Napisal/-a KING Alexzander The GREAT » 09 sep 2008 22:17
No ko ze nekateri toliko pisete o sestankih,sam sem se udelezil enega sestanka in pomoje da je bil to moj prvi in zadnji,edin ce bo kdaj kaka Nina Osenar al pa Sanja Grohar zastonj delila Hainekena,pol se pridem in sicer zakaj me je tok razocaralo bilo je pa tudi govora o jap meet-u pa seveda o zelo zelo zelo zelo uspesno izpeljanem Meet-u ki naj bi bil v Luciji.
Namrec use smo se zmenili,kako in kaj okol meet-a v Luciji,kje bi bili,kako bi prisli,vstopnina,panoramske voznje in kaj ste potem od tega nardili NIC,za brezveze sem prisel na tisti jako vazni sestanek,kjer ste se sam prepucaval kdo je vidu lepso bejbo na kakem srecanju,kake joske je imela in nevem kaj in ce vi mislite da boste s takimi sestanki neki dosegli v novem JAP,FAP,DAF clubu mislim da ste se zelo zmotili,ker potem bi saj lahko pol toliko bili fer,pa napisali meet v Luciji odpade,ker nismo mogli dobiti placa,ne pa da ste toliko dolgo cakali da je pocasi vse utonilo v pozabo in gremo naprej.
Glede Jap meet-a tisti dan nism odnesu popolnoma nic,use kar vem je samo da striptease mora bit,ker to pa na showih ja mora bit,potem neki novega je sicer tudi razbijanje avta z macolo,edino to lahko recem kot pohvalno,kar sem odnesel iz tistega meet-a in seveda ko sem dal idejo da bi bilo mogoce tut kul nevem kak burnout narest,je pa un Peter Klepec nevem kako mu je ime,vem samo da dela pri GVO,tok to spluval da je pa to zastarelo,a gledat nago babo kako pere avto pa ni zastarelo,oz.kako se neki zvija gor,umes pa tist modrcek vrze dol in usi tisti k mate 30+let pa niste vidl bejbe nage razn ko vas je v mladosti mama dojila si pa recete UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU,kere joske ma,noro stari,to je najbolsi meet,poglejte si mal DRIFT,zakaj je toliko uspesen,pa Supermoto,ne samo zaradi voznje ampak tut show-a ko ti 1000ljudi+ ploska zato ker kuris gumo in ti jo na koncu raznese,pa ne recem da bi zdj to moralo biti,ker itk vem,je glasno,prevec se kadi pa se nekateri vodilni bojite,da bodo vase Versace majce,pa Hugo Boss hlace umazane od kosckov gum,zato se pa rajs elegantno oblecete in hopsate okol striptizete in jo sprasujete kero solo je koncala.
Se vidimo na meet-u.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)