facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAPmeet & ECOmeet 2010

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Re: JAPmeet & ECOmeet 2010

OdgovorNapisal/-a G-4S » 29 avg 2010 17:28

tauby je napisal/-a:...eni ki pa po dvejset metrov gume kurjo v garažni majo pa zlate krogce nad glavo...sem brez besed

Si kje zasledil, da se njihovo početje odobrava??

Če pa prilimaš video, kjer skoraj pride do naleta in se ti to zdi fajn, ne pričakuj pozitvnih odzivov ;)
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a tauby » 29 avg 2010 17:43

sej vse zastopim in tudi ne odobravam takega početja, ampak na živce mi gre to, da je zdej uroš grešni kozel ker sem ga slučajno ujel na kamero in dal gor na net...ne vem no..

LP
99 accord coupe 3.0 v6...daily
99 accord coupe 2.0 aka 2.3T Bisimoto madness B)
Uporabniški avatar
tauby
Uporabnik

Kraj: bliz Lj

OdgovorNapisal/-a Goku_6 » 29 avg 2010 19:03

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Vi temu pravite največje srečanje japonskih avtomobilov???? PORAZNO,sramotno,če samo pogledam da ena MAJA CRX,ki je član JAC CLUBA,pride z ****** BELO CORVETTO in s tem naredi lahko kar se da največjo sramoto,je patetično in bedno potem sploh organizirate še kak JAP meet,to se prav delate budalo iz vseh,ki pridejo na ta meet,pa kdo vam za ljubo dušo daje pravico organizirate japonsko srečanje avtov ko pa pojma nimate zgleda kaj je japonski avto in kaj ni.

No pa gremo dalje ECO,pa dejte bogci eni spametujte se da ene KONČAR hond pa nwm kake električne avte dajat na take meet-e je bedno,zaseda preveč prostora in z tem prostorom bi lahko zasedili notr PRAVA JAPONSKA vozila.

Ozvočenje,ste uzeli kje v BOSNI u Arizoni na pijaci,voditeljca pa ok se je trudila samo slisal sm jo pa za en *****,tut na koncu ko je Menciger vodu podelitev sem stal 30m stran ga nč nism slisu.

In zdaj da nadaljujem s kurcanjem,sami ste si krivi prestaviti event tako pozno,se dobesedno kartaš z tem kako bo vreme in evo vreme ni blo,bolje bi bilo da bi odpovedali use skupaj,kot pa da nas dajete na tako majhen prostor,da so ostala lepa vozila ki so tudi vredna ogleda ostajala zunaj na parkirnih prostorih,medtem ko neka ECO bedna,grda avta pa so zasedli 30% prostora.

Potem hrana 5€ za pleskavico,pa kaj je ta pleskavica prišla iz GUČE pa je sam zmagovalec Guče pljunil na njo da je tako draga,mislim halo,hrano vam sploh ni potrebno pripravljat oz. organizirat saj jaz vem za priblizno 30ljudi ki so sli ali v Mcdonalds ali pa na Horsa.

In za v bodoče če boste še kdaj organizirali JAP meet,kar silno upam da nebote,da 1x ločite kaj je japonski avto in kaj ne,če eni ko predstavljajo firmo kot je vgrajevanje plinov,naj potem pripelje kak japonski avto,vašim članom povejte da ni treba prihajati z Corvettami ampak z japonskimi vozili.

Niti ene dobre,lepe besede nemorem reči nad letosnjim meet-om,lani vam je preklemano dobro uspel in sem ga tudi pohvalil,letos pa lahko samo pljunem na ta Jap meet in je to to,edino kar mi je pasalo je bila družba,to je pa to

Bolj se nebi mogel strinjati s povedanim. Najboljsa stvar je da je bila corvetta parkirana direktno pred dvigalom, da si jo ja najprej videl :rotfl: Potem gres okoli vogala in vidis nek skret od BMW-ja in podobna jajca ( AX, Renault 19... ). Katastrofa.
Uporabniški avatar
Goku_6
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a deluxor » 29 avg 2010 19:29

Suzuki Klub Slovenija se to leto JapMeeta zaradi določenih razlogov organizirano ni udeležil, če ne bo določenih sprememb bo pa tudi v bodoče tako.

Glede na odzive obiskovalcev in ob prebiranju forumov se je očitno zgodilo najslabše možno. Poleg tega za nas ta dogodek praktično ne predstavlja JAPMEET, saj je poudarek samo na eni znamki kar je razvidno povsod, primer flyerji. Bi morali organizatorji malo razmisliti če res delajo v pravi smeri, če ne naj raje ostanejo pri organizaciji izleta na trojanske KROFE :D

lp
Slika
.: www.suzuki-klub.com :. AVTO-MOTO PORTAL
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 29 avg 2010 19:41

Poudarek je predvsem na tole, kot je bilo zadnji 2 leti in to večina ve. :slaba:

Slika

Zato so ga na vsak način hoteli izplejat, da bi dobili keš od sponzojrev. Potem pa rata taka polomija :slaba:
I took the seatbelts out so it would go faster.
www.perkophotography.com
www.cekarcek.si
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a PowerMax » 29 avg 2010 20:01

Ma jebovas ka pol če so on skor zabio? Če bi se bi biu on v bedi ne vi ! Brigajte se zasebe, in ne nabijajte nekaj, me zanima če res nimate kaj drugega delati :****:
H.O.N.D.A
Uporabniški avatar
PowerMax
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a poli » 29 avg 2010 20:09

lepo vs je blo vidt/spoznat!!!!! druzga pa nam nč napisal, ker bistvo je blo že povedano!! POLI MA VAS RAD!!!! xD xD xD
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 29 avg 2010 20:29

Ohrovti ki ste joinal letos, prosim tišina :D
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a poli » 29 avg 2010 20:32

FRiKi je napisal/-a:Ohrovti ki ste joinal letos, prosim tišina :D

če to leti name... bil sm že lani. ;)
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Hitman » 29 avg 2010 20:35

PowerMax je napisal/-a:Ma jebovas ka pol če so on skor zabio? Če bi se bi biu on v bedi ne vi ! Brigajte se zasebe, in ne nabijajte nekaj, me zanima če res nimate kaj drugega delati :****:

Najebal so usi k so jih kopsi pof... zrt njega in njemu podobnim! Če bi se pa zabou al pa če bi namst auta otrok vn skoču, bi pa to uplival na marsikoga, dvomm da bi še kdo biu prpraulen odstopt prostor za tak folk!
Honda CRX Del Sol 1.6 VTi
Uporabniški avatar
Hitman
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a poli » 29 avg 2010 20:39

to sem pa zamudil, ker sem se glih z redarji prekal oz. ju prepričval, da sploh ni tko, kot zgleda. xD važn, da je od flyja avto ustal tm. xD

aja, pa na posnetku se lepo sliši, ko reče redar TO JE TO!!!! in on ns je pumpu, da se tako vozi, tako, da njega iščte!!!!!!!!!!! xD xD xD
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 29 avg 2010 20:48

poli je napisal/-a:
FRiKi je napisal/-a:Ohrovti ki ste joinal letos, prosim tišina :D

če to leti name... bil sm že lani. ;)

Dokončal sem več kot 2 razreda OŠ in dejansko znam brati joined date pod avatarjem :wink: in pa bil si predlani :D
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Stallone » 29 avg 2010 20:51

Poli: Končno vidu te v živo 8)

Tnx za pir, oziroma 2 :wink: :wink: :wink:
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a poli » 29 avg 2010 20:55

Stallone je napisal/-a:Poli: Končno vidu te v živo 8)

Tnx za pir, oziroma 2 :wink: :wink: :wink:

prou vem, da si komi čakal, da me spoznaš. xD xD

ni kej. ;)
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a strazisar » 29 avg 2010 20:57

poli legenda 8) tnx za pivo :)
bolš se slabo vozt k dobr hodt ;)
Uporabniški avatar
strazisar
Uporabnik

Kraj: borovnica ghetto

OdgovorNapisal/-a poli » 29 avg 2010 21:01

strazisar je napisal/-a:poli legenda 8) tnx za pivo :)

ok,ok... zdej se pa mal umjrte. ;)

jest bom reku hvala vsem, k ste ga spil na moj račun. ;) žou sm ga pelu še domou. xD

aja, pa flyju hvala za pivičko!!!! xD xD
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gan-san » 29 avg 2010 21:48

No da še jst mal pokomentiram, to je bil moj prvi JAPmeet in moram rečt da sem bil zlo razočaran, ker sem se mogu ves čas otepat bab z redbullvodko za 5€ in unih k hočjo dnar za revne otroke, OK sej 1x sm dau sam sm mogu to pol še 30x vsaki drugi povedat da sm to že naredu....

Kot drugo mi je res bedno da sem mogu parkirat na strehi med enga golfa in berlingota....ne vem no jst sm mislu da bomo japonce skp parkiral :wink:
Kar se tiče korvete, bmw-ja, renaulta, pa sej bi lahko najdl eno staro hondo al pa micko za gumo dol šraufat...

Aja pa s sabo sem meu še kolege k niso hondaši niti neki hudi avtomobilisti, pa jim je blo še najbolj zanimiv k so uni trije s celico, CRX-o pa modro sedanko VTi uletel in zadimil ceu parkirišče. Vmes smo šli pa še po cityparku lutat ker je blo več zanimivga za videt kot na japmeetu.

Če drug let nou nč bol ne mislm več zapravlta popoldneva na takih "zborih".

Pa kar se tiče "zunanjega" japmeeta, če jim niste vi nardil žura so si ga pa fantje sami, res da mogoče mal neodgovorno kar med ljudmi, ampak po drugi strani bi lahko vsaj cel štuk bil "naš".
Uporabniški avatar
Gan-san
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

OdgovorNapisal/-a hondasedan » 29 avg 2010 21:55

js pa sm bil ful zadovoln, pa je to moj 4ti meet zapored, pa mi ful blo všeč, da je blo tolk folka, pa bli smo DO KONCA (do 21h)

prvo ko smo prišli mi je šlo res malo v nos da smo zunaj ostal,haloo kje ti je tu logika, ampak so nas potem spustil notr
drugače pa lepe punce, eco-štant je talal majice in kape zastonj, ni bilo nič vstopnine, delanje tatoojev praktično zastonj

nevem mogoče res bi bilo treba bolj pazit da je to samo za japonska vozila, ampak mislim da bilo glede na razmere-(dež) ZELO DOBRO SPELJANO :mrgreen:

(mi smo bli zadovoljni, drugo leto pa upam da nebo dež, da pridm iz r6ko)

drugač js še vedno pravim, povabit celo slovenijo, pa vstopnino 20e, pa bojo prišli notr samo uni ki bojo resni (pa vsakmu meibi eno majco, da nebo kdo jokal)

lp gapyy
Uporabniški avatar
hondasedan
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 29 avg 2010 22:05

Dobro da si nisem kupoval vinjete, tank je poln bencina, vse ql...

Najboljše srečanja kar se pri nas dogaja je otvoritev sezone Street Legal Race Team, ter poletno srečanje, se vsaj kaj pametnega dogaja, ostalo je "waste time".. 8)
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabniški avatar
tadejvog666
Uporabnik

Kraj: Goricko-PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 29 avg 2010 22:09

Js sem prišel s nekaj sodelavci iz tujine. Pa tko prvi komentar: THATS IT? Glede na lansko leto (slike) so bili zelo razočarani.
Dobr nekaj truda je bilo v vloženo in to se vidi. Sam res pa ni bilo potrebno drugih znamk (recimo BMW- 500€ popusta pri nakupu premium opreme,...) Vsak k... ve da lahko dobi več če se malce pogaja. Ko bi vsaj Honda bila.

Glede vstopnine 20e (komentar zgoraj). Za tako vstopnino mora biti meet izveden 1A z nastopajočimi, če že ne z ALL YOU CAN EAT bifejom :rockon: .

Tko bi rekel, da na koncu je bilo tko. Kilavo dete s potencialom, ki ni bil iskoriščen. Sam sem po 2x kroženju šel v BTC mal trgovine gledat, potem pa domov. Drugače pa se malce pozanimajte koliko stane Gospodarc za 1 dan. Če pa ni potrebna Ljubljana, bi lahko našli eno poceni "Pokrito" alternativo...

Glede drugih znamk. Predlagam, da se naslednje leto organizatorji skušajo dogovoriti z Avto hišami za rastavo avtomobilov, delno sponzoriranje in mogoče testne vožnje. Toyota pošilja recimo vse skozi SMSe - pripelji še 2 in pojdi na testno vožnjo... 8)

Na koncu: pač ni bilo kar sem pričakoval. Je pa res da je veliko odvisno od vremena. Mogoče tudi Cena pleskavice? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost