Upam, da boste mel kakšne lepe fotke!!! Naslednjič pa prideva...jaz in moja punca po imenu Integra!
Moderator: Blue Angels
Swifty je napisal/-a:Mal primerjave ne škodi ane![]()
Če ne vrjameš,da delam prid pogledat,mogoče dobiš še kako dišavo za v crxo
RocketFuel je napisal/-a:F***mojo lepotico bom prevzel šele v sredo, tako da...KAAATAAASTROOOFAAA!!!
![]()
Upam, da boste mel kakšne lepe fotke!!! Naslednjič pa prideva...jaz in moja punca po imenu Integra!
miška je napisal/-a:Swifty je napisal/-a:Mal primerjave ne škodi ane![]()
Če ne vrjameš,da delam prid pogledat,mogoče dobiš še kako dišavo za v crxo
a dej nehi, ne morš tega primerjat ... veš kok bo tle folka fiiiuuuuu
dej bejž z unimi dišavami, še dons me glava boli od une smrdavice
Swifty je napisal/-a:Glede folka,v Hajdošah ga je blo dost,vrjamem,da ga bo na vtecu zelo veliko
Viper je napisal/-a:Torej ... honda-vw (po domace za vse - The Trgovec Playgame) pravi, da bi me rad mel dol za pomoc. In sem reku, da pridem, in bom prinesu volan s seboj (900° za vozit) in GT4 100% memory save (ce bo kdo hotu met kopijo, naj pride z memory cardom).
Nastal je problem, da nimam prevoza in iscem dobro duso iz koroske, ki bi me pobrala v SG in odvlekla dol na VTEC show in enkrat (cim)kasnej tudi nazaj. Jasno prispevam ene 2 jurja za benz zravn.
Ce se torej najde dobra dusa, ki bi bil pripravljen vlaciti 100kg weight ballasta s seboj (izboljsan hendling po ovinkih garantiran), naj me poklice na 041-299-111, pa se zmenimo za podrobnosti. Se enkrat, sem prav iz SG in nimam prevoza, tak da ne morem kam ob pot prit.
Bostjancek je napisal/-a:Swifty je napisal/-a:Glede folka,v Hajdošah ga je blo dost,vrjamem,da ga bo na vtecu zelo veliko
moje skromno mišljenje pa je da ga ne bo tolk velik
A v CRX naj peljem 3 ljudi + vso kramo?? hehehemiška je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:No dajte, Korošci ali Štajerci...kdo lahko pobere Viperja v SG??
kaj ti tle neki vriskaš![]()
... ti ga pobereš v petek, pa je problem rešen
![]()
![]()
accordrr je napisal/-a:Jo sem zgubu geslo in se 3 leta nisem nič oglasu na forumu, tko da pozdrav vsem in se vidmo na MOBIKROGU. Ja vas je kej motoristov,jest prpelem 1000 rr novo in še ACCORD 2.4 upedenanga....bomo z motorji tut lahk mal dirkal-vsaj par krogov????
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost