Moderator: Blue Angels
cazanova je napisal/-a:da ne govorimo velkom drinku...upad da maste tud to v planu..
Aly je napisal/-a:A nam pa misliš da predstavlja 3€ problem? Da ne bo kdo mislil da se gre za 3€, benza smo in še bomo precej več porabili, tak da za te 3€ res ne bomo komplicirali, je pa pač tako ko prideš v tujino (vsaj mi imamo take izkušnje)...no pa dajmo reči bobu bob, bil je to ta event, dogajalo se ogromno, ble so hostese, ble so akrobacije na motorju, blo je dosti vsega, pa ravno tako niso jokali ko je prišla skupina Hond z nekimi stroški, ampak so nas prišli čakat, zaustavili promet po polovici Zagreba da smo se mi peljali v enotni koloni, ter predsednik pri vhodu z vsakim spil Tequilo in niti slučajno kje kaka vstopnina. Ampak ok, se pa strinjam da treba podpirat naše čarovnike da se vsaj 1x letno spomnijo nek tak event narest in če treba dat 3€ jih bomo pač dali, če ne še tega ne bo.
Lp,Aly
deluxor je napisal/-a:Ouzo ti si primitivec ker ne prebereš postov! Obiskovalci so nekaj popolnoma drugega kot razstavljalci!
Pa ne zdej mešat generalnih zastopnikov itd, tisti je prav da plačajo ker imajo od tega v končni fazi korist!
me prav zanima kdo od vas bi bil pripravljen speljat tak program kot je letos
hard ouzo je napisal/-a:deluxor je napisal/-a:Ouzo ti si primitivec ker ne prebereš postov! Obiskovalci so nekaj popolnoma drugega kot razstavljalci!
Pa ne zdej mešat generalnih zastopnikov itd, tisti je prav da plačajo ker imajo od tega v končni fazi korist!
seveda lux, ti veš kaj sm jst prebral. na žalost use. če bi hodil na sestanke, bi sedaj vedel o čem sem govoril. ko pa si tako glasen mi obrazloži zakaj ob tokih idejah tut ti nisi pomagal pri japmeetu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost