facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAPmeet & ECOmeet 2010

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Re: JAPmeet & ECOmeet 2010

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 29 avg 2010 22:19

PowerMax je napisal/-a:Ma jebovas ka pol če so on skor zabio? Če bi se bi biu on v bedi ne vi ! Brigajte se zasebe, in ne nabijajte nekaj, me zanima če res nimate kaj drugega delati :****:

Pa ker si ti *****,da boš meni pisal da se brigam za sebe,prvo se nauči slovnično pisat,proklet predjamc nemaren,zarad takih debilov kokr si sam ti,usi drugi hondasi,poslusamo kake kretene mamo na forumih,malo se prvo skuliraj,pa začni slovnično pisati,ne pa ta skarpucala obesati,nevzgojen mongoloid...

Ce pa nekdo obesi movie,ko je skoraj prislo do nesrece moram napisat kaj,uuuuuuuuu svaka cast,komi cakam da še jaz to začnem delat,to kar je naredu je debilno,sem na veliko meet-ov bil in drag racih,povosod sem delala burnout kjer mi je sam organizator dovolil,ce to ni bilo dovoljeno tega nisem pocel.

Drugic se pa ti brigaj zase in ne na nas ki bomo spljuvali take videje ki se obesajo gor na forume.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a rosho » 29 avg 2010 22:21

poli je napisal/-a:
strazisar je napisal/-a:poli legenda 8) tnx za pivo :)

ok,ok... zdej se pa mal umjrte. ;)

jest bom reku hvala vsem, k ste ga spil na moj račun. ;) žou sm ga pelu še domou. xD

aja, pa flyju hvala za pivičko!!!! xD xD

haha poli reku varnostnikoma ce bi jim blo skoda crxa tista je bla najbolja :D haha
civic bingo 97´ `tuned´ ex
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a poli » 29 avg 2010 22:26

rosho je napisal/-a:haha poli reku varnostnikoma ce bi jim blo skoda crxa tista je bla najbolja :D haha

neki morš rečt. ;) prou vidl se jima je, da vozta nemca, pa še to dizlco. xD
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a rosho » 29 avg 2010 22:30

res je sej un ta manjsi je reku da ga ucas stisne sam ne med mnozico ljudi :D
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 29 avg 2010 22:40

A bi vidva prenehala (Rosho, Poli)? Nabijalnice ni več, sploh pa ne v eni tako aktualni temi, idita nabijat nekam drugam kjer sta katermu redarju kaj rekla in kaj kdo vozi. Samo opozarjam vaju, v temo se pa ne bom vključil ker me ni bilo tam, zato ostali kar nadaljujte.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a rosho » 29 avg 2010 22:51

ps. sej mi2 delava temo se toliko bolj aktualno ker poveva kaj se je zuni dogajalo a ni to cilj teme? al je cilj samo skurcat jap meet?

drgac pa da nebo off tist kar je uros naredu zatem stoji cela zgodba in ce se ni smelo na notranji meet, se je pol taksno dogajalo odzuni. naslednje leto vec placa pa bo, ce se ze spravte organizirat. al pa ga sploh nerabi. ker za tiste ko so bli odzuni je blo itak isto kot tisti neuradni meeti!
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 29 avg 2010 23:06

Ah Rosho pol lahko jaz zacnem pisat pa sprasevat folk z cim so uzemali pleskavico a so dali ajvar not al ne a je biu senf al ne,kdo ma čebulo not in kdo ne. :arrow: :roll:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Janez » 29 avg 2010 23:16

Maxtor je napisal/-a:Js sem prišel s nekaj sodelavci iz tujine. Pa tko prvi komentar: THATS IT? Glede na lansko leto (slike) so bili zelo razočarani.
Dobr nekaj truda je bilo v vloženo in to se vidi. Sam res pa ni bilo potrebno drugih znamk (recimo BMW- 500€ popusta pri nakupu premium opreme,...) Vsak k... ve da lahko dobi več če se malce pogaja. Ko bi vsaj Honda bila.

Glede vstopnine 20e (komentar zgoraj). Za tako vstopnino mora biti meet izveden 1A z nastopajočimi, če že ne z ALL YOU CAN EAT bifejom :rockon: .

Tko bi rekel, da na koncu je bilo tko. Kilavo dete s potencialom, ki ni bil iskoriščen. Sam sem po 2x kroženju šel v BTC mal trgovine gledat, potem pa domov. Drugače pa se malce pozanimajte koliko stane Gospodarc za 1 dan. Če pa ni potrebna Ljubljana, bi lahko našli eno poceni "Pokrito" alternativo...

Glede drugih znamk. Predlagam, da se naslednje leto organizatorji skušajo dogovoriti z Avto hišami za rastavo avtomobilov, delno sponzoriranje in mogoče testne vožnje. Toyota pošilja recimo vse skozi SMSe - pripelji še 2 in pojdi na testno vožnjo... 8)

Na koncu: pač ni bilo kar sem pričakoval. Je pa res da je veliko odvisno od vremena. Mogoče tudi Cena pleskavice? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Vabim te na kavo, ker mi je všeč, da vidiš potencial. Gospodarc stane 10.000 samo ena dvorana. Rabimo plac cca.10.000 m2, pa da je pokrit za primer dežja. pošlji PM
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a cazanova » 30 avg 2010 00:48

Se prav nasmejem, ko vidim kako je blo vse skupaj speljano...Velika zalost, kot so ze eni omenli glede takega zamika datuma, o ostalemu da niti ne zgubljam besed..Mislim, da jap meet ni nuja, da je vsako leto v lj spleljan, so tudi bolj zanimive lokacije... :wink:
Sponzorji pa so znali tud lepo parkirat avte, una jajca elektricna bi lahko kr 2 dali v en boks.... :yes:
Mislim, da bi se malo organizatorji morali zamislit ce ima to sploh se smisel nadaljevat v taki luci in ocitnemu pohlepu €€€€€.. :wink:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Devil » 30 avg 2010 00:54

PowerMax je napisal/-a:Ma jebovas ka pol če so on skor zabio? Če bi se bi biu on v bedi ne vi ! Brigajte se zasebe, in ne nabijajte nekaj, me zanima če res nimate kaj drugega delati :****:

ravnokar si dobil 2. opozorilo, kar 1 dnvenvi ban.

ce ti kaj ni jasno pisi na PM in ne smetit te teme ( smetenje v temi na moj odgovor bo isto ban! )

@UrosS : kar si naredil je neprimerno za tak event in pa v garazni hisi kjer so bili tudi "civilisti" . Naceloma nikoli nisem odobraval takega pocetja, razen ce je bilo dovoljeno s strani organizatorjev, oz. ce je bilo to organizerano pocetje. Pa se takrat mi ni bilo vsec.
Kakor sem slisal nisi edini ki je to pocel, ampak tebe sem omenil ker se te vidi na posnetku.

Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Hitman » 30 avg 2010 09:11

Ne vem kolk vs je že blo na Stožicah, ampak tiste garaže spodi majo JAPmeet po stenah napisan ( Tokyo drift varjanta )! :zakon: Plc je ogromn in če ni kšnga iventa so čist prazne pomoje. Bi blo mal treba prašat Jankota če bi pustu, ampak ideja je!
Honda CRX Del Sol 1.6 VTi
Uporabniški avatar
Hitman
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 30 avg 2010 10:55

Hitman je napisal/-a:Ne vem kolk vs je že blo na Stožicah, ampak tiste garaže spodi majo JAPmeet po stenah napisan ( Tokyo drift varjanta )! :zakon: Plc je ogromn in če ni kšnga iventa so čist prazne pomoje. Bi blo mal treba prašat Jankota če bi pustu, ampak ideja je!

Tokyo drift je film ne realnost... :oops:
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabniški avatar
tadejvog666
Uporabnik

Kraj: Goricko-PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a Hitman » 30 avg 2010 11:27

tadejvog666 je napisal/-a:
Hitman je napisal/-a:Ne vem kolk vs je že blo na Stožicah, ampak tiste garaže spodi majo JAPmeet po stenah napisan ( Tokyo drift varjanta )! :zakon: Plc je ogromn in če ni kšnga iventa so čist prazne pomoje. Bi blo mal treba prašat Jankota če bi pustu, ampak ideja je!

Tokyo drift je film ne realnost... :oops:

Sei nism reku, da bi se driftal iz kleti do štadiona! :D Sam pravm da je garaža podobna tisti u katero sta z ''Hulkom'' not pršla. Če bi bla pa še pouhna japonk u miničih, pa tut nebi blo nč narobe! :P
Honda CRX Del Sol 1.6 VTi
Uporabniški avatar
Hitman
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaorient » 30 avg 2010 11:27

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

SEEEJ NE MOREM VERJET...PA KAKI STE TO LJUBITELJI JAPONCEV...
MISLIM EJ SJ RAZUMEM DA VAM NI BLO VŠEČ KER SO PAČ TAM MELI BMW-JA PA AX-A PA CORVETTO...**** GA...
JS RECIMO SM PRIŠLA Z NAMENOM DA VIDIM JAPONSKA VOZILA...NIKAKOR ME NI ZANIMAL ELEKTRIČNI AVTO, ŠE MANJ KOLO ALI SKUTER!!!!
TOREJ SE TUDI NISEM POGLABLJALA V TO IN TA VOZILA SPLOH OPAZLA NISEM!!!!!!

MAM PAR PRIPOMB KI JIH BOM ZASE OBDRŽALA...NAJBOLJ SEM VESELA KER SMO SE PRIJATELJI VIDLI (NEKATERI PO DOLGEM ČASU), SE DRUŽLI, SI IZMENJALI INFORMACIJE O NADALJNEM PREDELOVANJU VOZIL, SE PRIJETNO NASMEJALI IGRAM KI SO BLE ZELO ZANIMIVE...ITD

NE VEM NO...SJ RAZUMEM DA VAM MARSIKAJ NE PAŠE...NAMEST DA KRITIZIRATE NA POLNO...RAJ DEJTE PREDLOGE KAJ BI SE LAHKO SPREMENILO (V RAZMERAH KAKRŠNE SO BILE), DA BO NASLEDNJI JAP MEET BOLJŠI!!!!!

LEPO SE MEJTE PA UPAM DA SE VIDMO NASLEDNJE LETO!

Oil is in my blood
VTEC is in my mind
Speed is what I am
but HONDA is what I live for! :****:
Oil is in my blood,
VTEC is in my mind,
Speed is what I am,
but HONDA is what I live for!
Uporabniški avatar
majaorient
Uporabnik

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 30 avg 2010 11:35

No, za začetek lahko izklopiš CAPS LOCK, in se malo umiriš. Lepo je, da si navdušena hondašica, ampak vseeno bi lahko malo bolj normalno pisala. :lol:

Tole je 1. opozorilo. Preberi si pravila. :wink:
I took the seatbelts out so it would go faster.
www.perkophotography.com
www.cekarcek.si
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a G-4S » 30 avg 2010 11:42

:lol:

Slika
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a majaorient » 30 avg 2010 11:51

Hehe...se opravičujem... :kaj: po nesreči sem stisnala..pa potem tut kr poslala..nisem nič pregledala! :twisted:
Oil is in my blood,
VTEC is in my mind,
Speed is what I am,
but HONDA is what I live for!
Uporabniški avatar
majaorient
Uporabnik

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a Seka » 30 avg 2010 13:01

Slika

Lepa. 8)
Vse, kar lahko dosežeš brez truda in dela, nima prave vrednosti.
Uporabniški avatar
Seka
Uporabnik

Kraj: SLO

OdgovorNapisal/-a slovenec » 30 avg 2010 13:07

Janez je napisal/-a:Vabim te na kavo, ker mi je všeč, da vidiš potencial. Gospodarc stane 10.000 samo ena dvorana. Rabimo plac cca.10.000 m2, pa da je pokrit za primer dežja. pošlji PM

Ja mislim HALOOOO a mora pa bit JAP meet nujno v Ljubljani...Mogoče bi se cenejše alternative dalo dobit tudi izven Ljubljane recimo nevem Celje,Maribor... nevem razmišljam na glas vrjetno sam zakup prostora v Celju ali Mb ni tko drag kot v prestolnici.
Mislim,da ima Lj višje cene kot ostala mesta.Ali pa se nekaterim ne ljubi peljat par kilometrov izven mesta.
Letos sem bil prvič na JAP-meetu pa čeprav nimam kaj posebnega avtomobila pač japonc sem kar malo skeptičen,če bom naslednje leto s5 prišel,ker tole fantje žal...je blo zanič.Ok ne rečem organizacija ni lahka stvar ampak vseeno zidovi razbijejo smisel meet-a....se strinjate.Ok ne rečem,da sem zastonj prišel spoznal sem kar neki novih ljudi in se videl z nekaj starimi a vseeno sem po dobrih 2 urah odšel z grenkim priokusom.... in z mislijo...a to je blo to :?
Glede ne japonskih avtomobilov pa se lahko samo smejim in vam lahko dam za vzgled GTI srečanje v Wörthersee kjer druge znamke sploh nimajo vstopa pr nas pa se gleda samo za denarjem in ni važno kdo kaj samo,da prnese €. Mislim žalost od žalosti.
WTF ima en reno ali corveta iskat na srečanju japonskih avtomobilov.Na flayerju pišete srečanje japonskih vozil potem pa je domala več drugih znamk.
Fantje vsem si upam reči,da so postala podobna srečanja pa ne samo JAP skomercalizirana in se gleda samo na to koliko € bo dogodek prinesel.
Uporabniški avatar
slovenec
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gogi02 » 30 avg 2010 13:30

Ko vse to berem, sem hudičevo vesel, da sem si premislil in ostal doma. Sorry za off-topic. Glede onega početja na posnetku. Sorry ampak tole je hudo debilno. Kaj če bi med parkiranimi vozili otrok skočil??? Saj pol ni čudno, če uletijo policaji in začnejo "red delat".
Honda Civic EJ9 EX
Honda Accord CH1
Uporabniški avatar
Gogi02
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost