Moderator: Blue Angels

PowerPig je napisal/-a:V glavnem... A kej veste če misli gospoda od uprave kluba/forumakej popravit to revščino od fotoreportaž & Co.???
Mislim... In potem se na sajtu znajde Twingo!? WTF! Ja pa lhko je Twingo od mame, sosede k jo podira en od Adminov ali pa je od petrade, k je enmu obljubila, da bosta šla 'po dolini'. Ne sprejemljivo. EU ksihti se gor loh zanjdejo sam zarad te sreče, ker furajo JAP sekrete. Ostalo je pa nedopustno.
PowerPig je napisal/-a:Blo je ok, sem se mel fino s par folka. Zeko je QL, samo...
Ena (ne)umestna! 'KDO' je uradni fotograf JAP-ovcev me zanima?! Mislim to kar je objavljeno od fotk je ka-ta-stro-fa! In se opravičujem, ker nisem katastrofa napisal z velikimi. Ja če bi dal 5 normalnih fotk, bi blo bol kot to kar je.
Mislim... Ja pa kako naj potem pri nas v SLO kaj 'diha in živi', če se na enem koncu ne da skupi spraut niti par solidnih slik (če bi bil recimo jaz nek sponzor, bi bil tukaj 3x > prvič, zadnjič in NIKOLI VEČ)!? Na drugem koncu pa moraš imet pa najmanj '1k$ JDM ashtray', da bi se kdo blagovoril dobit za kak gasilski šuting.
V vseh teh letih bi lahko imeli že 'na roke' izvezene zastave JAP kluba in recimo svoj PVC trak za praking, namest traku 'Elektro Ljubljana'. Pa to ni da bi verjel. In potem 'hostese'! Letake za JAP meet talajo nam, kateri smo prišli na predpremiero. Halo!? Ups! Sem mislil, da sem na zboru ljubiteljev bohinjskega sira in vipavske skute. Mislim...
HONDASHY je napisal/-a:Sam film je pa tut...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost