drgač je blo pa tud men full hudo (z izjemo mraza, mogl bi kkšne plinske grelnike naokol postavt
Moderator: Blue Angels
Cerae je napisal/-a:Japs, tut jest komej čakam fotke, itaq se je skoz neki bliskalPa še kužo ste mi čist presvetlil (sej veste, uno k je ful inteligentna, jo prpneš na štrik, štrik daš okol stebra, pa njej v gobec, pa rečeš, drži, pa se drži sama sebe
:D)

mini je napisal/-a:SunShiner je napisal/-a:jah pol pa nared swap na vtija, men pa svojo mašino zdili
A ne znaš brat, napisu sm da moj ESI nikamor ne gre..........
Cerae je napisal/-a:Swinger: tut mi smo mislni, da boš vse gume skuru, sej si se skor več po dveh gumah pelu (si naju z Uroschem prehitu po dveh gumah hahaha)...
Sicer pa, za tiste, k vas zanima, kok je pol kuža dala mir....
Odgovor: zdržala je skoraj do Ljubljane, pol je pa začela naprej žvečit žogco zadi, doma je bla pa spet kot nova...
G-4S je napisal/-a:Cerae je napisal/-a:razen kuj k si pršu na ljubljansko obvoznico (ne vem kako da nisi opazu, da sem skoz v zadn špegu bulu), tam si pa VTEC vklopu pa mem mene padu, no - sem čakal, da boš, pa nisem tko kot ti ven zapelal;) A nisem Honda solidaren a?
Tam sem se ukvarjal z eno blendajočo octavio kombi![]()
.
Ja sej sm mogu lepo vozt, če sem mel pa babico sabo. Ma ne, sam sem pogruntal, da je brezveze prehitveat preveč, ker itak skoz nove in nove kolone dohajaš pol. Pa še v dokaj hitri koloni smo vozil.. no ja, pol sm se mal naveliču, k je un pred mano skoz neki nogo z gasa dajal
.
Sej pol nazaj grede je bla pa ena honda za mano, pa ne vem kdo je bil, k sm ga zgubu, k sm se z enim nemškim Bimmerjem dajal
vpelko je napisal/-a:Ja tist sem biu jst k sm za tabo furu, si ga kr dobr šponu ja![]()
sam pol sem jst šou dol pri Biču, da sem se cestninski postaji izognutko da me nisi zgubu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost