Jaz sem bil na meetu in verjetno sem edini udeleženec kateri je zaspal v avtu. prišel sem že ob 12 in do 15 se ni dogajalo nič zanimivega. To res ne vem kakšen je to meet če se pa nismo sploh uspeli zbrat. Zelo razočaran. Bistvo meeta je ta da se dobimo vsi skupaj, brez bavarcev in smrdljivih električnih vozil. Sploh ne vem kako ste lahko to dvoje združili!? In to je res kar so rekli ostali, samo zaradi denarja se je organiziralo, ker če bi bilo to za nas udeležence bi bila zadeva precej drugačna. Kaj je bilo narobe ne vem, vem pa da na tako majhnem placu bi organiziral samo piknik. in to organizatorji bi lahko vedli.
Kaj so delalale zavarovalnice tam, nimam pojma. Sponozji so bili tudi kr neki. Nasledjič se bo pojavla stojnica z hello kitty robo

Sponzorji bi morali bit za osvežitev in neko dogajanje. Ne pa neke zavarovalnice. Halo, sej to ni kmetijski sejem.
Mislim da če bi imeli normalno vstopnino bi lahko organizatorji delalo samo na tem da je neko dogajanje. Tudi to da bi imeli testne vožnje bi bilo čisto ql.
Zakaj imamo meet v ljubljani? če ste vedli da ga niste sposobni izpeljat kot se spodobi, zakaj ste ga organizirali? Že spet, se gre za nas, ne za vaš denar. Če bi bilo to na racelandu bi bilo zakon!
Kar se pa tiče kretenov kateri so se zaganjali hrup po garažni hiši, lahko samo rečem da so primitivni. Prav sramoto ste si delali med otroki in mamicami. Še samega me je postalo sram da imam Hondo! Prav uno, čim vidijo hondaša takoj po gasu da se vidi kdo je kmet v mestu. Kaj imate za dokazovat a? Da ste dobri vozniki? Da imate ropotajoč avto? da znate se spretno izogibat avtom na parkirišču? halo, sej je samo parkirišč!!! Zato za nasledjič more bit meet na odprtem, ravno zaradi takih telebanov.
Je čisto prav da so policaji pobirali tablice. Sami ste si krivi. No, če ste dobili kazen v BTCju se lahko zadeva razveljavi saj btc je na parkirišču kakor vem in je privatna lastnina.
pa alex dej se primerno obnašat tudi če si jezen, ker potem ti izpadeš glup balkanac.