Janez je napisal/-a:Zbiramo predloge za program dogajanja na 5. JAPmeet-u.Dogodek mora biti nepozaben, zato z idejami in predlogi na plano... nekaj kar bo zažgalo...
SVI GOLI PA KO STA VOLI

Moderator: Blue Angels
Janez je napisal/-a:Zbiramo predloge za program dogajanja na 5. JAPmeet-u.Dogodek mora biti nepozaben, zato z idejami in predlogi na plano... nekaj kar bo zažgalo...

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Janez je napisal/-a:Zbiramo predloge za program dogajanja na 5. JAPmeet-u.Dogodek mora biti nepozaben, zato z idejami in predlogi na plano... nekaj kar bo zažgalo...
SVI GOLI PA KO STA VOLI

kaksnega bo dobesedno kje zazgal
 kaksnega bo dobesedno kje zazgal   

pol je folk bolj sproščen in je vse kul
 pol je folk bolj sproščen in je vse kul 

ales. je napisal/-a:mene zanimajo če so zastojn so lahk tut čez celi avto

grega.style je napisal/-a:zanimajo koga promo nalepke.......zrihtam ugodno
grega.style je napisal/-a:ales. je napisal/-a:mene zanimajo če so zastojn so lahk tut čez celi avto
niso zastonj so pa poceni

xxxxxxxxx je napisal/-a:sej se razume da so težki cajti, noben noče nič dat, vse je drago ko s..... , ampak lahk bi se tak lepo že prej povedal, ne pa da se piše, da se prodaja po pol lanske cene...kje je fora, če je blo lani zastonj!!

G-4S je napisal/-a:Koliko pa je pol cene od zastonj?

lan se mi zdi je blo velik več promocije vsega tega kot letos lahko pa da se motim
 lan se mi zdi je blo velik več promocije vsega tega kot letos lahko pa da se motim  

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov