Tule je tena za honda day za ned. pa tak vem da grejo
Avto je HONDA kar pove vse-Motor ne pije olja -Nima napak da bi spuščalo madeže, vodo ali karkoli NE MENJAM PRODAM PA KER IMAM REZERVIRANEGA NOVEGA DOSTI MOČNEJŠEGA CIVICA
Jst štartam skup s kolegom iz Rijeke ob treh zjutraj (to je čez par ur)... Z zagrebčani se dobimo ob 5ih zjutraj in potem dalje... Če vidite kje Ri pa Zg tablice, je velika verjetnost da smo mi
jdm is the new rice škoda met dobre gume, če je podvozje polom. mein 2gen crx http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=38829&p=689854#p689854
midva z kolegom(pero-san) grema preko murske sobote pince in proti dogodku štartama pa ob 6 iz celja se vidimo tam
Avto je HONDA kar pove vse-Motor ne pije olja -Nima napak da bi spuščalo madeže, vodo ali karkoli NE MENJAM PRODAM PA KER IMAM REZERVIRANEGA NOVEGA DOSTI MOČNEJŠEGA CIVICA
EVO Prišo domov pečen ko paprika blo po moji oceni okol 500 hond
videno res vsega in svačega pri nas se tega res ne da videt
s perotom(pero-san) sma bila s hrvaško ekipo hondašev okoli 10 avtomobilov + naš mcfly blo je res preveč
pismo jedno mi je žal da nism šou. Že tok časa nism biu na nobenmu uradnemu drag race-u da me je kar malo sram. Vidim da je bilo kar pestro. Kakšni so bli kaj časi
najjača honda je furala 9,7
blo je pa poln kup avtov pod 11 sec
kovček je super vozil js sem šel prej domov zato nisem gledal finala oz vsi slo avti so super vozil sam honda je še vedno men nerazumljiva prva druga skoz v blokadi vrti v prazno pa še vedno fura pod deset sec