampak ni panike. Vtisi, k sreč ni bil dž tko da je blo kr ql. Najbol je bil ku.rac ker me niso spustil notr. Ampak k sreč smo pol mal dragal, pa še z rx-8 sm se fjaku po progi. Tko da je blo kr ql.
Zadnjič spremenil cresh, dne 06 nov 2004 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
EG6 '92 + k26 turbo= 13.02s@178km/h
more boost coming soonSlika
Uporabniški avatar
cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a Cerae » 06 nov 2004 19:43

Ma vsem, ki vas ni bilo je lahko fino žal ;)

Vreme sicer ni bilo sončno za v kopalke, ampak koga briga al so oblaki in sonce, sam da je pista suha :)

Kostanj je bil mojstrsko spečen, kuhan vinček nesramno dober, družba super (se strinja še kuža, cac ji je zdej boginja :P:P, oki A3turbo tut s svojo štartno listo ;) Edin Mugen RS je bil preveč priden, pa kokr smo jo šuntal, da bi ga šavsnila, ni ratal ;);)

Skratka, še pridem k vam!

@cresh: ti pa verjamem, da si na tričetrt gluh :) :) Sej smo še mi, k smo bli okol ;) Pomojem te niso na pisto spustil zato, da ne bi podlage z vibracijami sesu ;)
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a G-4S » 06 nov 2004 20:11

Ja res je blo fajn. Tako kot prvi Mobikrog, ko so bile same honde... no ja tokrat je blo še bolš, saj je bil zraven še kostanj in kuhano vino :twisted: . Dobr ste zorganiziral 8)

Vožnje so ble pa tud super :twisted: . Edin un prvi ovink je mal smotan, vendar zanimiv :twisted:

@Cerae: a un nadobudni kuža je bil tvoj? :D
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a gas_gas » 06 nov 2004 20:13

Evo zj dospel domov! Blo je supr, še clo pizzo smo jedl :D Proga pa sčasoma zmer bol. :wink:

Sam škoda k niso spstil tistga na pisto k je mel ubijalski glas oz. k ni mel nobenega rora!
red beast
Uporabniški avatar
gas_gas
Uporabnik

Kraj: Begunje

OdgovorNapisal/-a cresh » 06 nov 2004 20:22

gas_gas je napisal/-a:Evo zj dospel domov! Blo je supr, še clo pizzo smo jedl :D Proga pa sčasoma zmer bol. :wink:

Sam škoda k niso spstil tistga na pisto k je mel ubijalski glas oz. k ni mel nobenega rora!

ja res škoda da ga niso spustil :cry: :cry:
EG6 '92 + k26 turbo= 13.02s@178km/h
more boost coming soonSlika
Uporabniški avatar
cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a zelenka » 06 nov 2004 20:22

hej hej :) no pa se jaz med prisotnimi in prisebnimi :) bilo je zelooooo dobro - sploh kuhano vino :twisted: , ne vem pa kaj je blo tokrat tipom, da so mi kr kljuce od svojih avtov dajal, tko da sem se furala po drag pisti s Civicom 1.4 pa pol se z VTI-jem :) upam da sta Tina in Mini prezivela kot sovoznika :).....drugace pa res vse pohvale organizatorjem! Blo je super! :wink:
-------------------------------------------------------------------------------------
Freedom comes when you learn to let go....
Uporabniški avatar
zelenka
Uporabnik

Kraj: druga ulica levo pri hribu

OdgovorNapisal/-a COBO » 06 nov 2004 20:25

No odmrznil sem se in lahko recem da je blo fajno sploh ker sm prvic bil na srecanju in tudi prvic na mobikrogu, celo prvic na dolenjskem :) Blo je fino fajno ... sam MRZZZZZZZZZZZ !!!
...vodja udara vodja vojaąkega učnega centra,
major Fernando Pereira, ki je znan kot Cobo 8)
Uporabniški avatar
COBO
Uporabnik

Kraj: Kazakhstan

OdgovorNapisal/-a Cerae » 06 nov 2004 20:28

G-4S: una nadobudna kuža je "moja" ja :D Pravzpaprav je od punce, sam jo mam kr mal za svojo ;) Ti si pa dans itaq celo pot pred mano tja vozu (zelen R19), sam pol si pa tko odvil dol, da sem že pomislu, da sem zgrešu odcep za Mobikrog :S

Se pa strinjam s COBOm, mraazzzzz je blo, ampak sej cagrov avtek je super grel ;) ;)
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 06 nov 2004 20:41

Aja, a si sure, da sm bil jst :D . Ker jaz sem še babico peljal domov in sem že prej zavil z Dolenke oz. sem sfalil izvoz (ker je zdej tko čudovito vse urejen in razrit tam) in sem mogel obrnit in nazaj it :oops:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 06 nov 2004 20:42

vincek in ostalo je bilo zakon,ce se ga lahko kak liter dobi-kupi,povejte 8) :lol:
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zelenka » 06 nov 2004 20:49

simak LOOOOOL jaz tud tko pravim ja :)
-------------------------------------------------------------------------------------
Uporabniški avatar
zelenka
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Rider » 06 nov 2004 20:55

Vreme kr good, družba in vzdušje odlično, pa odličen vinček - prezidente komplimenti :P

Sam jaz še kr slikce čakam :arrow: :P Naspidiran sem k sto hudičov :twisted:
Uporabniški avatar
Rider
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cagr » 06 nov 2004 20:58

Hudo dobr je blo... 8)
Vinček je bil tut prov hud, sam škoda ker ga je zmanjkal na koncu. :evil:
Pa vreme je bilo tut zelo solidno glede na to, da je november.

Navozu sem se pa... LOOL... Zdej bo pa res dost za letos. :lol:
Spremljajte projekt Liska tudi na Facebook-u! ... cagr® - faithfully yours since the end of cold war
Uporabniški avatar
cagr
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Damo » 06 nov 2004 21:05

Hej hej ja vincek je bil 1A :D Pista je bla tud kr kul ceprov sem se ene 5×skor ubil :? :D Drugace je blo pa fino fajn 8)
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Uporabniški avatar
Damo
Dorifto

Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a zelenka » 06 nov 2004 21:07

Damo a avto je se cel :P :P :P :oops:
Uporabniški avatar
zelenka
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Damo » 06 nov 2004 21:09

zelenka je napisal/-a:Damo a avto je se cel :P :P :P :oops:
Upam da je morm se podrobno pregledat. Sam po uni njivi se ti res nebiblo treba vozt :P :D
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
Uporabniški avatar
Damo
Dorifto

OdgovorNapisal/-a zelenka » 06 nov 2004 21:11

Pa ni bla njiva :) So bli kravji kakci na koncu steze, ce ne verjames vprasi Ojgna se je on tud tam peljal, ko se je mim mene peljal :lol:
Uporabniški avatar
zelenka
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Damo » 06 nov 2004 21:16

No sej ti ga bom ju3 dostavil pa ga bos lepo drgnila :P :P :P :twisted:
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
Uporabniški avatar
Damo
Dorifto

OdgovorNapisal/-a Cerae » 06 nov 2004 21:22

G-4S: Sej pravim, vem da si bil ti, ko si kr naenkrat po bremzi poču, pa nekam v en drek zavil, pa pol k sem šu mem obračal :D Pa zelo lepo si vozil, razen kuj k si pršu na ljubljansko obvoznico (ne vem kako da nisi opazu, da sem skoz v zadn špegu bulu ;)), tam si pa VTEC vklopu pa mem mene padu, no - sem čakal, da boš, pa nisem tko kot ti ven zapelal;) A nisem Honda solidaren a? :P
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 06 nov 2004 21:28

Cerae je napisal/-a:razen kuj k si pršu na ljubljansko obvoznico (ne vem kako da nisi opazu, da sem skoz v zadn špegu bulu ;)), tam si pa VTEC vklopu pa mem mene padu, no - sem čakal, da boš, pa nisem tko kot ti ven zapelal;) A nisem Honda solidaren a? :P

Tam sem se ukvarjal z eno blendajočo octavio kombi :lol: :lol: .

Ja sej sm mogu lepo vozt, če sem mel pa babico sabo :D . Ma ne, sam sem pogruntal, da je brezveze prehitveat preveč, ker itak skoz nove in nove kolone dohajaš pol. Pa še v dokaj hitri koloni smo vozil.. no ja, pol sm se mal naveliču, k je un pred mano skoz neki nogo z gasa dajal :roll: .

Sej pol nazaj grede je bla pa ena honda za mano, pa ne vem kdo je bil :? , k sm ga zgubu, k sm se z enim nemškim Bimmerjem dajal :D
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Naslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost