facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Mobikrog KHD 22-23.07.06

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 23 jul 2006 16:38

Sedl ga je. 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 23 jul 2006 17:10

Polom od poloma :roll: :lol:

dons bil dol na dirki, ma da se bi začel smejta ..., vse skup nič, ene par DTM prdekal par naših in nekaj čehov, poljakov vse skup tko tko ...

Edina stvar ki mi je primamila poglede je bil rdeč CTR 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a pina` » 23 jul 2006 18:09

Men se pa ni zdelo slabo, čist super je blo :D
@Vrtelo letelo: khm, slovensko ozemlje oz. prireditev je bla v sloveniji BTW :D poleg tega, lista tekmovalcev je bla objavlena a ne :D
CTR-20883 ex
www.bkr.si
Uporabniški avatar
pina`
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zivc » 23 jul 2006 18:14

alex prav sedl ga je vrtelo pa polom :shock:
www.jdm.si
Uporabniški avatar
Zivc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 23 jul 2006 18:15

Zivc je napisal/-a:alex prav sedl ga je vrtelo pa polom :shock:

Ja pac eni pridemo na MK in ne pricakujem nc,vidu sm dovol,2 kelnarci sta bli hudi :twisted: ,Hemy pa Ircar sta prbijala in to je blo to. 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 24 jul 2006 11:17

Ob pisti je blo cool(družba) kot prav alex, na pisti pa žalost, mislim da sem dosedaj več videl na navadnih eventih na MK ko se pač nabere folk in ne sedaj ko naj bi bila "dirka" ...

ps, sem bil prvič na MK ko je na njemu bila prava dirka, mogoče sem zato pričakoval "več" pa vidm da je navadn event lahko boljši :wink:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sukiGRL » 24 jul 2006 15:28

Jst sm bla prvič in mi je blo všeč :D pa zgovorno simpatično hondašico Pino sem spoznala :D mislim da bom še kdaj šla na mobikrog :wink:
Uporabniški avatar
sukiGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 24 jul 2006 17:26

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:

Ob pisti je blo cool(družba) kot prav alex, na pisti pa žalost, mislim da sem dosedaj več videl na navadnih eventih na MK ko se pač nabere folk in ne sedaj ko naj bi bila "dirka" ...

ps, sem bil prvič na MK ko je na njemu bila prava dirka, mogoče sem zato pričakoval "več" pa vidm da je navadn event lahko boljši :wink:

KHD se v Sloveniji piše slabo...oziroma je že slabo. Ni sponzorjev, ni avtov pripravljenih za krožne dirke, ni organizatorjev...
Velik problem imajo tudi za naslednja leta.
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 24 jul 2006 18:08

majaCRX je napisal/-a:

KHD se v Sloveniji piše slabo...oziroma je že slabo. Ni sponzorjev, ni avtov pripravljenih za krožne dirke, ni organizatorjev...
Velik problem imajo tudi za naslednja leta.

To vse vem 8)

primer CPL Ring v Logatcu;

Prva otvoritvena dirka na pisti ... polna štartna vrsta res avtomobilov ni da ni ... gledalcev 13,000 kar je zelo lepa številka, potem pa vse manj in manj ..., zakaj ker dirkači jamrajo da ni izletnih con in jih je preveč strah da bi kej zbil :roll: , potem vedno slabša reklama da se sploh kej dogaja, ni sponzorjev ...

Vsaj z tega vidika("izletne" cone na MK) sem upal da bo kaj več avtomobilov pa sem se tut v to prepričal da je tko kot kakšna zlo slaba ilegalna dirka ..., v posameznih divizijah jih je skor tok da slabš kot 3-ji nit nemoreš bit :lol: :lol: :lol:

Jest srčno upam, da prej al slej SLO dobi eno konkretno dirkališče in sponzorje, ki bi se bili pripravljeni malo "žrtvovati" za dobro reklamo, glede zainteresiranosti folka pa se ni za bat, samo pravočasno je treba zadevo poslati v medije da se naredi reklama, pa bo obisk..., samo smo pa spet potem v začaranem krogu, nimajo koga/kaj videti :wink:

Ps, jaz osebno če bi se odločil za dirkanje bi to 100% bilo KHD nato Rally, čeprav je pri meni linija med tima dvema športoma zelo zelo tenka :D
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 25 jul 2006 14:01

Jest srčno upam, da prej al slej SLO dobi eno konkretno dirkališče in sponzorje, ki bi se bili pripravljeni malo "žrtvovati" za dobro reklamo,

To tudi jazn upam, vendar mislim, da je utopija.
Slovenije je PREMALA za karkoli takega...
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a bato » 25 jul 2006 14:19

Slovenija je premala za tako število oderuhov ki se prodajo za vsak tolar, vložili pa ne bi niti centa.

Samo poglejte v kakšnem stanju je MK, še tribune za gledalce nimajo,
še dobro da imajo en hrib in en nasip, drugače se dirk sploh ne bi dalo gledat.

Tipično slovensko, daj-ne dam varianta.
Uporabniški avatar
bato
Uporabnik

Kraj: Trnow

Prejšnja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost