facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 08 sep 2008 23:02

se strinjam s tabo, ampak a sem za te stvari kriv jaz? jst sm svojo nalogo opravil tako kot se zagre in se mi zdi krivično da moram tu poslušat da sem primitivec. sploh pa je vse to samo moja dobra volja, zarat katere sm ostale svoje projekte dal na stran in se posvetil japmeetu.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a deluxor » 08 sep 2008 23:12

PA KDO GOVORI O TEB MODEL!!!

Še enkrat več si dokazal da dejansko ne prebereš stvari ki se pišejo tukaj!
Slika
.: www.suzuki-klub.com :. AVTO-MOTO PORTAL
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 08 sep 2008 23:19

deluxor je napisal/-a:PA KDO GOVORI O TEB MODEL!!!

Še enkrat več si dokazal da dejansko ne prebereš stvari ki se pišejo tukaj!

deluxor je napisal/-a:Ouzo ti si primitivec ker ne prebereš postov! Obiskovalci so nekaj popolnoma drugega kot razstavljalci!

Pa ne zdej mešat generalnih zastopnikov itd, tisti je prav da plačajo ker imajo od tega v končni fazi korist!

kdo je primitivec? pa sj sm ti rekel. če bi tist use na msnju prebral bi mogoče štekal. sam ker tut ti nisi prebral je škoda še zgublat besede zate. midva sva zaklučla. pa upam da boš nekega dne ODRASEL!
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a deluxor » 08 sep 2008 23:22

hard ouzo je napisal/-a:kako primitivno pisanje.

deluxor je napisal/-a:Ouzo ti si primitivec ker ne prebereš postov! Obiskovalci so nekaj popolnoma drugega kot razstavljalci!

Tole je bil sam moj odgovor na tvojo žaljivo izjavo za vse ki so vključeni v debato! Rekel si da vsi ki se ne strinjajo s tvojim mišljenjem so idioti. Zakaj vlečeš tega primitivca že od takrat naprej??

PA nadalje, kje v mojih postih je kdo fiksno rekel da si ti nekaj kriv?? Sploh se ne pogovarjamo o krivcih ampak o organizaciji jap meeta in še enkrat Uzo, o predlogih za izboljšanje za naprej, to leto je že prepozno.

Daj usedi se vzami si 10 minut pa preberi kaj dejansko pišemo ker men se zdi da ne prebereš. Naslov še ne pove o čem bo debata...
Slika
.: www.suzuki-klub.com :. AVTO-MOTO PORTAL
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a urbane » 09 sep 2008 00:02

En bo dobil metlo en pa smetišno, da bosta skupaj pospravila smeti, ki jih trosita v tem topicu. :wink:
Preselita se na MSN ali PM! :?
Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
ACCORD 2.0i SPORT l. 05
Uporabniški avatar
urbane
Uporabnik

Kraj: Honda land (Dol pri LJ.)

OdgovorNapisal/-a Aly » 09 sep 2008 08:01

Z Deluxor-jem se ne bi mogel bolj strinjat kot se...pa ne mi prosim niste še nikol nič organizirali pa veste...zakaj pol drugi uspejo bolje organizirat? In pa predvsem se gre res za fer odnos do ljudi ki si vzamejo čas, postavijo avte not in brez katerih event-a (lahko rečem skor) ne bi blo. Saj jaz nisem reko da bom jaz avto not peljal, pa da morem zastonj not prit, govorim pa kako je v tujini za ljudi ki omogočijo event, ki razstavijo avte. Če že morem plačat, res ne vem zakaj se ne bi šel not samo malo sprehodit, poslinit po dobrih avtih, pa ko mi ne bo več grem, ne pa da bom z eno oko nonstop pr mojem avtu, gledal da ne bo komu kaj na pamet padlo, čakal da bo konec eventa da lahko grem, pa še plačal bom kot vsi tisti ki se brezskrbno sprehajajo, to mi ne gre skup. Ouzo ti pa prosim nehaj, do zdaj si bil največji serator na forumu zraven H-fana, zdaj pa si naenkrat CREW leader al kaj? Zdaj komaj vidim kako so organizatorji obupani :roll:
Pa konec od mene, Deluxor ima voljo da vam hoče nekaj pametnega dopovedat kako bi naj stvari zgledale, jaz sem jo že davno zgubil, na msn-ju pa nikar ne poskušaj Ouzo, te je BLOCK že davno doletel :wink:
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a smitko » 09 sep 2008 09:44

A za "razstavljalca" moras met avtu u nulo?ker potem bo polovica hond ki so "povprecne" stalo zunaj.Za te tri eur ce ne druzga da mas vsaj avto notr,pa ce mas 20 let staro groblje,sam da je japonc.
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 09 sep 2008 10:49

uf tale tema je pa povsm zgrešila pomen.zdej že iščemo krivca kdo je kaj kriv.zanimivo.vsak ma delno prav in ja tud men ni žal za tiste 3evre saj grem na ta meet zato da si mal ogledam avte in kakšno rečm s prjatli.ni mi blo teško niti lansk let in je ravno tako bila vstopnina in če se ne motim.in ja no je bilo vredu če odštejm unga napovedovalca k se je nerazločno dru u mikrofon plus je blo to da sem pa srečal frende ki so mal dle in se ravno ne moreš videvat vsak dan.no ja kakor komu paše.
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 09 sep 2008 10:53

aja pa še to ...normalno debatirat?na tem forumu?dejte no kere vice pa govorite.to je mogoče blo možno prej zdej je pa večina folka preveč prepotentna in vase zagledana da tega nikakor ne boste doživel.res je da tudi nekater ne jemlejo dobro kritik in da se branijo povsm izven konteksta :roll:
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 09 sep 2008 11:10

smitko je napisal/-a:A za "razstavljalca" moras met avtu u nulo?ker potem bo polovica hond ki so "povprecne" stalo zunaj.Za te tri eur ce ne druzga da mas vsaj avto notr,pa ce mas 20 let staro groblje,sam da je japonc.

Neee, ne rabiš imeti avta v nulo! Glavno je, da se zbere čimveč Japonskih vozil...to je tudi smisel takega meetinga.
Tisti, ki jim bo, bodo pač še dodatno tekmovali za kakšne styling,...nagrade za avte.
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 09 sep 2008 11:50

Tisti, ki jim bo, bodo pač še dodatno tekmovali za kakšne styling,...nagrade za avte.

...če jih ni... :) :D
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabniški avatar
tadejvog666
Uporabnik

Kraj: Goricko-PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 09 sep 2008 12:25

JAP MEET 2008 program:

16:00 Najava dogodka in otvoritev
16:00 – 17:00 Zbiranje prijav za tekmovanja
16:15 Začetek predstavitve japonskih vozil
17:00 Bat bowling (podiranje batov z avtomobilskim kolesom)
17:30 Drag race z nakupovalnimi vozički
18:00 Car wash 2
18:30 Ženski sparing (ženski free fight)
19:00 Macola party (razbijanje avtomobila z macolo)
19:30 Vlečenje vrvi
20:00 Metanje motorne glave
20:15 Predstavitev najmočnejših vozil
20.30 Žrebanje vstopnic in podelitev nagrad
21:00 – 22.00 After party z D.J.-ji

am ja no mislm da so ali pa moraj zdej vam že u začetku še napovedat kakšne so nagrade da se sloh kdo udeleži.mislim da je bolje če je skrivnost se saj prijaviš kot pa da si rečeš ah brez veze
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Hans » 09 sep 2008 12:33

majaV8 je napisal/-a:
smitko je napisal/-a:A za "razstavljalca" moras met avtu u nulo?ker potem bo polovica hond ki so "povprecne" stalo zunaj.Za te tri eur ce ne druzga da mas vsaj avto notr,pa ce mas 20 let staro groblje,sam da je japonc.

Neee, ne rabiš imeti avta v nulo! Glavno je, da se zbere čimveč Japonskih vozil...to je tudi smisel takega meetinga.

Zakon pol bom pa še jest svojo prpelou pokazat :P .
Uporabniški avatar
Hans
Uporabnik

Kraj: Ambrus

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 09 sep 2008 13:15

mogoče pridem pogledat... z Astro 1.4i na blokadi 8)
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 09 sep 2008 13:21

tadejvog666 je napisal/-a:

o kakem tekmovanju govoriš maja? jst ne vem o nobenem tekmovanju v stylingu in podobnem.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Fortis » 09 sep 2008 13:27

hard ouzo je napisal/-a:

o kakem tekmovanju govoriš maja? jst ne vem o nobenem tekmovanju v stylingu in podobnem.

Sej vemo da na vsakem meetingu zbirajo naj avto. Lansko leto je bilo tekmovanje za nja JAP avto.
"F*ck stock cars, choose a life of fun in the first row"
Rižar s stilom
--------------------------
Civic HB VTi '97
Uporabniški avatar
Fortis
Miss Olympia

Kraj: Lublana

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 09 sep 2008 14:00

Fortis je napisal/-a:
hard ouzo je napisal/-a:

Sej vemo da na vsakem meetingu zbirajo naj avto. Lansko leto je bilo tekmovanje za nja JAP avto.

lansko leto me na žalost ni bilo. letos pa noben ni omenjal tega. mogoče je. naj maja o tem več pove.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 09 sep 2008 17:46

mene sam zanima kako bo v soboto ce bo dezevalo

neki napovedujejo slabo vreme :roll:

lp :wink:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 09 sep 2008 18:05

prestavljeno
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Ana » 09 sep 2008 19:36

in kdaj nej bi bil zdj nov datum, če bo slab vreme? takoj nasledn vikend?
Zadnjič spremenil Ana, dne 09 sep 2008 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Mr. Pig 8)
Uporabniški avatar
Ana
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost