LP
Moderator: Blue Angels

Tunner je napisal/-a:Ne vem sicer kako je zgledal "zunanji" del dogajanja, ampak povsem verjetno je lahko vplival tudi na poostren policijski nadzor...
G-4S je napisal/-a:Tunner je napisal/-a:Ne vem sicer kako je zgledal "zunanji" del dogajanja, ampak povsem verjetno je lahko vplival tudi na poostren policijski nadzor...
Se vsekakor strinjam. Sem ravno hotel nekaj napisat s tem v zvezi. Ko sem zapuščal prizorišče in videl te "zunanje japmeete" (ter pazil, da kaj vame ne prileti), so bile policijske zasede logična posledica. Fantje ne dela se pi7darij in kurchi sredi gužve, kjer je 95% ljudi in avtomobilov naključnih mimoidočih. Grem stavit, da je kdo obvestil policiste in sigurno ni bil edini. Škoda je edino ta, da so naj3bali nekateri, ki niso imeli nič s tem, glavni "frajerji" pa so se seveda bp odpeljali. Npr. nek mali serijski skretek, ki je tam vozil rally, sigurno ni dobil kazani zaradi nehomologiranih delov![]()
Sicer pa res škoda zaradi prostora, po garažni hiši je bilo videt sparkiranih res veliko JAP avtov, ki so ostali zunaj. Kljub temu, je organizator naredil, kar se je pač dalo v danih okoliščinah. Mogoče naslednjič malce večja ločnica me JAP in EKO meetom, ker mislim, da folku ni bilo gih jasno za kaj gre kje. Pa Corvetta naslednjič na ECO prostor postavit

PowerMax je napisal/-a:Pohvale za tiste, ki jih šimfate![]()
pohvale za tiste ko so turirali "vene" al ke pač že![]()
Akcija more bit, drugače vam pa je itak bed pol pa jokate
To se dela doma na vasi po njivah in med traktorji, da lahk **** koruza, pa da se ti sam kure lahk smejijo. Če si bil to ti, se teb pol foruma smeji zdele, razn tisti k so najebal od ta plavih. 
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:DEBILNO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost