facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAPmeet & ECOmeet 2010

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Re: JAPmeet & ECOmeet 2010

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 30 avg 2010 13:50

takole JAP MEET-A se nism udeležil, ker sem videl kakšn bo vreme in se raje nisem vozil iz dopusta na jap meet. kokr pa vidm po odzivih nism nič zamudil.

pa da podam neko pripombo ali predlog na to.

Prejšni teden sem bil na zboru hroščev v lescah. kaj sem rekel, ko sem prišel tja. MI se lahko skrijemo proti vam, zakaj?
prvo dogodek traja od čet. do nedelje ok ni veze cajt, da nadaljujem. pri nas imamo vedno najete zunanje delavce za področje gostinstva.
in seveda oni postavljajo cene skoraj primeljive v diskotekah. tukaj pa so imeli pijačo in hrano čez sami člani kluba, in pijača je bila po simbolični ceni 1€.
In sigurno se to izplača, če se se gre toliko za zaslužek. bolje potegniti malo od pijače ter vsi pijejo kot jim paše, kot pa imeti cene v nebo in gledati ko bo nekdo cel daN hodil okoli s enim pivom ali pa celo svojim. In tudi hrana, simbolična cena 5€ se mi zdi spremljiva za čevape npr. in seveda umetnost peke na zaru pa tudi ni.
in potem so tudi tukaj srečolovi in tako naprej,

pa mogoče tudi plac izven ljubljane na bi bil napačen ter primer kampiranaja...

to je od mene

LP.
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 30 avg 2010 14:05

@SUX ... kaj se bojiš plavih? če se jih ti ne bojiš bravo :rockon: mene pa če ustavijo pa začnejo pisat kazen že premišljujem, fak kako bom zdej čez mesec prišel, kako bo če mi izpit uzamejo, ali celo avto!

kaj ma otrok delati na parkiriščuih. to je prireditav in imaš ves folk od malčkov do najstarejših. in pa ali še nisi videl nakupovalnega parkirišča, na kterem se zbere družina ki gre po nakupih in otrok ne vem 3 leta star steče vem iz avto da bo takoj v trgovini, in kaj se zgodi...

premisli
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a Blazko69 » 30 avg 2010 15:00

Jaz sem bil na meetu in verjetno sem edini udeleženec kateri je zaspal v avtu. prišel sem že ob 12 in do 15 se ni dogajalo nič zanimivega. To res ne vem kakšen je to meet če se pa nismo sploh uspeli zbrat. Zelo razočaran. Bistvo meeta je ta da se dobimo vsi skupaj, brez bavarcev in smrdljivih električnih vozil. Sploh ne vem kako ste lahko to dvoje združili!? In to je res kar so rekli ostali, samo zaradi denarja se je organiziralo, ker če bi bilo to za nas udeležence bi bila zadeva precej drugačna. Kaj je bilo narobe ne vem, vem pa da na tako majhnem placu bi organiziral samo piknik. in to organizatorji bi lahko vedli.
Kaj so delalale zavarovalnice tam, nimam pojma. Sponozji so bili tudi kr neki. Nasledjič se bo pojavla stojnica z hello kitty robo :? Sponzorji bi morali bit za osvežitev in neko dogajanje. Ne pa neke zavarovalnice. Halo, sej to ni kmetijski sejem.
Mislim da če bi imeli normalno vstopnino bi lahko organizatorji delalo samo na tem da je neko dogajanje. Tudi to da bi imeli testne vožnje bi bilo čisto ql.

Zakaj imamo meet v ljubljani? če ste vedli da ga niste sposobni izpeljat kot se spodobi, zakaj ste ga organizirali? Že spet, se gre za nas, ne za vaš denar. Če bi bilo to na racelandu bi bilo zakon!

Kar se pa tiče kretenov kateri so se zaganjali hrup po garažni hiši, lahko samo rečem da so primitivni. Prav sramoto ste si delali med otroki in mamicami. Še samega me je postalo sram da imam Hondo! Prav uno, čim vidijo hondaša takoj po gasu da se vidi kdo je kmet v mestu. Kaj imate za dokazovat a? Da ste dobri vozniki? Da imate ropotajoč avto? da znate se spretno izogibat avtom na parkirišču? halo, sej je samo parkirišč!!! Zato za nasledjič more bit meet na odprtem, ravno zaradi takih telebanov.

Je čisto prav da so policaji pobirali tablice. Sami ste si krivi. No, če ste dobili kazen v BTCju se lahko zadeva razveljavi saj btc je na parkirišču kakor vem in je privatna lastnina.

pa alex dej se primerno obnašat tudi če si jezen, ker potem ti izpadeš glup balkanac.
Honda in zraven ena bjonda :)
Uporabniški avatar
Blazko69
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a uros86 » 30 avg 2010 16:16

Jaz sem bil tudi zelo zelo razočaran nad samim dogodkom, mislim da je že izbira same lokacije zelo zelo napačna, dež gor ali dol..... Verjetno bi dogodek v primeru lepega vremena celo uspel, ampak na take stvari je treba misliti prej in glede na to da se je dogodek prestavil za dva meseca, pa ste imeli več kot dovolj časa za spremembo lokacije!
Uporabniški avatar
uros86
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a grega.style » 30 avg 2010 17:38

mi smo se meli ful dobr.....bistvo je dobra družba in ne lokacija....glede dogajanja je pa to tk,kolker dnarja tolk muske,ne moreš pričakovat čudes če nimaš dovolj sredstev....ampak orientalska plesalka je bla pa 1A :ave: :zakon:
"It is true that Pit Bulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm."
Uporabniški avatar
grega.style
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a painkiller » 30 avg 2010 19:33

aj možno da tole vidm vsak dan ukol mengeša? oz. nekje tm k se pelem s sihta=)
Uporabniški avatar
painkiller
Uporabnik

Kraj: Ljubno

OdgovorNapisal/-a Devil » 30 avg 2010 19:34

painkiller je napisal/-a:

aj možno da tole vidm vsak dan ukol mengeša? oz. nekje tm k se pelem s sihta=)

1. opozorilo za offtopic !

take stvari sprasuj na PM
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a dgrejtest » 30 avg 2010 19:42

Porkamadona... Berem, pa berem, pa berem... Pa nč!

Naredu sem ene 60 airbrush tatoojev, od tega 1/3 honda logotov... Pa nobene slike... Hehe...

U glavnem, mal smo mel tehničnih težav, tko da tisti, ki maste kake lepe slikce, se priporočam (peter@gas-tuning.com)...

Kar se pa ostalih stvari tiče: res je blo mal premal placa, treba je razumet organizatorje... Treba pa jih je tud skurcat, pa povabit na Show'N'Shine, da vidjo, kako se to dela.... :fakic:

LP!

Pero
WWW.GAS-TUNING.COM
Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a -xxx- » 30 avg 2010 20:11

par slikic iz parkirišča poleg japmeet-a

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
-xxx-
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 30 avg 2010 20:13

Blazko69 je napisal/-a:
pa alex dej se primerno obnašat tudi če si jezen, ker potem ti izpadeš glup balkanac.

No pejt frezat čokolino
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Janez » 31 avg 2010 00:12

Podrobno prebiram komentarje in moram reči, da je kar nekaj predlogov pametnih in smo vzeli na znanje. So mi pa zanimivi od tistih, ki jih sploh tam ni bilo. Da vstopnine ni bilo, skoraj nihče ne omeni? Glede EUR pa morem reči, da mo si naredili celo malo izgubo. Če je kdo kdaj zbiral sponzorska sredstva ve, da je to censored za****n posel in se pratrgaš, da dobiš tistih par eur, da sploh pokriješ osnovne stroške. Se spoh kdo zaveda, da je kriza in so zminimalizirali ali ukinili sponzoriranje skoraj povsod. Avto industrija je v p.... Zato je čisto vsek eur dobrodošel, pa kdorkoli ga da. Glede gostinca in pijače od njih nimamo nič, ker so si tudi naredili izgubo. Sami ne moremo prodajati hrano in pijačo, ker rabiš imeti registrirano to dejavnost, haccp standard... To kar se gremo ni piknik. Ta riziko, da se kdo zastrupi ne prevzamemo ali da te lovijo tržna, sanitarna, davčna in še kaka inšpekcija, deset let ne zaslužiš, da plačaš kazen.
Predvsem se strinjam, da ni nujno, da je v Lj., in da je nujno imeti dovolj PP in da druge znamke ne bi smele not parkirati. Če kdo ve za prostor s 300 PP in brezplačno nudijo vso infrastrukturo (WC-je, oder, štante, varnostnike, hišnika...) smo zmagali.

JAPmeet je le JAPmeet in ne neko lokalno srečanje nekaj deset avtomobilov. Organizatorji ECOmeet-a nismo bili mi ampak Elaphe in od njih nimamo nič. Bili smo na japonski ambasadi, pogovarjali smo se z vsemi predstavniki japonskih znamk. Realnost je taka, da če se gremo tunning, styling, drift, kurjenje gum, nabijanje muzike po avtozvočnikih in podobno jih na dogodek ni in jih ne zanimamo, kaj šele, da bi dali kak eur. Japonska je vodilna država v svetu v tehnologiji za varovanje okolja in samo še to jih zanima. Kdor pa ne gre s časom, s časom gre.

Ne nazadnje je pomembno druženje, kajti na JAPmeet pridemo prektično vsi in to tudi vsi omenjate. Veliko znanih obrazov sem rečal in sem prav vesel.

Janez
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

OdgovorNapisal/-a ales. » 31 avg 2010 02:08

lep pozdrav mene zanima pa naslednje tist ko je bil na meetu kaj se je delalo na belem type-r 7 gen civic
vidu sm neko sliko s folijo
Avto je HONDA kar pove vse-Motor ne pije olja -Nima napak da bi spuščalo madeže, vodo ali karkoli
NE MENJAM PRODAM PA KER IMAM REZERVIRANEGA NOVEGA DOSTI MOČNEJŠEGA CIVICA
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a grega.style » 31 avg 2010 02:17

ales. je napisal/-a:lep pozdrav mene zanima pa naslednje tist ko je bil na meetu kaj se je delalo na belem type-r 7 gen civic
vidu sm neko sliko s folijo

poglejpoglej.si
oblačijo avte s folijo...ona je bla pa od Lukeca "tajpka"
"It is true that Pit Bulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm."
Uporabniški avatar
grega.style
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 31 avg 2010 07:44

Kok je pa to diplomatski odgovor... :roll:
I took the seatbelts out so it would go faster.
www.perkophotography.com
www.cekarcek.si
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a turko » 31 avg 2010 09:17

tudi siolovci ne skačejo od veselja pa, pa jim je za to potreba zelo malo ponuditi :)

http://www.siol.net/Avtomoto/Zanimivost ... _meet.aspx
6gen 1,5 VTEC
VTEC (Variable valve Timing and lift Electronic Control system) prilagodljiv sistem krmiljenja ventilov

Slika
Uporabniški avatar
turko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a dskrab » 31 avg 2010 12:56

Srečanje je bilo letos res bolj polomija, ampak moramo razumeti, da je bilo tukaj prisotnih več faktorjev, ki so za to krivi, najbolj pa vreme. Najlažje je pa seveda tukaj kritizirati vse po dolgem in počez. Organizavija take prireditve v teh časih ni mačji kašelj.

Drugače pa si mora vsak sam narediti, da mu je fajn.

Upajmo, da bo prihodnje leto kaj bolje.
Don`t drive faster than your guardian angel can fly !
It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE ! :)

EG4 back on track
EK4 sedan - sold
CRX ED9 - sold
Uporabniški avatar
dskrab
Uporabnik

Kraj: Rakitna

OdgovorNapisal/-a ales. » 31 avg 2010 14:45

grega.style vedu sm da je lukatova sam sm mislu da se mu je sfuzlalo da je šou pa tak lep avto dat ublačit u črno folijo vsej tko sm js ne ani sliki vidu bolj o daleč , sm pa vidu da je bla sam predstavitev tak da sm se kr oddahnu hehe
Avto je HONDA kar pove vse-Motor ne pije olja -Nima napak da bi spuščalo madeže, vodo ali karkoli
NE MENJAM PRODAM PA KER IMAM REZERVIRANEGA NOVEGA DOSTI MOČNEJŠEGA CIVICA
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a Janez » 31 avg 2010 14:51

dskrab je napisal/-a:Srečanje je bilo letos res bolj polomija, ampak moramo razumeti, da je bilo tukaj prisotnih več faktorjev, ki so za to krivi, najbolj pa vreme. Najlažje je pa seveda tukaj kritizirati vse po dolgem in počez. Organizavija take prireditve v teh časih ni mačji kašelj.

Drugače pa si mora vsak sam narediti, da mu je fajn.

Upajmo, da bo prihodnje leto kaj bolje.

Z napisanim se 100% strinjam. Npr. ogranizacija krof meet-a je eno uro dela pa se vsi imemo fajn. Samo ti ni JAPmeet. Uradni predstavniki japonskih znamk in ostali hočejo visok nivo, da sploh sodelujejo in avte pripeljejo. Zato tudi rdeč tepih, modna revija, profesionalna moderatorka, ozvočenje ... za silo jim zadostimo.

V vseh teh 5. letih smo se toliko naučili, da bo drugo leto najboljši JAPmeet doslej. Z letošnjim JAPmeet-om tudi organizatorji nismo zadovoljni, je pa glede na razmere in možnosti po vseh naših pričakovanjih. Obiska je bilo največ do sedaj (ogromno), res pa je, da se večina ni zadržala dolgo časa, kar je razumljivo glede na omejen prostor.

Lp,
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

OdgovorNapisal/-a cazanova » 31 avg 2010 18:34

Se cisto stirnjam z napisanim na siolovi strani, da vreme ni kljubovalo tako majhnemu stevilu...Je vec drugih dejavnikov, sploh pa glede na to, da je blo zelo malo drugih znamk(tudi bi postavu bistveno vprasanje (Zakaj?))...
Ocitno bo naj boljse, da se prihodjna leta dela jap meet v kasnem salonu in se tam predstavljajo nova vozila in manekenke.. :wink:
Mi pa bo naj boljse, da si sami nardimo piknik in ne skrbimo, da bi se zastrupli z hrano, kot skrbi za to organizator.. :D
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Himc57 » 31 avg 2010 18:58

Ampak te komentarji na siolu, so še hujši kot na našem forumu :D
http://www.siol.net/avtomoto/zanimivost ... _meet.aspx
____ D e l S o l ____
/O>_ o___H___o_ <O\
||||=_/ _______ \_=|||

Enkrat Honda, vedno Honda!