facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAPmeet & ECOmeet 2010

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Mare-90 » 21 feb 2010 00:10

tadejvog666 je napisal/-a:letos pridemo tudi iz severovzhoda..samo naj bo ql vreme..če je vstopnina naj bo kot je urejeno v avstriji..plačaš 5-10€, dobis majico, kako pisalo, sponzorski material(mogoče kake stare št. tuning scene :D :) in je to to..v glavnem da nekaj imaš za spomin...malo razmislite v tej smeri... 8)

:wink:
Kva je šunki, kva pa tko debeu gledaš?
Uporabniški avatar
Mare-90
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 21 feb 2010 00:12

no ja če bi blo 10eur bi moral že bit kaj kot darilo, vendar ne bo. :wink: skratka letos usi pridte.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a McFly » 21 feb 2010 13:06

Če že ne bo vstopnine, pol dejte tm en kaslc, jst bi rade volje pustil ena 2€ :D
jdm is the new rice
škoda met dobre gume, če je podvozje polom.
mein 2gen crx
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=38829&p=689854#p689854
Uporabniški avatar
McFly
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 21 feb 2010 13:24

Mare-90 je napisal/-a:
tadejvog666 je napisal/-a:letos pridemo tudi iz severovzhoda..samo naj bo ql vreme..če je vstopnina naj bo kot je urejeno v avstriji..plačaš 5-10€, dobis majico, kako pisalo, sponzorski material(mogoče kake stare št. tuning scene :D :) in je to to..v glavnem da nekaj imaš za spomin...malo razmislite v tej smeri... 8)

Si bil lani na austrijskem Jap meet-u 10x večja polomijada kot pri nas,nič od nič,notri so bli kr Bmw-eji parkirani,ko si koga kaj vprašal kak je spored noben ni znal nič povedati,skratka razocaran,na sreco edino druzba je bila super,pa pot za nazaj pestra 8) 8) 8) 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 21 feb 2010 13:27

Sicer pa ko smo ze pri temu meni lani 5€ ni bilo nic,ce pogledas toliko dam za 2 heinekena v ljubljani,dobre 2 skatlici Muratti modrih,pa spijem pivo v 10min cike pa skadim v dobri noci,tako da predvsem da bi kdo reku ok ni problem 5€ samo da se mamo fajn,bo usak hotu za 5€ se kaj LCD televizor,ce ste tok sposobni pljuvat pa govorit kok je drago,potem pa sami kej organizirajte,niste sposobni organizirat rostiljade a kaj en JAP meet.

5€ z veseljem dam,za 10€ bi blo pa dobr da mi saj kako josko od bejbe date da polizem pa je :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a geggy » 21 feb 2010 13:39

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:5€ z veseljem dam,za 10€ bi blo pa dobr da mi saj kako josko od bejbe date da polizem pa je :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa makar da ima samo eno :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
geggy
Uporabnik

Kraj: No man's land

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 21 feb 2010 13:48

McFly je napisal/-a:Če že ne bo vstopnine, pol dejte tm en kaslc, jst bi rade volje pustil ena 2€ :D

se je razmišljalo tudi o tem, da bo mogoče nek boben, kjer bo lahko vsak dal kak euro po ladstni želji. sam vem da če bo to in da event uspe, bom zihr nekaj dal, ker se mi zdi pošteno :wink:

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Mare-90 je napisal/-a:

Si bil lani na austrijskem Jap meet-u 10x večja polomijada kot pri nas,nič od nič,notri so bli kr Bmw-eji parkirani,ko si koga kaj vprašal kak je spored noben ni znal nič povedati,skratka razocaran,na sreco edino druzba je bila super,pa pot za nazaj pestra 8) 8) 8) 8)

no ravno to govorim jaz ljudem, ki mi rečejo da je pri nas predrago, glede na to kaj nudimo. aja pa mislim da so avstrici malo kopirali nas slovence. dovol žalostno :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Stallone » 21 feb 2010 13:50

Haha Alex, tko je danes, vsak krnekej hoče/prčakuje...
Haha, Avstrija polom ja :D Dobr da je bla 4 pasovnica vsaj :D

C ya
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 21 feb 2010 13:52

Stallone je napisal/-a:Haha Alex, tko je danes, vsak krnekej hoče/prčakuje...
Haha, Avstrija polom ja :D Dobr da je bla 4 pasovnica vsaj :D

C ya

tocno to pa se vstopnina je bla drazja ane?

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 21 feb 2010 13:56

alex a si ti razmišljal kaj o tem da bi bil letos del programa? lani si kr fajn popestril japmeet :lol: :lol: :lol: jst sm umiral :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 21 feb 2010 14:07

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Mare-90 je napisal/-a:

Nisem bil...povedal sem iz drugih meetov na katerih sem bil in kako je tam urejeno..ne za določeno znamko ampak nasplošno... :)

BTW: če si iz LJ in okolice meni ni problem dat 10€, sploh ne...če se pa pelješ v eno smer 200KM+benzin+vinjeta+vstopnina+pare za cel dan si pa gladko nad 100€ tak da ne bom več o tem(res v tem primeru recesija ne velja)..če kdo hoče pride, če ne pač ne...pa noben noče f***** LCDja, jošk se itak noben ne brani :)
Dal sem predlog, če komu kaj ne paše naj spregleda post ali da kak svoj predlog ne pa da vsi ččaklajo da lahko na en censored stavek dajo 15 offtopic..
:roll:
Zadnjič spremenil tadejvog666, dne 21 feb 2010 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabniški avatar
tadejvog666
Uporabnik

Kraj: Goricko-PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 21 feb 2010 14:16

samo zakaj ne dajete za primer slovenskih eventov ampak tuje. kaj v avstriji imajo tudi enake plače kot mi? ne! višje! se pravi se ne da primerjat. Evo naj nekdo najde organiziran event v Sloveniji ki je zastonj. Pa en mi zdj prosim o teh neuradnih meetih, kjer je do 50 ljudi in ni nobenega progama.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 21 feb 2010 14:21

JapanZek je napisal/-a:samo zakaj ne dajete za primer slovenskih eventov ampak tuje. kaj v avstriji imajo tudi enake plače kot mi? ne! višje! se pravi se ne da primerjat. Evo naj nekdo najde organiziran event v Sloveniji ki je zastonj. Pa en mi zdj prosim o teh neuradnih meetih, kjer je do 50 ljudi in ni nobenega progama.

:idea: ka si bipolaren :) ..no in s tem namenom ne more bit pri nas ista vstopnina in to ti jaz skušam cel čas dopovedat :twisted: :) ... in brezveze nadalje debatirat če itak ne bo vstopnine za JM10, bom pa ziher dal 5€ v tisti kaslc..:D
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabniški avatar
tadejvog666
Uporabnik

Kraj: Goricko-PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 21 feb 2010 14:31

sori no, ne razburjaj se... hotel sm ti povedat da niti približno ne moramo primerjat. recimo pri nas je v času recesije žal težko dobit sponzorje ki bodo financirali take evente. posledično kolikor vem so tudi števila takih eventov upadla ravno s tem razlogom.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 21 feb 2010 21:03

jst nikol nism reku da je 5€ preveč :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a hondasedan » 21 feb 2010 21:45

lepo vstopnino nabit pa je to to,če komu škoda pa nej doma ostane :lol:

rade volje plačam vstopnino, samo pač čim bolj se potrudite z programom
Uporabniški avatar
hondasedan
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 21 feb 2010 22:20

hondasedan je napisal/-a:lepo vstopnino nabit pa je to to,če komu škoda pa nej doma ostane :lol:

rade volje plačam vstopnino, samo pač čim bolj se potrudite z programom

x2 :wink:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Anze von Schenk » 21 feb 2010 22:38

x3
God once drove the F1, his name was Ayrton Senna!
Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Renault 5 75KM
Honda Civic 1.5 ILS Sedan 1993 105KM
Honda Civic 1.6 ESi HB 1993 125KM
Honda Civic 1.6 VTi HB 1999 160KM
Uporabniški avatar
Anze von Schenk
Uporabnik

Kraj: Borovnica

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 21 feb 2010 23:04

JapanZek je napisal/-a:alex a si ti razmišljal kaj o tem da bi bil letos del programa? lani si kr fajn popestril japmeet :lol: :lol: :lol: jst sm umiral :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala ampak ne hvala,mam plan se lepo imeti pa fajn ga piti,če bo pa kaka šala prisla od mene pa bo spontano :) :) :)

Nemaram delat ob vikendih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

Re: JAPmeet 2010 bo...

OdgovorNapisal/-a Janez » 06 maj 2010 23:32

Zbiramo predloge za program dogajanja na 5. JAPmeet-u. :?: Dogodek mora biti nepozaben, zato z idejami in predlogi na plano... nekaj kar bo zažgalo...
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

Kraj: Ljubljana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost