facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 14 sep 2008 20:16

Stare mame na tržnici ki prodajajo zelje in repo so bolš organizirane kot pa letošnji jap meet :lol: :lol: :lol:
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a Devil » 14 sep 2008 20:22

boy34 je napisal/-a:Moj predlog je ,da se že sedaj odpre post KAKO BI ORGANIZIRAL JAPMeet 2009.Vsak mesec se izbere par najboljših predlogov,ki se jih potem uvrsti na naslednje srečanje,pod pogojem ,da predlagatelj potem tudi aktivno sodeluje pri ustvarjanju naslednjega srečanja.Seveda predlogi naj bi bili izvdeljivi (finančno in organizacijsko).
l.p.

Kle se cist strinjam s tabo, razen v tem da tist ki to predlaga potem tudi sodeluje pri organizaciji. Noben ne more nbenga nic prisilit in ce bodo dali tak pogoj, potem tudi veliko predlogov sploh ne bo napisanih tukaj.
Nekateri pac nimajo casa ali pa energije se ukvarjati se s takimi zadevami, lahko pa imajo dobre ali celo odlicne ideje. V takem primeru bi te ideje lahko padle v nic oz. nebi bile nikoli razkrite.

To kar se tukaj kritizira pa nebi vzel kot nekaj slabega, ampak bi probal s tem izboljsati naslednji JAP meet. Tko da organizatorji vzemite te poste ko nekaksen feedback.

Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Roman » 14 sep 2008 20:31

turbo_roky. je napisal/-a:
Roman je napisal/-a:super je bilo

kje doma?

seveda 8)
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a boy34 » 14 sep 2008 20:35

Devil je napisal/-a:
boy34 je napisal/-a:Moj predlog je ,da se že sedaj odpre post KAKO BI ORGANIZIRAL JAPMeet 2009.Vsak mesec se izbere par najboljših predlogov,ki se jih potem uvrsti na naslednje srečanje,pod pogojem ,da predlagatelj potem tudi aktivno sodeluje pri ustvarjanju naslednjega srečanja.Seveda predlogi naj bi bili izvdeljivi (finančno in organizacijsko).
l.p.

Kle se cist strinjam s tabo, razen v tem da tist ki to predlaga potem tudi sodeluje pri organizaciji. Noben ne more nbenga nic prisilit in ce bodo dali tak pogoj, potem tudi veliko predlogov sploh ne bo napisanih tukaj.
Nekateri pac nimajo casa ali pa energije se ukvarjati se s takimi zadevami, lahko pa imajo dobre ali celo odlicne ideje. V takem primeru bi te ideje lahko padle v nic oz. nebi bile nikoli razkrite.

To kar se tukaj kritizira pa nebi vzel kot nekaj slabega, ampak bi probal s tem izboljsati naslednji JAP meet. Tko da organizatorji vzemite te poste ko nekaksen feedback.

Lp

Definitivno je kritka zmeraj dobrodošla.Samo če pač hočemo imeti profesionalno izveden meet ,ne mora take stvari izpeljati 10 ali 15 intuziastov.Je pa tudi res ,da zadovoljiti 1000 ljudi je nemogoče ,kdor je vsaj kdaj delal z ljudimi to dobro ve.
Hotel sem povedati ,da bi potem tudi tisti ,ki predlagajo določene stvari sodelujejo pri teh projektih in pač potem vidijo kako in kaj je z izpeljavo vseh želja .

Po drugi strani se pa tudi sam strinjam ,da bi bilo potrebno na takih meet-ih tudi več dogajanja z samimi avtomobli.To pa je že povezano z lokacijo dogajanja.Ena taka ideja se mi je porodila,za naslednije srečanje -lokacija poligon Vransko in tam bi bilo tudi več maneverskega prostora.
YUGO 45
Golf II
Craysler Voyager
Honda Accord 2.2 i-CTDi Executive´04
EVO X GSR 08(USDM)
Uporabniški avatar
boy34
Uporabnik

Kraj: Med hribi

OdgovorNapisal/-a Dzajo » 14 sep 2008 20:50

Nisem bil na na japmeetu. Ampak glede na vaše poste, sem imel srečo, da nisem mogel priti. No edino Atlantisa (jdm.si) mi je žal :)

Prva stvar pri organizaciji je denar. Lahko bi to malo bolj profesionalno izvedli, plačaš ljudem, da to izvedejo kot mora bit. Vsi vemo, kako se dela, če se nekaj zastojn dela (nema đabe ni u stare babe).

V glavnem, to z predlogi je tudi neumnost. Organizator je zato, da organizira, ne pa da sprašuje kako nekaj narediti. JAP klub in JAP meet ni neka stvarčica, to je velika stvar. Reklam je bilo ogromno, potem pa še šotorov niso mogli postavit, a en cel teden se je vedelo, da je ogromna možnost dežja. Tukaj ni pardona organizatorjem. Organizator mora bit pripravljen na vse. Če bo naslednje leto napovedan dež v času JAP meet-a stavim, da ne bo niti 1/3 takšna udeležba kot letos. Letos je folk prišel v pozitivnem upanju, odšli so pa negativno razočarani :)
Uporabniški avatar
Dzajo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pr0n » 14 sep 2008 20:55

boy34 je napisal/-a:
Definitivno je kritka zmeraj dobrodošla.Samo če pač hočemo imeti profesionalno izveden meet ,ne mora take stvari izpeljati 10 ali 15 intuziastov.Je pa tudi res ,da zadovoljiti 1000 ljudi je nemogoče ,kdor je vsaj kdaj delal z ljudimi to dobro ve.
Hotel sem povedati ,da bi potem tudi tisti ,ki predlagajo določene stvari sodelujejo pri teh projektih in pač potem vidijo kako in kaj je z izpeljavo vseh želja .

Po drugi strani se pa tudi sam strinjam ,da bi bilo potrebno na takih meet-ih tudi več dogajanja z samimi avtomobli.To pa je že povezano z lokacijo dogajanja.Ena taka ideja se mi je porodila,za naslednije srečanje -lokacija poligon Vransko in tam bi bilo tudi več maneverskega prostora.

Dobro je vedeti, da so eventi vedno organizirani več ali manj iz strani ljudi, ki to že več let počnejo. Danes po XY eventih je še vedno vse klavrno in stvari se ne premikajo nikamor.
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
Uporabniški avatar
pr0n
Uporabnik

Kraj: Milano

OdgovorNapisal/-a R type » 14 sep 2008 20:57

pr0nFreak je napisal/-a:
boy34 je napisal/-a:

Dobro je vedeti, da so eventi vedno organizirani več ali manj iz strani ljudi, ki to že več let počnejo. Danes po XY eventih je še vedno vse klavrno in stvari se ne premikajo nikamor.

Eh ne vem če je veliko ljudi zraven ki to veliko časa počnejo. Ljudje odhajajo in novi prihajajo.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a R type » 14 sep 2008 20:58

Devil je napisal/-a:
l.p.

Lp

Bi rad videl kdo bo z svojimi predlogi in dejanskim delom prišel zraven. Mislim da bodo organizatorji vsakega veseli, ki bi kaj dodal in izboljšal ter pomagal.

Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Devil » 14 sep 2008 21:19

R type je napisal/-a:
Devil je napisal/-a:
l.p.

Lp

Bi rad videl kdo bo z svojimi predlogi in dejanskim delom prišel zraven. Mislim da bodo organizatorji vsakega veseli, ki bi kaj dodal in izboljšal ter pomagal.

Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo.

LP

sorry R Type, sam jst dejansko nimam casa da bi poleg faxa, sluzbe,treningov in pa punce, sodeloval se pri kaksnem organizeranju ali cemerkoli drugem. Ce pa bi imel prevec casa kot ga imajo nekateri bi pa tut fajn premislil ce bi sodeloval ravno zaradi takih izjav kot si jih dal ti in, pred JAP meetom, zloglasni organizatorji. Najprej vsi naduvani, potem pa ko vidjo da so zajebal v nulo, se pa niti en ne jav da bi karkoli povedal.
Poleg tega da so organizatorji sli iz Honda Cluba v JAP ADRIA Club, se pravi se nekaj vecjega ( ze prej je bila to kar velika zadeva ), bi bilo od njih pricakovati veliko vec, ne pa nek larifari. In kot je ze nekdo omenil. Kaj ku.rac mamo mi zdej kle veze kaksna bo organizacija. Lohka nas je sam gobec in za to so lahko organizatorji samo veseli da dobijo se kaksn predlog, kar je pa treba nardit pa nej naredijo organizatorji. Zato pa so organizatorji. Ce pa tega niso sposobni, ali pa mislijo da so si vzeli prevelik zalogaj, pa se za take zadeve najame ljudi ki imajo s tem izkusnje, veze in poznanstva. Nekdo s poznastvi bi v primeru dezja tudi zadnji dan lahko zrihtal sotore, da ne omenjam da bi tak clovek na dez ze v naprej pomislil. Poleg tega je bil ze 1teden v naprej napovedan dez.
Najbolj je da mi tukaj damo predloge, potem pustim fax in sluzbo ter organizeramo komplet JAP meet ( seveda tudi zastonj ), denar in pa kreditacijo pa nej pobasejo Organizatorji.
Pa ne mi z bucami da ni blo dost dnarja al pa sponzorjev. Halo no....JAP ADRIA Club ni nek klub CIK CAK al pa CUNGALUNGA klub. Ce niso sposobni dobit sponzorjev in pa denarnih sredstev, potem je bolje da se sploh ne spravlajo kej takega delat, ker si bodo naredil samo sramoto, in posledicno bodo naslednic dobili se manj sponzorjev.....
Ce pa jim ze tok primankuje denarja, pa nej dajo vstopnino 10€, in posledicno naredijo meet tako kot treba.

Nekdo je omenil da si JAP meet predstavlja kot meet, oz. slovensko, druzenje ljudi z istimi interesi oz. avtomobili iste znamke. Sorry ampak to na tem meetu ni bilo niti malo temu podobno, kaj sele nekem organizeranemu dogodku. Kokr se sami zberemo v garazni od atlantisa al pa na Rju al pa kjerkol, je velio bolj podobno meetu, kjer se dejansko lahko tudi pogovarjas, izmenjujes mnenja, in pa ogledas vozila.....

mislim pa da tu ne bomo prisli do dna.
Organizatorji pa upam da ne boste iskali izgovorov s forami kot so:
- vsi ste glasni kaj bi naredili, organizeranju se pa nihce ne pridruzi
- Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo.

S podobni izjavami sami priznavate da ste nesposobni izvesti JAP meet.

Lp
Zadnjič spremenil Devil, dne 14 sep 2008 23:52, skupaj popravljeno 4 krat.
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a pr0n » 14 sep 2008 21:20

R type je napisal/-a:Eh ne vem če je veliko ljudi zraven ki to veliko časa počnejo. Ljudje odhajajo in novi prihajajo.

LP

Glava organizacije ostaja ista kot vedno. In od tu izhajajo vsi podobni eventi ...

In za neuspeh niso krivi prišleki saj bi morali biti pod nadzorom s strani vodstva organizacije.

Če pa novo prihajajoči ljudje nimajo smisla za organizacijo potem so na napačnem mestu.
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
Uporabniški avatar
pr0n
Uporabnik

Kraj: Milano

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 14 sep 2008 21:54

50% Jap Meeta bi že en jurček z pijačo in hambiji popravil, verjemite da bi vsak gostinec bil pripravljen postaviti streho in šank :wink: sam to je bila organizatorjeva lenoba,da take malenkosti ni mogel uredit,pa od občine ali gasilskega društva si sposodit dva ali tri prireditvene šotore.
Pri nas v Trbovljah ti gasilsko društvo za privat žur brezplačno (ali pa daš en plato piva) posodijo klopi ,mize in po potrebi šotor, ter avtomat za točeno pivo,edin strošek je polnjenje jeklenke za avtomat.

Lp in z novim elanom naprej :lol:
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

Kraj: russia

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 sep 2008 22:05

Od Bato-ta post je najbolsi. :lol: :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 14 sep 2008 22:15

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Od Bato-ta post je najbolsi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Podpis :lol:
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

Kraj: russia

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 14 sep 2008 22:42

devil tist ne vem ce je biu lih tajski boks ker so pomojem malcek prevec pickasti bli :lol:

pomojem bo kr kickboks

pa za sparing je blo res mogoce mal prenezno

mi se ponavadi na sparingu mlatimo kr precej vec :lol: :lol: :lol: :lol:

jah neki se bo treba zment pocasi ja a drug let kaj pa kako :wink:

lp
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 14 sep 2008 23:14

boy34 je napisal/-a:
Tipično slovensko je najlažje stvari skritizirati ,ko pa ste vabljeni k sodelovanju pa ni nikjer nobenega.In tudi zato so že par let eni in isti pri organizaciji takih stvari.

