Moderator: Blue Angels

:P, oki A3turbo tut s svojo štartno listo
:P, oki A3turbo tut s svojo štartno listo  Edin Mugen RS je bil preveč priden, pa kokr smo jo šuntal, da bi ga šavsnila, ni ratal
 Edin Mugen RS je bil preveč priden, pa kokr smo jo šuntal, da bi ga šavsnila, ni ratal  ;)
;)

Sej smo še mi, k smo bli okol
 Sej smo še mi, k smo bli okol  Pomojem te niso na pisto spustil zato, da ne bi podlage z vibracijami sesu
 Pomojem te niso na pisto spustil zato, da ne bi podlage z vibracijami sesu 

. Dobr ste zorganiziral
 . Dobr ste zorganiziral   

. Edin un prvi ovink je mal smotan, vendar zanimiv
 . Edin un prvi ovink je mal smotan, vendar zanimiv   

gas_gas je napisal/-a:Evo zj dospel domov! Blo je supr, še clo pizzo smo jedlProga pa sčasoma zmer bol.

Sam škoda k niso spstil tistga na pisto k je mel ubijalski glas oz. k ni mel nobenega rora!

no pa se jaz med prisotnimi in prisebnimi
 no pa se jaz med prisotnimi in prisebnimi  bilo je zelooooo dobro - sploh kuhano vino
 bilo je zelooooo dobro - sploh kuhano vino   , ne vem pa kaj je blo tokrat tipom, da so mi kr kljuce od svojih avtov dajal, tko da sem se furala po drag pisti s Civicom 1.4 pa pol se z VTI-jem
 , ne vem pa kaj je blo tokrat tipom, da so mi kr kljuce od svojih avtov dajal, tko da sem se furala po drag pisti s Civicom 1.4 pa pol se z VTI-jem  upam da sta Tina in Mini prezivela kot sovoznika
 upam da sta Tina in Mini prezivela kot sovoznika  .....drugace pa res vse pohvale organizatorjem! Blo je super!
.....drugace pa res vse pohvale organizatorjem! Blo je super! 

Blo je fino fajno ... sam MRZZZZZZZZZZZ !!!
 Blo je fino fajno ... sam MRZZZZZZZZZZZ !!!
 Pravzpaprav je od punce, sam jo mam kr mal za svojo
 Pravzpaprav je od punce, sam jo mam kr mal za svojo  Ti si pa dans itaq celo pot pred mano tja vozu (zelen R19), sam pol si pa tko odvil dol, da sem že pomislu, da sem zgrešu odcep za Mobikrog :S
 Ti si pa dans itaq celo pot pred mano tja vozu (zelen R19), sam pol si pa tko odvil dol, da sem že pomislu, da sem zgrešu odcep za Mobikrog :S

. Ker jaz sem še babico peljal domov in sem že prej zavil z Dolenke oz. sem sfalil izvoz  (ker je zdej tko čudovito vse urejen in razrit tam) in sem mogel obrnit in nazaj it
 . Ker jaz sem še babico peljal domov in sem že prej zavil z Dolenke oz. sem sfalil izvoz  (ker je zdej tko čudovito vse urejen in razrit tam) in sem mogel obrnit in nazaj it  

Upam da je morm se podrobno pregledat. Sam po uni njivi se ti res nebiblo treba voztzelenka je napisal/-a:Damo a avto je se cel

So bli kravji kakci na koncu steze, ce ne verjames vprasi Ojgna se je on tud tam peljal, ko se je mim mene peljal
 So bli kravji kakci na koncu steze, ce ne verjames vprasi Ojgna se je on tud tam peljal, ko se je mim mene peljal  

Pa zelo lepo si vozil, razen kuj k si pršu na ljubljansko obvoznico (ne vem kako da nisi opazu, da sem skoz v zadn špegu bulu
 Pa zelo lepo si vozil, razen kuj k si pršu na ljubljansko obvoznico (ne vem kako da nisi opazu, da sem skoz v zadn špegu bulu  ), tam si pa VTEC vklopu pa mem mene padu, no - sem čakal, da boš, pa nisem tko kot ti ven zapelal;) A nisem Honda solidaren a?
), tam si pa VTEC vklopu pa mem mene padu, no - sem čakal, da boš, pa nisem tko kot ti ven zapelal;) A nisem Honda solidaren a? 

Cerae je napisal/-a:razen kuj k si pršu na ljubljansko obvoznico (ne vem kako da nisi opazu, da sem skoz v zadn špegu bulu), tam si pa VTEC vklopu pa mem mene padu, no - sem čakal, da boš, pa nisem tko kot ti ven zapelal;) A nisem Honda solidaren a?

.
 . 
 . Ma ne, sam sem pogruntal, da je brezveze prehitveat preveč, ker itak skoz nove in nove kolone dohajaš pol. Pa še v dokaj hitri koloni smo vozil.. no ja, pol sm se mal naveliču, k je un pred mano skoz neki nogo z gasa dajal
 . Ma ne, sam sem pogruntal, da je brezveze prehitveat preveč, ker itak skoz nove in nove kolone dohajaš pol. Pa še v dokaj hitri koloni smo vozil.. no ja, pol sm se mal naveliču, k je un pred mano skoz neki nogo z gasa dajal   .
 .
 , k sm ga zgubu, k sm se z enim nemškim Bimmerjem dajal
 , k sm ga zgubu, k sm se z enim nemškim Bimmerjem dajal  

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost