Moderator: Blue Angels
Zivc je napisal/-a:že vidm, da bo tole bl šmorn
andrejsx je napisal/-a:Zakaj pa alex ne bo vozu![]()
bi navijal za njega![]()
ghiblicup je napisal/-a:ma ****š tak folk ki hoče met vse zastonj take prireditve stanejo veliko zaradi dovoljenj in je to treba nekako pokrit. Poleg tega se z vstopnino ponavadi rešiš naključnih težakov ki ti delajo samo probleme.
Jasmy je napisal/-a:ghiblicup je napisal/-a:ma ****š tak folk ki hoče met vse zastonj take prireditve stanejo veliko zaradi dovoljenj in je to treba nekako pokrit. Poleg tega se z vstopnino ponavadi rešiš naključnih težakov ki ti delajo samo probleme.
1.500 sit je vstopnina. Je bilo že velik prireditev ampak ne z tk visoko vstopnino! Pa še avto bi mogla pustit tam kr nekje, kjer verjetno ni zavarovan park plac! Še povrhu vsega pa nikjer ni omenjena vstopnina!
In ne mi težit s tem da je treba nevem kaj vse plačat, ker to jaz dobr vem! <--- to ni letelo nate, to je nasploh!
Nevem no, moje mnenje PREVISOKA CENA ZA GLEDALCA!
P.S.: Zdj me pa spluvite
pina` je napisal/-a:bomo mi še kr naprej na hrvaško hodl na take prireditve, organizacija na dost višjem nivoju, bolše vzdušje med ljudmi, veš kaj lahko pričakuješ, maš krasen "izlet", več zanimivega vidiš in posledično fasciniran in zadovoljen odideš s prizorišča...... pr ns se ti pa obeta pokvarjen dan že na vhodu, ko ti zakasirajo "nenapovedano" vstopnino (če ta je ?), ko ti začnejo težit redarji, ki ne znajo logično razmišljat in s tem da sploh ne veš, če lahk od vsega tega reklamnega pompa to tud pričakuješ (tresla se je gora, rodila se je miš)![]()
![]()
Vrtelo Leteloje napisal/-a:4-je se bunijo folka bo pa na tisoče
![]()
"boli me za tistga jurja" na evente se gre z družbo in si narediš žur tut če ga ni![]()
ambrozic je napisal/-a:doma bodte. ne vem kva vas tok prvlac en tak lame event.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost