facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 09 sep 2008 19:40

hard ouzo je napisal/-a:prestavljeno

da nebote se čudil in spraševal je bilo mišleno da bo meet prestavljen u primeru slabega vremena trenutno pa ostaja datum isti torej 13.september
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Hans » 09 sep 2008 20:03

Ne sme bit dežja! :evil:
Jaoii...
Uporabniški avatar
Hans
Uporabnik

Kraj: Ambrus

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 09 sep 2008 22:17

No ko ze nekateri toliko pisete o sestankih,sam sem se udelezil enega sestanka in pomoje da je bil to moj prvi in zadnji,edin ce bo kdaj kaka Nina Osenar al pa Sanja Grohar zastonj delila Hainekena,pol se pridem in sicer zakaj me je tok razocaralo bilo je pa tudi govora o jap meet-u pa seveda o zelo zelo zelo zelo uspesno izpeljanem Meet-u ki naj bi bil v Luciji.

Namrec use smo se zmenili,kako in kaj okol meet-a v Luciji,kje bi bili,kako bi prisli,vstopnina,panoramske voznje in kaj ste potem od tega nardili NIC,za brezveze sem prisel na tisti jako vazni sestanek,kjer ste se sam prepucaval kdo je vidu lepso bejbo na kakem srecanju,kake joske je imela in nevem kaj in ce vi mislite da boste s takimi sestanki neki dosegli v novem JAP,FAP,DAF clubu mislim da ste se zelo zmotili,ker potem bi saj lahko pol toliko bili fer,pa napisali meet v Luciji odpade,ker nismo mogli dobiti placa,ne pa da ste toliko dolgo cakali da je pocasi vse utonilo v pozabo in gremo naprej.

Glede Jap meet-a tisti dan nism odnesu popolnoma nic,use kar vem je samo da striptease mora bit,ker to pa na showih ja mora bit,potem neki novega je sicer tudi razbijanje avta z macolo,edino to lahko recem kot pohvalno,kar sem odnesel iz tistega meet-a in seveda ko sem dal idejo da bi bilo mogoce tut kul nevem kak burnout narest,je pa un Peter Klepec nevem kako mu je ime,vem samo da dela pri GVO,tok to spluval da je pa to zastarelo,a gledat nago babo kako pere avto pa ni zastarelo,oz.kako se neki zvija gor,umes pa tist modrcek vrze dol in usi tisti k mate 30+let pa niste vidl bejbe nage razn ko vas je v mladosti mama dojila si pa recete UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU,kere joske ma,noro stari,to je najbolsi meet,poglejte si mal DRIFT,zakaj je toliko uspesen,pa Supermoto,ne samo zaradi voznje ampak tut show-a ko ti 1000ljudi+ ploska zato ker kuris gumo in ti jo na koncu raznese,pa ne recem da bi zdj to moralo biti,ker itk vem,je glasno,prevec se kadi pa se nekateri vodilni bojite,da bodo vase Versace majce,pa Hugo Boss hlace umazane od kosckov gum,zato se pa rajs elegantno oblecete in hopsate okol striptizete in jo sprasujete kero solo je koncala.

Se vidimo na meet-u.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Hans » 09 sep 2008 23:09

Lepo povedano!
Sploh burnout ideja se mi ne zdi slaba. Pa če kake stare gume spalil vrjetn tud cenej varjanta kot pa pnčara, k poflaka avto. Čeprau tud to lepo vidt... sicer pa zame so hostese dost :) (Lepe pnčare pa hudi avti še vedno šli skup.)
Drugač sm pa že pšt... ker sem še prešmrkou, pa tud ne preveč dobr organizator, da bi se pametnga delou :P
zame VAŽN DA BO MEET (povno hudih avt na kupu)! :P :D

Se vidmo... :arrow:
Uporabniški avatar
Hans
Uporabnik

Kraj: Ambrus

OdgovorNapisal/-a ----- » 10 sep 2008 02:59

a se da kje vidt podatke o lanski organizaciji
kok je kaj kostalo in kok denarja je not prslo?
Uporabniški avatar
-----
Uporabnik

Kraj: kamnik-velenje vcasih koroska

OdgovorNapisal/-a Devil » 10 sep 2008 03:24

----- je napisal/-a:a se da kje vidt podatke o lanski organizaciji
kok je kaj kostalo in kok denarja je not prslo?

haha, optimist 8)
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 10 sep 2008 08:13

kdo ti bo pa to povedal
ce pa ze slucajno bo pa itq ne bojo tocni podatki
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 10 sep 2008 09:55

dragi KING Alexzander The GREAT moram ti povedat da si očitno na sestanku glede tega preslabo poslušal. govora je bilo da je glavni ki bo imel čez nek lucky s foruma, ki nam je garantiral da bo vse speljal tako kot je treba. pa še tvoj prijatelj cazanova ga je zagovarjal in govoril da tip je zelo resen in da bo stvar sigurno speljal. drugače pa tudi mene moti da te stvari ni bilo. ker sem pisal po forumu in noben ni povedal kaj bo s tem, na sestanku pa tut usi rekl da lucky-a čakajo da bo kaj naredu. ostale stvari pa ne bom komentiral ker sm mlajši kot ti in tut nism mel takih idej ;)
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 10 sep 2008 10:07

bastjan je napisal/-a:
hard ouzo je napisal/-a:prestavljeno

da nebote se čudil in spraševal je bilo mišleno da bo meet prestavljen u primeru slabega vremena trenutno pa ostaja datum isti torej 13.september

točno tako. če bo vreme grdo se bo prestavilo na naslednji datum. jaz upam da bo vreme še zdržalo ;) vsaj do sobote ob 9h zvečer če ne drugače.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a hondasedan » 10 sep 2008 12:48

ja uno glede Lucije res škoda da se niste niste nic zmenil, jaz sem vseeno šel dol na morje, pa itaQ nobenga ni bilo,,,sm bil tut totalno razočaran, ubistvu tut zato, ker je pol še enepar osebkov reklo da vseen dol pridejo in jih je celo nekdo naštel nevem vsaj 10, in potem sem menda šel dol na morje pogledat jaz pa še nekdo,,,,res podnn.....tko da tut ,BREZ BESED

glede JAPMEETa pa na avtomobilizmu piše, da izbirajo šotore, in da tudi če bo dež, meet nebo prestavljen. Torej MEET BO V VSAKEM VREMENU
Uporabniški avatar
hondasedan
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 10 sep 2008 14:36

hondasedan je napisal/-a:ja uno glede Lucije res škoda da se niste niste nic zmenil, jaz sem vseeno šel dol na morje, pa itaQ nobenga ni bilo,,,sm bil tut totalno razočaran, ubistvu tut zato, ker je pol še enepar osebkov reklo da vseen dol pridejo in jih je celo nekdo naštel nevem vsaj 10, in potem sem menda šel dol na morje pogledat jaz pa še nekdo,,,,res podnn.....tko da tut ,BREZ BESED

glede JAPMEETa pa na avtomobilizmu piše, da izbirajo šotore, in da tudi če bo dež, meet nebo prestavljen. Torej MEET BO V VSAKEM VREMENU

hja jst sm šel na morje. pa tut s parimi hondaši se dubu. itk sm napisu da če se da komu useen dol dobit da naj pokliče. drugač pa vse zahvale resnemu hondašu lucky-u.

ja za japmeet imaš pa prav. zdj kličem okol za čimvečji šotor. JAPmeet ne bo odpadu! prestavljen pa tut ne bo. edino če bo sneg :P
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 10 sep 2008 16:24

Jah lej njega kok vem so dal za predstavnika primorskega konca,se pravi toliko koliko je on kriv je kriv cel honda club,saj so ga oni izvolili ne jst,ce ne znajo skupi drzat pa mu pomagat mogoce se pa potem tudi neda izvesti,nevem ste pricakovali od enega cloveka da bo vse naredil,pol nic cudnega da se je tako koncalo,Cazanovo pa ni treba kle nic vpletat,clovek je povedal da se da zanesti na njega,mogoce v kakih drugih trenutkih,ni treba njega umesavat v to,povedal je kako on njega pozna in to je to. :wink:

Grem prat avto da bo lepi za Jap meet. :)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 10 sep 2008 21:11

kaj bodo vsi avti pod šotorom v primeru slbega vremena?? al kako
ker kokr mam jst iskušnj z obiskovanjem showov in bilo veliko obiska v primeru slabega vremena, jst bomprišel ampak ne če bo ornk neurje
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a deluxor » 10 sep 2008 22:21

Pomoje NE bo dežja ! 8)
Slika
.: www.suzuki-klub.com :. AVTO-MOTO PORTAL
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Drej » 10 sep 2008 23:42

Ne sme bit!! 8)

Čeprov obeti za soboto res niso kej preveč optimistični. :roll:
Ghost Racing Honda
Uporabniški avatar
Drej
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 11 sep 2008 09:31

važno da JAPmeet bo ;)
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 11 sep 2008 14:30

pa še to. za tiste ki ste želel welcome drink bom jst prnesu ouzo-ta. tist ki želi naj me poišče. :lol: :lol: :lol: :lol: sam pol bote lahk nasledn dan o japmeetu rekli sam da predčasno temno ratal :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 11 sep 2008 16:16

hard ouzo je napisal/-a:važno da JAPmeet bo ;)

pa z pol manj obiskovalci ali pa brez sam da bo :lol: :lol:
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 11 sep 2008 16:20

sneg bo :shock:
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik