pr0nFreak™ je napisal/-a:Zdej nevem kdo tle basa in kdo ma prov - napišta kolk krogov sta po mobiju odvozila pa bom vedu kdo se spozna in kdo buče prodaja!
Glej modelček... Negre se za mobikrog. Imel sm na avtu ''nove'' šrot gume pa so se cefrale, še posebi po robovih. Po besedah Dina prav da so pri tebi delčki letel stran... to pomeni?
Izjava da slabih gum ne pobira, ja qurc pol pa najbolj da kr kupmo vsi ene šrot gume, stari pa to nebo pobiral. To boš kr pošrek letel čez ovinke...
Al pa če res voziš tok grobo...
Lej po logiki sodeč - kaj bol prime in kaj se bol obrab - trda guma kot kamen in mehka guma kot čigumi?!
Zakaj pa ''športne'' gume oz letne niso primerne za zimo tudi če ni snega, zato ker so zaradi mraza pretrde!
Če primerjamo recimo toyo proxes pa dunlop 9000 - kere gume so boljše - proxes folk več al man hval čez dunlopke pa več al mn pluvajo, to pa zato ker se proxeske izredno hitr segrejejo na ''delovno'' temperaturo in postanejo mehke in s tem oprijemljive med tem k dunlopke rabjo ogromn časa da se segrejejo pa še tekrat baje ne držijo tko kot proxeske - zdej pa ugotov kere bl pobira?
Za moje gume pa trdim da so hude zato ker sem mel na astri firestone firehawk k je vrhunska guma, na bravotu sm mel pa eagle f1 gor in z nobenimi od teh gum nisem bil bolj zadovoljen kot s temi k jih mam gor tko da neki izkušenj z gumami že mam!
Da se dotaknem še NONAME - za marsikoga izven SLO so SAVA NONAME gume pa so zimske eskimo S3 preizkušeno odlične zimske gume katerih prektično edina zamera je da jih nadpovprečno pobira...
Pol mamo proizvajalca gum kot sta kumho in fulda k sta pr ns praktično neznana (vsaj za povprečnega voznika)
pa je maybach za FULDO naredu ta avto s 700KM da so testiral njihove super gume....
Pa kakšne continental so tud vrhunske gume pa jih je pr ns praktično nemogoče dobit...
Nisem pa nikol reku da so moje gume boljše kot recimo rainsport1 al pa kej podobnega ampak sm sam reku da so za to ceno ful dobre gume!
Itak pa a si sploh predstavlješ kolk bi šele dobr čas postavu če bi mel ene hude gume gor in ne šrot kot ga mam

Jeremy Clarkson:''It is HONDA so it will probably last longer then our mothers!''
HONDA - vse ostalo je kompromis!
ek4 - The King of 1.6L!
Project: kuham rižoto...