Mora se Petronas oglasit.

Tipicno slovensko je za en Q-RAC organizaiat, nato pa palamudit v 3 bozje m.... kako folk samo nekaj "kritizira".

Nisem bil tam in nebom komentiral dogodka, sem pa ze vedel vnaprej kako bo na stvari, kar pa seveda gre razbrati iz vecine komentarjev tukaj.

Nihce nikogar ne sili da kaj organizira, tako da naj bo to startna pozicija. Ce ze nekaj organiziras - pazi da bo "OK"....
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a G-4S » 14 sep 2008 23:17

Devil je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:Dej mi razlož razliko med Jap meetom in Atlantisom?

Razlika. Ce bi te spustil iz Jap Meeta bi lahko prisel pogledat.
Jap Meet :
-poleg tega da se je folk pred JAP meetom prtozeval na preglasno muziko, je bila se vseeno PREGLASNA, da ne omenjam unga člčlčalfačlf voditelja, k ne zna govort, kaj sele govort razlocno. Da ne omenjam ozvocenja ki je pri meni doma boljse. Ce nisi stal pr komentatorju nisi slisal cisto nic, in to zato ker so bili zvocniki postavljeni samo pri njemu. Ce si pa stal pr njemu si pa rabu deznik k te je popluvu.
-da ne omenjam BIG screena, k je bil lih tok velk k moj ekran. Kaj se je gor predvajal sploh ne vem.
-hrane je blo tok, da smo zarad prevelke guzve pred "kuhno" sli raj kr k jurmanu.
-potem nek organiziran zenski sparing? Ne vem no, sam men se je ena od teh zensk zdele cist mutirana. Mela je brado pa ful kosmate noge, edin kar je blo zensko oz. gayish so ble tiste kratke hlacke ( ampak sej razumem, tajski box oz. lowkick al karkol sta delala unedva, k sta se dejansko v resnici sam mal objemala ). Vsak k se mal spozna na borilne vescine ve da je bil ta sparing krneki. Ne vem no, al sm pa jst prevec zahtevn.
-potem guzvu sm se k en idiot da sm bil pod streho, ker nas je blo tok da nismo mogl vsi pod tiste oblublene sotore. Ampak ok, to jim je se oprosceno, k je blo zarad tega vsaj mal bol toplo. Tko da kle, svaka cast ste se tko zorganizeral da ni blo sotorv, ker drgac bi zmrznl.
-da ne omenjam organizacije glede prihoda in pa parkiranja....
-neki so ble neke hostese omenjene. Jst sm vidu sam neke zenske k so mele zadi napisane CREW, kej druzga pa res nebi vedu. Ne vem al so to naklucnim obiskovalkam dal te majce, al so ble pa to hostese. Edino pri vstopnini predvidevam da je bla hostesa. Predvidevam po tem ko ni znala stet. 4x2€ kovanc in 1x1€ kovanc, pa je 3x prestela 8€ in mi rekla da sem placal premal. No ne vem, mogoce pa je blo to v programu in je blo mislen like Smile You Are on Candy Camera

Pomojm da sm dost nastel, da se ne bom prevec matral....

Atlantis:
-si prisel in takoj vedel kam in kje parkirati, pa ceprav ni blo nic
organizirano ter nobene vstopnine
-strehe si mel kokr si hoti, in tudi pihal ni, tko kokr je tam na "odprtem"
-lahko si se normalno pogovarju, k ni nabijala muska in pa neki brnel v ozadju ( beri : komentator.press )
-prav tako so bila tam japonska vozila, katere si si lahko normalno pogledal ( na jap meetu si lahko videl samo uno CRXo k ma z tablco zaprt dovod zraka do hladilnika, MR2, celico, in pa s2000 ki je pa hitro sla. )
-program je bil pester : mal Stand up Comedy by Koshir, mal zmedeni Casper, Potem fore na Gokujev avto in pa majhno norcevanje iz Jollya. To so ble bol glavne tocke, ki so bile spontane in neorganizerane

......itd. itd.

Upam da je zdej dost argumentiran :twisted:

Pa da nam sam kurcal. Na jap meetu mi je blo fajn za vidt avto od Hemija, fortisa, G4sa in pa Supro.

Lp

Ne vem, če si ujel sarkazem v tem mojem vprašanju. Namreč primerjaš jabolka in hruške. Torej organiziran množičen dogodek vs. srečanje 5 prijateljev v garažni hiši od koder jih je nagnal varnostnik. Da je bilo zabavno, pa ob taki postavi niti ne dvomim :D . In zdaj si mi dolžen 3€, ker sem prebral ta dolg post :mrgreen:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Devil » 14 sep 2008 23:51

G-4S je napisal/-a:
Ne vem, če si ujel sarkazem v tem mojem vprašanju. Namreč primerjaš jabolka in hruške. Torej organiziran množičen dogodek vs. srečanje 5 prijateljev v garažni hiši od koder jih je nagnal varnostnik. Da je bilo zabavno, pa ob taki postavi niti ne dvomim :D . In zdaj si mi dolžen 3€, ker sem prebral ta dolg post :mrgreen:

nism ujel sarkazma. Primerjava ni jabolko in hruska, ker zame tisto ni bil organizeran mnozicen dogodek. Organizeran je bil samo do te mere, da je bilo olgasevano in da je zato prislo vec folka. Atlantis je bil oglasevan samo na forum in je posledicno prislo manj folka.....samo v tem je bil razlika med tema dvema dogodkoma....
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Devil » 14 sep 2008 23:57

Honda Freak je napisal/-a:devil tist ne vem ce je biu lih tajski boks ker so pomojem malcek prevec pickasti bli :lol:

pomojem bo kr kickboks

pa za sparing je blo res mogoce mal prenezno

mi se ponavadi na sparingu mlatimo kr precej vec :lol: :lol: :lol: :lol:

jah neki se bo treba zment pocasi ja a drug let kaj pa kako :wink:

lp
bili so pickasti ja....sej to je tajski box...sam neki se objemajo in to je to...no vsaj pri nas v SLO. KickBox pa ni bil definitivno, kajti pri kickboxu so prijemi z rokami nedovoljeni ( beri : prime glavo in te kao s kolencki brca v telo....ko ga brcnes, ti prime nogo.... ), poleg tega niso dovoljeni lowkicki ( beri : udarec z nogo pod pas oz. ponavadi je to v noge ) in pa tudi niso dovoljeni udarci z roko z zadnjim delom roke ( beri, iz obrata udaris kokr pac zadenes zadenes... )....
Si bo treba mal pravila prebrat ja :D
Drgac pa kakor sm ze rekel, ce ne tukaj pa na JAP meetu, tak sparing so imeli pri nas zacetniki, ne pa neki Sportniki za na prireditev.
Razumem da se je moski prilagajal zenski, ampak vseeno....pri nas se tudi zenske niso takole bozale....

Lp
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a R type » 15 sep 2008 00:00

Devil je napisal/-a:sorry R Type, sam jst dejansko nimam casa da bi poleg faxa, sluzbe,treningov in pa punce, sodeloval se pri kaksnem organizeranju ali cemerkoli drugem. Ce pa bi imel prevec casa kot ga imajo nekateri bi pa tut fajn premislil ce bi sodeloval ravno zaradi takih izjav kot si jih dal ti in, pred JAP meetom, zloglasni organizatorji. Najprej vsi naduvani, potem pa ko vidjo da so zajebal v nulo, se pa niti en ne jav da bi karkoli povedal.
Poleg tega da so organizatorji sli iz Honda Cluba v JAP ADRIA Club, se pravi se nekaj vecjega ( ze prej je bila to kar velika zadeva ), bi bilo od njih pricakovati veliko vec, ne pa nek larifari. In kot je ze nekdo omenil. Kaj ku.rac mamo mi zdej kle veze kaksna bo organizacija. Lohka nas je sam gobec in za to so lahko organizatorji samo veseli da dobijo se kaksn predlog, kar je pa treba nardit pa nej naredijo organizatorji. Zato pa so organizatorji. Ce pa tega niso sposobni, ali pa mislijo da so si vzeli prevelik zalogaj, pa se za take zadeve najame ljudi ki imajo s tem izkusnje, veze in poznanstva. Nekdo s poznastvi bi v primeru dezja tudi zadnji dan lahko zrihtal sotore, da ne omenjam da bi tak clovek na dez ze v naprej pomislil. Poleg tega je bil ze 1teden v naprej napovedan dez.
Najbolj je da mi tukaj damo predloge, potem pustim fax in sluzbo ter organizeramo komplet JAP meet ( seveda tudi zastonj ), denar in pa kreditacijo pa nej pobasejo Organizatorji.
Pa ne mi z bucami da ni blo dost dnarja al pa sponzorjev. Halo no....JAP ADRIA Club ni nek klub CIK CAK al pa CUNGALUNGA klub. Ce niso sposobni dobit sponzorjev in pa denarnih sredstev, potem je bolje da se sploh ne spravlajo kej takega delat, ker si bodo naredil samo sramoto, in posledicno bodo naslednic dobili se manj sponzorjev.....
Ce pa jim ze tok primankuje denarja, pa nej dajo vstopnino 10€, in posledicno naredijo meet tako kot treba.

Nekdo je omenil da si JAP meet predstavlja kot meet, oz. slovensko, druzenje ljudi z istimi interesi oz. avtomobili iste znamke. Sorry ampak to na tem meetu ni bilo niti malo temu podobno, kaj sele nekem organizeranemu dogodku. Kokr se sami zberemo v garazni od atlantisa al pa na Rju al pa kjerkol, je velio bolj podobno meetu, kjer se dejansko lahko tudi pogovarjas, izmenjujes mnenja, in pa ogledas vozila.....

mislim pa da tu ne bomo prisli do dna.
Organizatorji pa upam da ne boste iskali izgovorov s forami kot so:
- vsi ste glasni kaj bi naredili, organizeranju se pa nihce ne pridruzi
- Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo.

S podobni izjavami sami priznavate da ste nesposobni izvesti JAP meet.

Lp

Prvič da bova midva razčistla: jaz nisem eden od organizatorjev (sem bil včasih v VTEC showu). Torej nisem bil v organizaciji JAP meeta. Moja izjava ostaja: "Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo."

Mi je pa smešno ko vsi hočejo neke predloge dajat takoj po eventu, pa kako bi sodelovali. Vem iz VTEC showo-ov da potem ko se event bliža vsi izginejo. Bolj ko se show bliža manj jih je. Zanimivo ne. Zdaj ste spet vsi pametni. Počakajte da se bo naslednji delal in povejte svoje mnenje na pripravljalnih sestankih. Rešeno!

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a R type » 15 sep 2008 00:02

petronas je napisal/-a:
boy34 je napisal/-a:
Tipično slovensko je najlažje stvari skritizirati ,ko pa ste vabljeni k sodelovanju pa ni nikjer nobenega.In tudi zato so že par let eni in isti pri organizaciji takih stvari.

Mora se Petronas oglasit.

Tipicno slovensko je za en Q-RAC organizaiat, nato pa palamudit v 3 bozje m.... kako folk samo nekaj "kritizira".

Nisem bil tam in nebom komentiral dogodka, sem pa ze vedel vnaprej kako bo na stvari, kar pa seveda gre razbrati iz vecine komentarjev tukaj.

Nihce nikogar ne sili da kaj organizira, tako da naj bo to startna pozicija. Ce ze nekaj organiziras - pazi da bo "OK"....

Če nisi opazil nobeden od organizatorjev nič ne palamudi, jih tule ni.

Tudi tipično slovesnko je: prit na odprt meet v mrazu in dežju, plačat bedne 3€ in zdaj pričakovat da se bo zlato vsulo z neba. lol.

Jaz nisem sploh šel na meet. Sem vedel kaj bo v tem vremenu. Enako bi lahko ostali.

LP
Zadnjič spremenil R type, dne 15 sep 2008 00:04, skupaj popravljeno 1 krat.
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost