Moderator: Blue Angels
tiNc[H]a je napisal/-a:a to pol pomeni, da tisti k ne pridemo z avtom ne mormo prit do kart? moj avto bo takrat žal na kosih in bom mogla s pešhondo uletet.. =)
a se da vsej normalno karte nabavt u koloseju za 7.4.? caw
tiNc[H]a je napisal/-a:a to pol pomeni, da tisti k ne pridemo z avtom ne mormo prit do kart? moj avto bo takrat žal na kosih in bom mogla s pešhondo uletet.. =)
JapanZek je napisal/-a:tiNc[H]a je napisal/-a:a to pol pomeni, da tisti k ne pridemo z avtom ne mormo prit do kart? moj avto bo takrat žal na kosih in bom mogla s pešhondo uletet.. =)
đabe da prihajaš že tako je premalo kartraje pjt 8.4 v planet tuš al pa od 9.4. dalje ko se bo vsak dan vrtel ....
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:tiNc[H]a je napisal/-a:a to pol pomeni, da tisti k ne pridemo z avtom ne mormo prit do kart? moj avto bo takrat žal na kosih in bom mogla s pešhondo uletet.. =)
Ce so mene steli za karto ti jaz svojo odstopim,ker bom gledal film doma,zato ker lahko jem cokolesnik
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost