facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a boy34 » 15 sep 2008 10:41

No tukaj sem pa dolžen jaz opravičilo glede big screen-a.Verjemite imel sem dober namen,da ga uredim tako kot je treba.Dan prej mi je dež napral vso opremo,ki resda ni profesionalna,je pa verjetno šla v nič.Tako, da sem si na hitro moral izposoditi ,to kar sem imel.Res bilo je tako majhno vse skup ,da se ja komaj kaj video,samo iskal sem po svojih močeh najbolšo rešitev,ki jo je bilo treba najti v pol dneva-bom pa pokril iz svojega žepa, bo pa verjetno več kot 3 EUR :lol:
Nekdo je omenil Jurija Zrneca,pa veste če je dobre volje računa za nastop 2kEUR pa tja do 4KEur,za poldnevno vodenje,pa si rajši ne predstavljam,koliko bi zaračunal.
YUGO 45
Golf II
Craysler Voyager
Honda Accord 2.2 i-CTDi Executive´04
EVO X GSR 08(USDM)
Uporabniški avatar
boy34
Uporabnik

Kraj: Med hribi

OdgovorNapisal/-a Janez » 15 sep 2008 10:52

Razlaga še sledi. Dobrodošla je vsaka konstruktivna kritika.
Moram reči, da dogodka ni bilo mogoče prestaviti zaradi najetje prostora in tudi pogodbe s sponzorji so bile na 13. september. Da sem sploh koga dobil sem porabil za 150 EUR telefona. Se pa priporočam, če kdo lahko najde sponzorja. V danbašnjih časih je to izredno težko. Brez sponzorjev dogodka ne bi bilo. Sami veste, da je bil datum 30. avgust in smo prestavili, da bi vi šli lahko na Umeka, prejšnji vikend je bil avto show na gospodarcu. Vprašanje, če bo letos še kaj vremena? Tistmu, ki mu je bilo veliko 3 eur (manj kot 2,5l bencina ali pivo ali sendvič) naj me pokliče se predstavi in mi to v fris pove.
Janez
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 15 sep 2008 10:59

sam meni osebno se to zdi nesmiselno prestavlat datum zaradi umeka

na umeka bi lahko komot sli ob 8 ali pa 9 zvecer tisti ki ga pac radi flesajo

pomojem pa je vecini pomembno to da bi prsli na jap meet in ne na umeka k ga lohk doma poslusas :D

skoda no :? :roll:

lp :wink:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 15 sep 2008 11:00

bo drugic boljse :D :wink:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 15 sep 2008 11:00

30. avgust in smo prestavili, da bi vi šli lahko na Umeka

ti se hecaš slučajno...?
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabniški avatar
tadejvog666
Uporabnik

Kraj: Goricko-PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a cazanova » 15 sep 2008 11:04

sej je blo receno da se bo prestavlo tudi v primeru slabega vremena...pol pa da ki se ne bo da bojo nabavli neke sotorje da se damo vsi spodaj...sotorjev nikjer, dez pada meet ni bil premescen...prakticno nic z nicemer ne klapa.. :?
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 15 sep 2008 11:21

Devil je napisal/-a:torej hoces povedat da ko sem na sarkazem od g4sa odgovoril, da kritika ni bila dovolj konstruktivna in da sem samo lapal v prazno. Ce je tako, potem pa res ne vem vec kako bi lahko pripomogel k izboljsanju Jap meeta, tkoda se tud ne mislim vec trudit karkoli napisat v tej temi.

Lp

Tako kot si ti prej zajel v quote na mene stvari, ki si jih mislil za ostale sem to sedaj jaz naredil. Torej tisto o nekonstruktivni kritiki je šlo na nekatere posameznike, ne nate.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a volcjak » 15 sep 2008 11:43

Pozdravljeni.

Kot opažam že dlje časa, naš forum počasi postaja mesto za prerekanja. Ampak dobro vsak ima pravico do svojega načina izražanja. Ampak le malo članov se drži vsaj nekega osnovnega bontona pisanja sporočil na spletu. No pa k bistvu.
3. JAP meet:
Organizirati dogodek je kar zahtevna naloga, saj imam tudi sam veliko izkušenj s sodelovanjem pri organizaciji podobnih zadev in vem da zahteva veliko energije in truda. Ampak samo trud in energija nista dovolj. Dejstvo je, da bi se moral meet v primeru slabega vremena prestaviti in to bi moralo biti objavljeno že tudi na propagandnem materialu. Kar se zadeva programa, je bil že prej objavljen. Sam program bi mogoče bolj zaživel v primeru sončnega vremena. Glede na to da so se odločili izpeljati meet v vsakem vremenu, bi morali program bolje prirediti in se na to tudi pripraviti. Moram poudariti da smo bili skoraj vsi premočeni in premraženi. Dogajanje bi se moralo odvijati v samem jedru zbora. Tako pa smo vozila parkirali nekje ob strani. Povezovanje in napovedovanje moram priznati da ni bilo najbolj posrečeno če se milo rečeno izrazim. Glasba ni bila primerna. Takšna glasba je primerna za kakšne »underground« žure. Lokacija samega meeta je bila letos malce zgrešena, ampak samo v smislu lokacije. Prostor je bil dober, ampak malce preveč odročen. V samo dogajanje bi moralo biti vključeno več vozil ali obiskovalcev. Kakšna spretnostna vožnja ali kaj podobnega poživi obiskovalce. Kar se tiče vstopnine je zadeva dvorezna. Organizacija meeta zahteva svoje finance, delež se pridobi seveda od obiskovalcev, vendar pa vsi vemo da se veliko obiskovalcev obrne ko naleti na vstopnino, sploh v primeru dežja. Meni osebno ni težko denarja. Zaradi 3 EUR ne bom bankrotiral. Tukaj bi bilo potrebno več aktivnosti, da se stroške katere se ponavadi pokriva z vstopnino pokrije na drugačen način. Potrebno bi bilo sprejeti prav vse kritike, tako konstruktivne kot tudi samo opazke. Potrebno jih je prediskutirati in napraviti plan za naprej. Mislim pa da je JAP meet zrel tudi za kakšne bolj atraktivne točke. Kot je bilo že omenjeno mobi krog, poligon, ali pa vsaj kakšni segmenti iz poligona.

Vsekakor pohvale za trud, ampak za naslednjič ga bo potrebno več.

P.S. Pa prosm ne več arafatov povezovat s špagami med seboj in to preko izhoda. Mislem vsaj po tleh bi lhka blo, ne da sm skor domov odnesu vse.

LP Sašo
NIGHTHAWK BLACK FR-V
*~. HONDA FREAKS ZASAVJE .~*
Uporabniški avatar
volcjak
Uporabnik

Kraj: Honda village 22

OdgovorNapisal/-a G-4S » 15 sep 2008 11:57

volcjak je napisal/-a:P.S. Pa prosm ne več arafatov povezovat s špagami med seboj in to preko izhoda. Mislem vsaj po tleh bi lhka blo, ne da sm skor domov odnesu vse.

LP Sašo

A ti si bil ta :lol:

Jah če se je folk cel dan gor pa dol vozil mimo arafatov, ne vem kako je ravno tebi ratalo zapet. Špaga je bila namreč spuščena na širini vsaj 5m, razen na skrajnih točkah :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a volcjak » 15 sep 2008 12:04

Zapel sm z zavesco. Ampak ni mi jasn kako je folk vozu z znižanimi avti mimo. Še dobr da sm biu zmrznjen da mi ni na pamet padl da bi kej zahodu tm. Jao jao No pa je blo trenutek atrakcije. Mogoče ideja za drugo leto,

KOMU RATA ZAPET VRVICO K GRE PO TLEH, BREZ DA MA ZNIŽAN AVTO. :D :D
NIGHTHAWK BLACK FR-V
*~. HONDA FREAKS ZASAVJE .~*
Uporabniški avatar
volcjak
Uporabnik

Kraj: Honda village 22

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 12:54

Barbi/s je napisal/-a:Komentar še z moje strani (ena od organizatorjev)...

Vidim, da večina ljudi misli, da ima klub denar. NIMA ga! Glede na recesijo, ki ga doživlja slovensko gospodarstvo, je enostavno čudež, da smo dobili to nekaj denarja, da smo lahko speljali dogodek. Torej, da smo lahko dobili štrom, ozvočenje, streho, prostor, oglaševali, itd. NIČ od tega denarja ni šlo v naše žepe in smo se zelo bali, da bomo morali še kaj sami dodati...

Denar, ki ga dajo člani kluba ob včlanitvi, gre za izdelavo klubskih majic, kap, dežnikov ipd, ter za plačevanje strežnika, da pač lahko "pljuvate" po nas. Hvala!

Glede mraza in dežja... Upali smo na najbolje, vendar se je zadeva hitro obrnila. Šleper z DJjem je bil predviden točno pri lokalu s pijačo in bi bilo vse na enem kupu. No, kljub vremenu, smo se odločili, da dogodka zaradi vloženega truda in rezerviranega časa članov ne bomo prestavili. S tem pa tudi pokazati, da smo močni in bomo stali na mrazu in dežju za vas. Vi ste lahko prišli in odšli, kadar ste želeli, ter s svojim obiskom zadovljili potrebo po pogledu na avtomobile, ki vam zaustavljajo dih... zraven pa se sprostili ob zabavnem programu.

Zakaj ni bilo šotora? Površina je bila ogromna - cca 10.000 kvadratnih metrov. Vrednost za rento velikega šotora je 5 €. Tukaj vrjamem, da ste sposobni zračunati dalje... Glede na že omenjene finančne razmere pa upam, da razumete, zakaj je bilo temu tako.

Veseli smo kritik, vidimo napake in lahko gledamo, kako bo speljan in kdaj bo speljan naslednji JAP meet.

Ponosna sem na veliko udeležencev, ki niso niti malo pisnili čez vreme... Vedeli so, da bo pralo, a so se odločili pokazati, da so pravi ljubitelji naših malih ljubljenčkov in se udeležili dogodka. Prišle so tudi legende honda foruma – ja, tisit, ki nas dnevno tukaj nasmejeo, razočarajo, povejo svoje izkušnje, itd Pravtako moram povedati, da je bilo na JAP meet-u kar nekaj športnih dirkačev in majstrov za japonske motorje (Zoran P., Metod P., Martin H, Tadej, Sebastjan R. itd), katerim je udeležba vzela ogromno časa, a so prišli z dobro voljo in nasmehom. Nekateri celo direktno po PRK Logatec.

Še nekaj iz osebnega vidika in ne iz vidika organizatorjev! Sama imam službo, faks in redno športam. JAP klub pa jemlem kot moj hobbi. Vzamem si čas in pridem! Ja, ena tistih sem, ki grize in bom grizla. ENA VAŠA SEM! Vsak ima pravico priti in grizti, ker ste vsi člani. Po sskj je KLUB organizacija, ki združuje ljudi s skupnimi interesi.

Svoje kritike in predloge pa lahko podate na info@jac.si. Vzeli jih bomo resno in vas telefonsko povprašali, kako si zadevo predstavljate, če nimate časa.

LP,
Barbi

P.S.: Tistega, ki je podal že nakaj kilometrov dolge poste, kako je razočaran nad letošnjim JAP meetom in ima večji monitor od naše projekcije, ter boljše ozvočenje. Bogi revež je tako trpel, da sem se odločila, da ga povabim na burek (3 €), ter ga skušati spraviti v dobro voljo ... :)

punca ce mislis pametovat al pa bit duhovita, potem me quataj, ne pa z bednimi forami kjer nakazes name, omenit me pa ne upas.
Lahko bi se tudi naucila brat, in bi vidla da se nikjer nisem pritozeval gleede vstopnine, nikjer tudi nisem omenil da mi je bilo skoda 3€. Rekel sem da brez problema dam 10€ za vstopnino, sam da bo vec kesa za neko resno organizacijo. In mislim da nisem edini tak. Poleg tega se mi zdi da je bila vstopnina majhna.
Za burek bom pa povedal vsem ki so se pritozevali glede vstopnine, tko da se kr zmen za en Group Buy Bureka pri Gospodu Noblu.

Glede umeka pa ne serite. Verjetno ste vi hotl na umeka, in ste zarad tega prestavl, kajti razumem da v primeru JAP meeta nebi mogli it, saj vas je cakalo se pospravlanje.
Bi bilo pa definitivno vec obiskovalcev:
1. zato ker je bilo takrt lepo vreme
2. Tisti ki so se odlocili it na umeka in so iz oddaljenih krajev, bi prsli 3-4ure pred umekom v LJ, sli najprej na JAP meet, potem pa na umeka. Poleg tega bi bil lahko tudi "after" party na umeku. Jst vem da bi sel na JAP meet in potem po JAp meetu se na umeka.
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 13:08

boy34 je napisal/-a:No tukaj sem pa dolžen jaz opravičilo glede big screen-a.Verjemite imel sem dober namen,da ga uredim tako kot je treba.Dan prej mi je dež napral vso opremo,ki resda ni profesionalna,je pa verjetno šla v nič.Tako, da sem si na hitro moral izposoditi ,to kar sem imel.Res bilo je tako majhno vse skup ,da se ja komaj kaj video,samo iskal sem po svojih močeh najbolšo rešitev,ki jo je bilo treba najti v pol dneva-bom pa pokril iz svojega žepa, bo pa verjetno več kot 3 EUR :lol:
Nekdo je omenil Jurija Zrneca,pa veste če je dobre volje računa za nastop 2kEUR pa tja do 4KEur,za poldnevno vodenje,pa si rajši ne predstavljam,koliko bi zaračunal.

No vids. Tak odgovor je men zadovoljiv, in ko nekdo napise kaj takega, se valda to stvar razume in je tudi opravicljiva. To bi se lahko recimo povedalo tudi na mestu dogodka, kjer se lahko javno opravici zaradi malega BIG screena, in mislim da se tukaj nihce nebi pritozeval zaradi tega. Je pa res, da je na naslednjem JAP meetu zazeljen BIG BIG screen :D

organizatorji, jst bi si to temo ornk pogledu, in bi si zacel izpisovati tocke...

@volcjak : tvoj predlog je zelo vsecen in na mestu. Na takem dogovdku enostavno ne morejo avtomobili biti samo parkirani. Folk k pride zarad avtomobilov, nebi rad gledal samo vozicke kako se drajsajo gor pa dol.....
kaksn slalom, mogoce tekmovanja v bocnem parkiranju ( izvedljivo povsod ), tekmovanje v vzratnem parkiranju. Al pa kombinacija vsega tega, kjer se mali poligon naredi iz stozcev. ( ne mi rect da je to tezko organizerat, se posebej na velkem placu kot ste ga imeli, al pa se huj da je tezko dobit progo. Prilagodite se razmeram in lahko s stozci sami narediti mali poligon. Ne rab bit poligon v velikost nordschlifa....
-Tekmovanja v glasnosti izpuha?
-tekmovanja v najnizjem avtomobilu?

Vsa taka tekmovanja so izvedljiva skoraj povsod. Se razume da je bi ldez in da je bilo to tisti dan neizvedljivo, ampak teh dogodkov niste imeli niti na flyerju, tko da ocitno jih tut planiral niste.....
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Barbi/s » 15 sep 2008 13:14

Devil, oprosti nisem vedla, da si ti... Prebrala sem vse komentaje. Nikoli nisem omenila, da ti je bilo težko dati denar. V bistvu, v celem postu nisem omenila, da je komurkoli dati težko denar.

Devil, vabim te na burek!
Uporabniški avatar
Barbi/s
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 13:33

Barbi/s je napisal/-a:Devil, oprosti nisem vedla, da si ti... Prebrala sem vse komentaje. Nikoli nisem omenila, da ti je bilo težko dati denar. V bistvu, v celem postu nisem omenila, da je komurkoli dati težko denar.

Devil, vabim te na burek!

Skoda. Sem mislil da bo kaksen GB, da bodo tisti ki so se pripeljali od dalec in katerim je zal 3€ tudi dobili burek. Nic hudega. Bom pa tega razdelil med vse ostale.
Razen ce me vabis na zmenek, potem ga bova pa skupi pojedla.
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a hondasedan » 15 sep 2008 14:26

hehe,,,,,,sem se pošteno nasmejal,,,sploh za tale zadnji devilov post:P:P,,,,,meni se tudi zdi, da 3e ni veliko,,,lahko date komot 10e, samo potem naj bo cena upravicena. Zbralo se je zelo veliko število avtomobilov, kar je zelo pohvalno. Organizacijo bi pograjal, ker sem 10 minut iskal kje je meet, pa sem tocno vedel kje je letališka, res zanic oznaceno. Dogajanje se mi drugace zdelo zanimivo, je bilo par reci, ko so bile vredne ogleda.
Torej moj predlog je 10e vstopnine drugo leto, pa carwash, stojnice z pivom, prav postavljene table IN TO JE TO,,,,,drugace pa sem bil zadovoljen

Vec srece z vremenom naslednje leto

p.s.Promocija pa bla odlična.pohvalno.
Uporabniški avatar
hondasedan
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Gogi02 » 15 sep 2008 14:32

Barbi/s je napisal/-a:P.S.: Tistega, ki je podal že nakaj kilometrov dolge poste, kako je razočaran nad letošnjim JAP meetom in ima večji monitor od naše projekcije, ter boljše ozvočenje. Bogi revež je tako trpel, da sem se odločila, da ga povabim na burek (3 €), ter ga skušati spraviti v dobro voljo ... :)

A pol, če te jaz konkretno okurcam, me boš tud na burek pelala pa probala v dobro volo spravt? :lol:
Uporabniški avatar
Gogi02
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 15 sep 2008 15:08

Barbi/s je napisal/-a:
Vidim, da večina ljudi misli, da ima klub denar. NIMA ga! Glede na recesijo, ki ga doživlja slovensko gospodarstvo...

Oprosti, ampak res oprosti.....

.....ampak to pa je svetovno smesna izjava. Nevem ali bi se razpocil od smeha, ali pa spustil solze od zacudenja kaj lahko nekdo napise :D
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a smitko » 15 sep 2008 17:09

petronas je napisal/-a:
Barbi/s je napisal/-a:
Vidim, da večina ljudi misli, da ima klub denar. NIMA ga! Glede na recesijo, ki ga doživlja slovensko gospodarstvo...

.....ampak to pa je svetovno smesna izjava. Nevem ali bi se razpocil od smeha, ali pa spustil solze od zacudenja kaj lahko nekdo napise :D

:lol: :lol: :lol:
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Janez » 15 sep 2008 18:12

hondasedan je napisal/-a:Torej moj predlog je 10e vstopnine drugo leto, pa carwash, stojnice z pivom, prav postavljene table IN TO JE TO,,,,,drugace pa sem bil zadovoljen

Vec srece z vremenom naslednje leto

p.s.Promocija pa bla odlična.pohvalno.

Hvala za predloge. Se strinjam s tabo. To je še najmanj, kar lahko naredimo naslednjič.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

OdgovorNapisal/-a Janez » 15 sep 2008 18:16

petronas je napisal/-a:
Barbi/s je napisal/-a:

Meni, ko sem skoraj na kolenih prosil sponzorje mi ni prav nič smešno. Bi šel z mano do direktorjev? Čedalje manj podjetja namenjajo sponzorskih sredstev društvom. Dejansko se pozna recesija.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost