p.s. Drey and G4s hvala k ste mi "posodili" kamerco in posneli the hot lap
Moderator: Blue Angels

G-4S je napisal/-a:Bilo je super, za take žurke si je vedno treba cajt vzet, tako da thumbs up SLHT![]()
Alex, hvala da si dovolil namontirat kamero, čeprov si mel potem za sekundo slabši cajt zaradi zračnega upora. Poslikanega materiala je polno, tako da počasi bomo vse obdelal in objavil. Evo prva runda
![]()
http://www.gas-tuning.com/sl/Street_Legal_Honda_Meet/
Rok je napisal/-a:Slammed v obeh pomenih...
tadejvog666 je napisal/-a:Pohvale tudi z moje strani...pijača mrzla, vreme lepo,veliko število Hond,..![]()
Pigy hude slike..![]()
tale slika zmaga..slammd biatch..![]()
[ http://i300.photobucket.com/albums/nn39/Power-Pig/SLHT%20Hajdose%202010/16.jpg ]

Rok je napisal/-a:Slammed v obeh pomenih...

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Skratka ostal sem brez besed,celi show je potekal v zelo sproščenem ozračju,družba nevem kje začeti,tako da bom napisal,da ste mi usi take legende,hvala vam ker ste prisli,hvala nekaterim ko mate dobre punce da mi lahko gledamo (Grega.style), hvala vsem,ki ste slikavali,snemali,hvala predvsem hondasem,ki ste lepo kulturno se peljali do kartodroma,nimam kaj reci,kot SVAKA CAST,velika zahvala GTT team-u za to,ker ste prisli na naso srecanje,hvala seveda Drey-u pa G4S-u,ki sta pot do gor snemala in seveda primerno slikavala,to sem opazil da ste tudi drugi delali,zahvala primorcem,hrvatom,ki ste prisli v zelo zelo lepem stevilu,za konec pa seveda se bom zahvalil ljudem,ki so to srečanje omogocili to je pa Street Legal Honda Team,ki se je zelo potrudil z organizacijo,z nemotenim potekanjem,z zelo dobrimi,bogatimi nagradami,posebej se pa seveda še tu zahvaljujem Grega-tu,ki je celi dan vodil show,svaka ti čast,nimam besed
![]()
p.s. Drey and G4s hvala k ste mi "posodili" kamerco in posneli the hot lap![]()
![]()
blo je uredi...hladno pivo topli čevapi dobr program in najbol pomembn DOBRA SPROŠČENA DRUŽBA
mislim da se je kr nekaj materiala nabralo.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost