hard ouzo je napisal/-a:kaj ti ga maš? jst ga nimam :S
To je letel na yarisa
Moderator: Blue Angels
leo26 je napisal/-a:Janez je napisal/-a:leo26 je napisal/-a:svejk je napisal/-a:kaj se bomo nabrali kje v okolici LJ in odjadrali skupaj v kolonici proti eventu?
kje okoli benz pumpe, tam na Viču mogoče? Smer Nm seveda.
Dober predlog pa še placa je veliko. Se pravi pumpa na Barju na južni obvoznici, smer NM (MB) ob 14.30. Je OK?
Kar se mene tiče, sem not, sam če ne bo dež.
urbane je napisal/-a:leo26 je napisal/-a:Janez je napisal/-a:leo26 je napisal/-a:svejk je napisal/-a:kaj se bomo nabrali kje v okolici LJ in odjadrali skupaj v kolonici proti eventu?
kje okoli benz pumpe, tam na Viču mogoče? Smer Nm seveda.
Dober predlog pa še placa je veliko. Se pravi pumpa na Barju na južni obvoznici, smer NM (MB) ob 14.30. Je OK?
Kar se mene tiče, sem not, sam če ne bo dež.
Zbrali naj bi se na standardni lokaciji za srečanja v vzhodnem delu Slovenije.
V Lukovici na Petrolovi bencinski ob avtocesti smer Maribor.Tu se lahko zberemo z vseh koncev , saj je dovolj prostora, potem pa naprej in po poti se nam pridružijo še Savinjčani in Celjani.
Za čas odhoda[color=red][/ pa naj bi bil nekje ob 14.30.
Vozilo naj bi se v koloni in brez dirkanja zaradi slabih izkušenj v preteklosti.
urbane je napisal/-a:Vreme naj bi bilo vredu, dež naj bi ponehal že zjutraj, popoldne pa naj bi se zjasnilo.
Kdo naj bi potem prišel v Lukovico, da vemo koliko časa in koga počakat.
Jaz bom tam že okoli 14.10 na parkirišču za črpalko pred gostiščem.
Če kdo zamudi odhod ob 14.30 me lahko pokliče na (041) 734-964 Aleš.
Maxtor je napisal/-a:Kdap pa potem v Ce na Pumpi OMV pri izvozu Celje zahod?
hard ouzo je napisal/-a:leo26 je napisal/-a:Grrr, jz sem do velenja pršu pol pa sem se ga kr tam nažgal, bri bratrancu.
a si bil slučajn un tip rumenim polotom k se ga je na bencinski na lukovci že nažiru z peri?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov