facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a cazanova » 08 sep 2008 16:57

da ne govorimo velkom drinku...upad da maste tud to v planu..;)
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 08 sep 2008 17:05

cazanova je napisal/-a:da ne govorimo velkom drinku...upad da maste tud to v planu..;)

Tega pr nas ne bomo doživel nikol kar smo tam pr Hrvatih, je tako? Velcome drink je bil res nekaj posebnega ja :lol: Pr nas ga ne bo ker bi premalo ostalo za "stroške" :roll:
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Petrinko » 08 sep 2008 17:46

se strinjam za Aly-em in Cazanovo :arrow:

civic 1.5 VTEC Zitrone Cozmic Blue ex/
accord 2.2 i-CTDI executive ex/
accord 2.2 DTEC executive
Uporabniški avatar
Petrinko
Uporabnik

Kraj: GoLan

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 08 sep 2008 17:53

Mogoče pa imajo na Hrvaškem več sponzorjev?
Mogoče pa sploh to ni res, kar si sedaj rekel? OZ bi res rada, da mi poveš ime organizatorja, ki mu ni potrebno pobirati vstopnine (seveda imam v mislih večja srečanja, ki so povezana s financami).

V zadnjih cca 5ih letih sem bila na TREH srečanjih Japonskih vozil v Avstriji, na Madžarskem na DVEH, na Hrvaškem na Honda meetingu lani. Bila sem na xy dirkah, tuning showih...POVSOD sem morala plačati.
Razen 1x smo se Honda club zmenili s Hrvaškimi organizatorji, da so nam dali zastonj vstop - za zamenjavo, da so imeli tukaj njihovi člani zastonj vstop.

Vstopnina ne pomeni to, da bi klub služil. Vstopnina pomeni to, da se pokrijejo DELNI STROŠKI takega eventa (najem prostora, najem hostes, najem plesalk, najem DJja, najem ozvočenja, najem redarjev,....).
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 08 sep 2008 18:19

se strinjam z cazanovo in aly-em 8)

lp :wink:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 08 sep 2008 18:21

pridemo pa itak

3€ je 30 minut dela :D :wink:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gogi02 » 08 sep 2008 18:32

Ja pa saj je bil tisti meet tud na tem forumu komentiran. O kaki vstopnini ni blo ne duha ne sluha. Kdo je bil pa organizator pa pojma nimam, ker sem bil bol "pricofuknjen" polek.
Uporabniški avatar
Gogi02
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _BlisteR_ » 08 sep 2008 19:01

Meni vstopnina ne predstavlja nekega problema.Tiste 3€ boš pa že dal.Sej se bo tut neki dogajalo tam. Jaz jih dam brez problema, in s tem podperam take dogodke in upam da jih bo v prihodnje še več in da bojo še bolši. Kaj bi svi samo hodili na showe in vsako leto hoteli več, 3€ odštet pa ne. Sej to ne leti na nobenga, to je sam moje mnenje. Če bi to delali vsi zatonj bi z leti vse postalo lahko bolj klavrno in nebi bilo neke volje.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabniški avatar
_BlisteR_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 08 sep 2008 19:33

A nam pa misliš da predstavlja 3€ problem? Da ne bo kdo mislil da se gre za 3€, benza smo in še bomo precej več porabili, tak da za te 3€ res ne bomo komplicirali, je pa pač tako ko prideš v tujino (vsaj mi imamo take izkušnje)...no pa dajmo reči bobu bob, bil je to ta event, dogajalo se ogromno, ble so hostese, ble so akrobacije na motorju, blo je dosti vsega, pa ravno tako niso jokali ko je prišla skupina Hond z nekimi stroški, ampak so nas prišli čakat, zaustavili promet po polovici Zagreba da smo se mi peljali v enotni koloni, ter predsednik pri vhodu z vsakim spil Tequilo in niti slučajno kje kaka vstopnina. Ampak ok, se pa strinjam da treba podpirat naše čarovnike da se vsaj 1x letno spomnijo nek tak event narest in če treba dat 3€ jih bomo pač dali, če ne še tega ne bo.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 08 sep 2008 20:56

Aly je napisal/-a:A nam pa misliš da predstavlja 3€ problem? Da ne bo kdo mislil da se gre za 3€, benza smo in še bomo precej več porabili, tak da za te 3€ res ne bomo komplicirali, je pa pač tako ko prideš v tujino (vsaj mi imamo take izkušnje)...no pa dajmo reči bobu bob, bil je to ta event, dogajalo se ogromno, ble so hostese, ble so akrobacije na motorju, blo je dosti vsega, pa ravno tako niso jokali ko je prišla skupina Hond z nekimi stroški, ampak so nas prišli čakat, zaustavili promet po polovici Zagreba da smo se mi peljali v enotni koloni, ter predsednik pri vhodu z vsakim spil Tequilo in niti slučajno kje kaka vstopnina. Ampak ok, se pa strinjam da treba podpirat naše čarovnike da se vsaj 1x letno spomnijo nek tak event narest in če treba dat 3€ jih bomo pač dali, če ne še tega ne bo.
Lp,Aly

ni pol cudno da so tuji sowi tok bol obiskani kot nasi
ne pa pr nm js mam riz al pa jdm pa mi je izpod casti d prpelem voz pokazat.. :roll:
Zadnjič spremenil _sql_, dne 08 sep 2008 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a deluxor » 08 sep 2008 20:58

Še moj komentar na prebrano.

Mislim da bi lahko to leto še potrpeli, naslednje leto pa mislim da bi s sponzorskimi sredstvi morali organizatorji pokriti večino stroškov, ostalo pa s prodanimi vstopnicami, tako da vsak ki bo pripeljal avtomobil dobil recimo vstopnico zase in za še nekoga + mogoče kakšno majhno darilce (ala obesek, kapa, majica, malenkosti pač). Celoten koncept prireditve bi bilo po mojem mnenju potrebno malce spremeniti.

Če jim to ne uspe naslednje leto so potem krivi organizatorji (prepozno oglaševanje, prepozno sprejet okvir prireditve, slaba ciljna marketinško-sponzorska usmeritev , itd...

Pa glejmo na celotno zadevo iz tega vidika - ČE ni avtomobilov ni prireditve - to je rdeča nit celotne zadeve. Brez tega ni NIČ! Pozabite hostese, DJe, kranjske klobase in mrzlo pivo, bikini car wash,...

Če ni oseb ki so pripravljene si vzeti dan fraj, plačati si pot do prireditve, hrano + pijačo in na koncu še vstopnino je vse brezpomensko.

Gre se za nek fer odnos do ljudi ki so DEJANSKO omogočili da zadeva uspe.

In ne ni mi škoda plačati 3 € (moji cigareti so 2.60 € ) gre se zgolj za princip in igranje na tiste karte, ki bodo na dolgi rok prinesle uspešnost in rezultate dogodku, dober glas in dobro prepoznavnost!

lp LS
Slika
.: www.suzuki-klub.com :. AVTO-MOTO PORTAL
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a rkajtn » 08 sep 2008 21:10

aly pod to se podpisem kar si izjavil!!

lp
Rdeča VTI
Uporabniški avatar
rkajtn
Uporabnik

Kraj: blizu yucatana

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 08 sep 2008 21:16

kako primitivno pisanje. :roll: me prav zanima kdo od vas bi bil pripravljen speljat tak program kot je letos, brez da bi pobiral vsopnino, s katero bi pokril stroške showa. vsi imate možnost priti na sestanek in dati kak predlog in ga utemeljit. tako glasni ste vsi, nobenega pa ni na noben sestanek. le zakaj? najlažje je skritizirati. ne vem a vam je res tak problem dati 3 evre. jst grem na eno pjačko in v šusu zagonim 3 eure. ena pjačka man pa mate za vstopnino. velik problem ane? jst osebno sm zmetal že kr nekaj svojih živcev, časa in tut denarja, da bi ja show uspel, pa niti ne pisnem o tem da bi rad za to plačilo, vi pa se tu razburjate za ta drobiž. mene bi blo sram, da bi tako razmišljal, kot razmišljate nekateri. prav zanima pa me tudi koliko od teh, ki se vas je obesilo na vstopnino je že kdaj organiziralo kak event oziroma show.

PS: tipična debata na forumu ..... vedno vam gre nekaj v nos.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a deluxor » 08 sep 2008 21:28

Ouzo ti si primitivec ker ne prebereš postov! Obiskovalci so nekaj popolnoma drugega kot razstavljalci!

Pa ne zdej mešat generalnih zastopnikov itd, tisti je prav da plačajo ker imajo od tega v končni fazi korist!
Zadnjič spremenil deluxor, dne 08 sep 2008 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 08 sep 2008 21:29

Uzotu dam za prou...

Najprej je treba poznat recept predn greš lahko kuhat :!:

Tko da ja...če še nikol niste sodeloval,oz soorganiziral pr takih stvareh ne pište takih bedarij! Sicer pa tko kokr je že Uzo povedu...usak je meu šanso sodelovat pa na sestank pridt pa nikjer nobenga!

Res...nepremišljeno obrekovanje... :roll:
NO BOOST! NO BOTTLE! JUST FOOT ON THE THROTTLE!!!
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 08 sep 2008 21:40

deluxor je napisal/-a:Ouzo ti si primitivec ker ne prebereš postov! Obiskovalci so nekaj popolnoma drugega kot razstavljalci!

Pa ne zdej mešat generalnih zastopnikov itd, tisti je prav da plačajo ker imajo od tega v končni fazi korist!

seveda lux, ti veš kaj sm jst prebral. na žalost use. če bi hodil na sestanke, bi sedaj vedel o čem sem govoril. ko pa si tako glasen mi obrazloži zakaj ob tokih idejah tut ti nisi pomagal pri japmeetu?
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a tadejvog666 » 08 sep 2008 22:06

me prav zanima kdo od vas bi bil pripravljen speljat tak program kot je letos

kakšen pa je??? WTF??? misteriozen...
Vstopnina-3€..ni dosti. Za moje pojme bi lahko bila 10€ samo potem dobiš zraven neko majco , pisalo , nalepke kot je to drugje...

Obvezno bi pa moralo biti 1-5mest pokali plus priznanja za clean,medium,extreme look in posledično bi bila tudi vstopnina večja.
Ni problema plačat vstopnine samo potem naj je nekaj tudi v obratni smeri.
Če priplejše lep, zrihtan avto naj boš pač nagrajen drugače so taki meet za ene ki smo oddalejni po 100-200Km peljat na meet zaradi welcome drinka...pa ne no s takšnimi..naj bo vstopnina, naj bodo nagrade pa se nihče ne pritožuje...Kdo pa noče sodelovat pa je vstopnina posledično manjša...

V avstriji je naprimer tako da plačaš vstopnino kot osnovo 3-5€ kolko špač je potem pa dobiš listek in se prijaviš še za nadaljne tekmovanja in ti pač potem nanese skupaj kaj pač greš merit ali izpuh,nižino,..ne vem kaj še..

No vsaj moje mnenje da ne bo spet kakih polemik okrog tega...
CAUTION: Increasing the rotational mass of your wheels is not an " +12 HP upgrade."
Uporabniški avatar
tadejvog666
Uporabnik

Kraj: Goricko-PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a pero-san » 08 sep 2008 22:27

Dragi ljubitelji jeklenih konjičkov najprej boste morali razčistiti v svojih glavah kakšen je namen takšnih prireditev, mogoče se tudi preizkusiti v organizaciji kakšne, potem boste pa videli da ni vse tako enostavno, morda boste začeli tudi drugače razmišljat o teh prireditvah. Če še niste dojeli ,da je namen takšnih prireditev da se pač družimo ljudje z istimi interesi, da se spoznamo z drugimi, si izmenjamo kakšne koristne informacije ,se zabavamo... In ko boste dojeli bisvo takšnih srečanj bodo pa tudi pri nas začeli upevati vsi avtošovi. Lp Pero
Uporabniški avatar
pero-san
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 08 sep 2008 22:29

tadejvog666 ti bom na PM odgovoru.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a deluxor » 08 sep 2008 22:41

hard ouzo je napisal/-a:
deluxor je napisal/-a:Ouzo ti si primitivec ker ne prebereš postov! Obiskovalci so nekaj popolnoma drugega kot razstavljalci!

seveda lux, ti veš kaj sm jst prebral. na žalost use. če bi hodil na sestanke, bi sedaj vedel o čem sem govoril. ko pa si tako glasen mi obrazloži zakaj ob tokih idejah tut ti nisi pomagal pri japmeetu?

Drugič uzo drugič. Projekt ni bil 100 % zastavljen, premalo je bilo na koncu časa. Saj sem napisal da se to leto zaradi takšnih in drugačnih okoliščin potrpi, naslednje leto se pa more stvar bistveno izboljšat da se zadeva pač prime. V neurejenem okolju se jaz preprosto ne znajdem. Sem pa bil nekajkrat prisoten, dal nekaj idej, ene so se upošteval ene ne, v detajle se ne bom spuščal.

Tisti ki "furajo" tale projekt že vejo kok je ura z mano tako da v bodoče ni ovir za sodelovanje, kar je bilo tudi obojestransko izkazano, seveda če bodo osnovni pogoji izpolnjeni!

Zdej folk pri vas tudi ne razumem zakaj ste taki čebularji. A se ne znate o stvareh normalno pogovarjat. Kdaj boste vzeli debato na forumu kot klepet s kolegi na kavi??? To je sredstvo za komuniciranje, izmenjavo mnenj, povezovanje, iskanje skupnih interesov, rešitev, itd...

A se ne da normalno debatirat o organizaciji dogodka in o dogodku nasploh in povedati svoje mnenje? Takoj se počutite nekaj napadene in užaljene ter nazaj odreagirate popolnoma napačno. Oprostite ampak kritiko je treba sprejet če jo kdaj dobiš-pa ne govorim da vas kdo kritizira vsaj jaz vas zaenkrat še ne - trenutno samo debatiramo in utemeljujemo napisano ter iščemo možne izboljšave za naprej. Uzo od tebe enega pametnega odgovora ne dobim, niti ne utemeljiš svojih trditev, sam bluziš neki sej dobr vemo kolko je ura.

Dejte en normaln način komuniciranja vzpostavit, ni čudno da se vsaka tema konča z opcijo LOCK!!!
Zadnjič spremenil deluxor, dne 08 sep 2008 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost