Nekdo je omenil Jurija Zrneca,pa veste če je dobre volje računa za nastop 2kEUR pa tja do 4KEur,za poldnevno vodenje,pa si rajši ne predstavljam,koliko bi zaračunal.
Moderator: Blue Angels
30. avgust in smo prestavili, da bi vi šli lahko na Umeka
Devil je napisal/-a:torej hoces povedat da ko sem na sarkazem od g4sa odgovoril, da kritika ni bila dovolj konstruktivna in da sem samo lapal v prazno. Ce je tako, potem pa res ne vem vec kako bi lahko pripomogel k izboljsanju Jap meeta, tkoda se tud ne mislim vec trudit karkoli napisat v tej temi.
Lp
volcjak je napisal/-a:P.S. Pa prosm ne več arafatov povezovat s špagami med seboj in to preko izhoda. Mislem vsaj po tleh bi lhka blo, ne da sm skor domov odnesu vse.
LP Sašo
Barbi/s je napisal/-a:Komentar še z moje strani (ena od organizatorjev)...
Vidim, da večina ljudi misli, da ima klub denar. NIMA ga! Glede na recesijo, ki ga doživlja slovensko gospodarstvo, je enostavno čudež, da smo dobili to nekaj denarja, da smo lahko speljali dogodek. Torej, da smo lahko dobili štrom, ozvočenje, streho, prostor, oglaševali, itd. NIČ od tega denarja ni šlo v naše žepe in smo se zelo bali, da bomo morali še kaj sami dodati...
Denar, ki ga dajo člani kluba ob včlanitvi, gre za izdelavo klubskih majic, kap, dežnikov ipd, ter za plačevanje strežnika, da pač lahko "pljuvate" po nas. Hvala!
Glede mraza in dežja... Upali smo na najbolje, vendar se je zadeva hitro obrnila. Šleper z DJjem je bil predviden točno pri lokalu s pijačo in bi bilo vse na enem kupu. No, kljub vremenu, smo se odločili, da dogodka zaradi vloženega truda in rezerviranega časa članov ne bomo prestavili. S tem pa tudi pokazati, da smo močni in bomo stali na mrazu in dežju za vas. Vi ste lahko prišli in odšli, kadar ste želeli, ter s svojim obiskom zadovljili potrebo po pogledu na avtomobile, ki vam zaustavljajo dih... zraven pa se sprostili ob zabavnem programu.
Zakaj ni bilo šotora? Površina je bila ogromna - cca 10.000 kvadratnih metrov. Vrednost za rento velikega šotora je 5 €. Tukaj vrjamem, da ste sposobni zračunati dalje... Glede na že omenjene finančne razmere pa upam, da razumete, zakaj je bilo temu tako.
Veseli smo kritik, vidimo napake in lahko gledamo, kako bo speljan in kdaj bo speljan naslednji JAP meet.
Ponosna sem na veliko udeležencev, ki niso niti malo pisnili čez vreme... Vedeli so, da bo pralo, a so se odločili pokazati, da so pravi ljubitelji naših malih ljubljenčkov in se udeležili dogodka. Prišle so tudi legende honda foruma – ja, tisit, ki nas dnevno tukaj nasmejeo, razočarajo, povejo svoje izkušnje, itd Pravtako moram povedati, da je bilo na JAP meet-u kar nekaj športnih dirkačev in majstrov za japonske motorje (Zoran P., Metod P., Martin H, Tadej, Sebastjan R. itd), katerim je udeležba vzela ogromno časa, a so prišli z dobro voljo in nasmehom. Nekateri celo direktno po PRK Logatec.
Še nekaj iz osebnega vidika in ne iz vidika organizatorjev! Sama imam službo, faks in redno športam. JAP klub pa jemlem kot moj hobbi. Vzamem si čas in pridem! Ja, ena tistih sem, ki grize in bom grizla. ENA VAŠA SEM! Vsak ima pravico priti in grizti, ker ste vsi člani. Po sskj je KLUB organizacija, ki združuje ljudi s skupnimi interesi.
Svoje kritike in predloge pa lahko podate na info@jac.si. Vzeli jih bomo resno in vas telefonsko povprašali, kako si zadevo predstavljate, če nimate časa.
LP,
Barbi
P.S.: Tistega, ki je podal že nakaj kilometrov dolge poste, kako je razočaran nad letošnjim JAP meetom in ima večji monitor od naše projekcije, ter boljše ozvočenje. Bogi revež je tako trpel, da sem se odločila, da ga povabim na burek (3 €), ter ga skušati spraviti v dobro voljo ...
boy34 je napisal/-a:No tukaj sem pa dolžen jaz opravičilo glede big screen-a.Verjemite imel sem dober namen,da ga uredim tako kot je treba.Dan prej mi je dež napral vso opremo,ki resda ni profesionalna,je pa verjetno šla v nič.Tako, da sem si na hitro moral izposoditi ,to kar sem imel.Res bilo je tako majhno vse skup ,da se ja komaj kaj video,samo iskal sem po svojih močeh najbolšo rešitev,ki jo je bilo treba najti v pol dneva-bom pa pokril iz svojega žepa, bo pa verjetno več kot 3 EUR![]()
Nekdo je omenil Jurija Zrneca,pa veste če je dobre volje računa za nastop 2kEUR pa tja do 4KEur,za poldnevno vodenje,pa si rajši ne predstavljam,koliko bi zaračunal.
Barbi/s je napisal/-a:Devil, oprosti nisem vedla, da si ti... Prebrala sem vse komentaje. Nikoli nisem omenila, da ti je bilo težko dati denar. V bistvu, v celem postu nisem omenila, da je komurkoli dati težko denar.
Devil, vabim te na burek!
Barbi/s je napisal/-a:P.S.: Tistega, ki je podal že nakaj kilometrov dolge poste, kako je razočaran nad letošnjim JAP meetom in ima večji monitor od naše projekcije, ter boljše ozvočenje. Bogi revež je tako trpel, da sem se odločila, da ga povabim na burek (3 €), ter ga skušati spraviti v dobro voljo ...
Barbi/s je napisal/-a:
Vidim, da večina ljudi misli, da ima klub denar. NIMA ga! Glede na recesijo, ki ga doživlja slovensko gospodarstvo...
petronas je napisal/-a:Barbi/s je napisal/-a:
Vidim, da večina ljudi misli, da ima klub denar. NIMA ga! Glede na recesijo, ki ga doživlja slovensko gospodarstvo...
Oprosti, ampak res oprosti.....
.....ampak to pa je svetovno smesna izjava. Nevem ali bi se razpocil od smeha, ali pa spustil solze od zacudenja kaj lahko nekdo napise
hondasedan je napisal/-a:Torej moj predlog je 10e vstopnine drugo leto, pa carwash, stojnice z pivom, prav postavljene table IN TO JE TO,,,,,drugace pa sem bil zadovoljen
Vec srece z vremenom naslednje leto
p.s.Promocija pa bla odlična.pohvalno.
petronas je napisal/-a:Barbi/s je napisal/-a:
Oprosti, ampak res oprosti.....
.....ampak to pa je svetovno smesna izjava. Nevem ali bi se razpocil od smeha, ali pa spustil solze od zacudenja kaj lahko nekdo napise
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost