facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Petrinko » 14 sep 2008 14:54

vreme je zasralo... Lepo je blo vidt določene ljudi po dolgem času...
Pričakoval sem pa ravno tok kolikor je bilo pokazano... iz izkušenj se učimo....

Drgač pa složnost vemo kje se je pokazala :twisted: :twisted:

civic 1.5 VTEC Zitrone Cozmic Blue ex/
accord 2.2 i-CTDI executive ex/
accord 2.2 DTEC executive
Uporabniški avatar
Petrinko
Uporabnik

Kraj: GoLan

OdgovorNapisal/-a Ricky » 14 sep 2008 15:14

Petrinko je napisal/-a:Drgač pa složnost vemo kje se je pokazala :twisted: :twisted:

itak 8)
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabniški avatar
Ricky
Uporabnik

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a Devil » 14 sep 2008 15:33

HONDASHY je napisal/-a:Organizatorji še spijo! :lol:

Takole no...kar se tiče programa ki je bil obljubljen za letošnji JAP meet sem tudi jaz pričakoval dosti več.Poleg tega pa ga je vreme pošteno zagodlo!Jaz osebno sem zmrzoval ko cucek,sploh potem ko se je zmračilo,vendar pa mi tistih 3€ ni bilo žal že samo zaradi vseh lepih japoncev ki so se kjub tako slabemu vremenu zbrali v tako velikem številu kot so se!Zmagali so pa itak štajerci ko se jih je pripeljalo 30 naenkrat! :twisted: Jih je bil užitek videt na cesti! :twisted:

...jaz mislim da tisti ki si je želel ogledati JAPONSKA VOZILA ni mogel biti nikakor prikrajšan!Kar pa mislim da je bilo bistvo>> OGLEDATI SI JAPONSKA VOZILA! Za vse ostale ki pa so se ga npr. samo prišli nacejat ob kakšnem plinskem grelcu pa to definitivno ni bil pravi kraj! :roll:

Kar se pa tiče organizatorjev in pa tistih vaših 3€...sem pa res brez besed da se greste bunit za 3€!Pojma nimate koliko nas je na meetu in za meet delalo POPOLNOMA ZASTONJ :!: In to od promocije do postavljanja dogodka od 10ih zjutraj in pa na koncu do pospravljanja vse te svinjarije ki je na koncu ostala!Če pa vam je bilo že tako žal tistih 3€ dat za SREČANJE(in ne priredtiev kar nekateri očitno ne dojamejo te razlike v pomenu besede!...) ste pa tako ali tako imeli vsi šanso roverju z macolo sneti vrata s čemer bi zaslužili 10€!

Jaz sem bil z videnim več kot zadovoljen,saj sem si prišel ogldat naše mlinčke in ostale japončke(sploh pa je bilo užitek pogledati pod "fortisov" pokrov! :twisted: :twisted: )ostalo me pa več ali manj sploh ni kaj preveč interesiralo... Uni k ste si pa želel pit pa ga žurat bi se mogl pa pol pr Uzotu oglast...res,after pr uzotu je pa zmagu! :lol: :lol: :lol:

...to je bilo samo moje mnenje glede letošnjega JAP meeta,ki je bil zame popolnoma zadovoljiv!

Lp!

Ti si pa enmu tok v rit zlezu, da se zdej ne vidis dejstev ki so vsem jasna....
Atlantis + Jurman + Atlantis = Jap meet x 5000
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a G-4S » 14 sep 2008 15:45

Dej mi razlož razliko med Jap meetom in Atlantisom?

Sej razumem, da ni blo vsem všeč, ampak po forumih berem take komentarje, da se že cel dan smejem :lol: . Redko kateri poda res obrazloženo in razmisleka vredno mnenje in tistim svaka čast ;)

Pa preden kdo ven pade s kakšnim patetičnim komentarjem na moj račun, naj povem, da nisem ne sodeloval pri organizaciji, še manj pa komu v rit lezem :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 14 sep 2008 16:37

ocitno ste se mel fajn :)
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a R type » 14 sep 2008 16:48

Organizatorjem JAP meeta: ne se sekirat bo drugič boljše.

Drugega kot kritike tako ali tako ne morete pričakovat. Ko smo mi organizirali VTEC showe je bilo isto. Smo bli podn. Tako je.

JAP meeta ne morem komentirat, nisem bil tam. Ampak kolikor vidim je bil največji problem dež. To ste pa sami vedeli preden ste šli tja.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Ana » 14 sep 2008 17:15

Največji problem je bil dež, ki je totalno zamoril dogajanje. Če bi blo sončno, bi blo verjetno dost bolš in sproščen. S tem da hrane in pijače ni blo nikjer?? Lanskoletni JAP meet je bil najboljši od vseh 3h, zgolj tudi zaradi tega, ker so dogajanje popestrili tudi mojstri borilnih veščin. No ja, mislim da jih je na letošnji jap meet, 3/4 obiskovalcev prišlo pa samo zaradi car washa in ženskega sparinga + njihovih mokrih majčk.
Mr. Pig 8)
Uporabniški avatar
Ana
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 14 sep 2008 17:17

no tist glih ni bil ženski sparing, če mene uprašaš :shock:
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a prstko » 14 sep 2008 17:21

turbo_roky. je napisal/-a:no tist glih ni bil ženski sparing

ali pač?? :lol: :lol: :lol:
Kia je zakon!!!
Uporabniški avatar
prstko
Uporabnik

Kraj: Vasica pod ajdušno

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 14 sep 2008 17:22

moje mnenje je preprosto ...blo je mrzlo k svina kar je logično pač glede vremena škoda da ni blo prejšni vikend ampak zgleda da je bil Umek prednsot pred meet kar mi je zlo smešn.zbralo se je nas veliko,veliko se je pa nas tudi kar hitro pobrala glede na dž,mrz am in na bujno dogajanje ki tega pač ni bilo.pač ni kej velik sreče drug let pa upam da takt izberete boljši dan kakor se je zdaj
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gogi02 » 14 sep 2008 18:12

Evo še malo z moje strani. Ni mi žal tistih 3€ ker sem se pač napasu japoncev. Ampak to je blo pa tud vse. One hostese bolš da jih sploh neb blo... bejbe so neki mutle okol avtov... pa nerodno usem. Pa k vsakemu večjemu srečanju (oziroma povsod kjer se zbere večja množica ljudi) spada en šank pa neka hrana zraven ne pa, da morš bife z garminom iskat. Pač Hrvati so vas/nas letos povozli na vseh frontah.
Uporabniški avatar
Gogi02
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a deluxor » 14 sep 2008 18:31

Pozdravljeni,

no kritiziral ne bom, bi pa zadevo popolnoma drugače izpeljal če bi jo lahko. Drugače pa škoda no da je tko na koncu izpadlo.

Za naslednji jap meet je pa potrebno iz organizacijskega vidika začeti delati že ZDAJ!
Slika
.: www.suzuki-klub.com :. AVTO-MOTO PORTAL
Uporabniški avatar
deluxor
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a bato » 14 sep 2008 19:01

Sm pršu pogledat k je biu glih kolega na vhodu,
mal sm utruju deklcam k so vtopnino pobirale, pol sm šou en giro in bil nazaj na vhodu v 2 min, ker je blo tolk za vidt.
2 min sam zato k sm še eno anketo izpolnu, drgač bi bla 1 min uvrh glave.
Tle bi se tud rad uradno prtožu, namreč, ko sem anketo izpolnil čitljivo z velikimi tiskanimi črkami in še narisu sonček v levi zgornji kot, sem zahteval plačilo za moje delo. Ženšče me je čudn gledalo(pa tud un tip z nekim vibratorjem-kaj sploh dela tip z vibratorjem na avto meetu?!?), jz pa sm ustraju pr svojmu...no pol sm vidu da nau nč in sm pograbu 17 nalepk in jih zdilu, tko da sm vseeno zaslužu 2,73eur...hehe suckers.

Sm bil pa presenečen kolko avtov je dejansko prišlo. Publike je dost, sam še potencial je treba iskoristit.

No med utrujanjem, so mi deklce rekle, da ste jih povabil na meet, ko pa so prišle so pa zvedle, da bojo vstopnino pobirale, khm...Niti za pit, kaj šele za jest niso doble. Vse mokre in premražene, ccc...Se mi zdi da vam je tole brezplačno pomaganje prišlo malček preveč v navado.

Glede na to, da je to bil JAP meet, sm mislu, da bo vseen velik več za vidt, razn EVOta pred nadstreškom, pa tiste premražene Z350.
Na dž ste se prpravl ala matr hebat. Tko da kar se tiče all in all, ocena 3. Bi dal 1, sam se je ena lubica clo pogovarjala z mano, morte mislt.

Vglavnem, super veseu sm, da ste resno vzeli JAP meet in upam da boste tudi tako resno vzeli JAP club...komi čakam, da se skinte že enkrat s tega uradnega Honda club-a, da ga vzamejo v roke pravi entuziasti.

Pa ne se sekirat, drug let bi zihr bol. Če ne bi blo tko groznga vremena bi blo verjetno drgač...maybe not.

Ob tej priliki bi rad pozdravu še moje doma, moje sošolce iz 3. letnika in vse hondaše...aja, pa še vse k me poznajo.
Uporabniški avatar
bato
Uporabnik

Kraj: Trnow

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 14 sep 2008 19:22

Kot sm že prej reku glede na letošnjo organizacijo in ljudi ki so bili med njimi je bilo to za pričakovat. :lol: :lol: :lol: :lol:

PS bato = car :lol: :lol: 8)
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a Roman » 14 sep 2008 19:52

super je bilo
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 14 sep 2008 19:56

Roman je napisal/-a:super je bilo

kje doma?
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a denyto » 14 sep 2008 19:59

bato je napisal/-a:Tle bi se tud rad uradno prtožu, namreč, ko sem anketo izpolnil čitljivo z velikimi tiskanimi črkami in še narisu sonček v levi zgornji kot, sem zahteval plačilo za moje delo. Ženšče me je čudn gledalo(pa tud un tip z nekim vibratorjem-kaj sploh dela tip z vibratorjem na avto meetu?!?), jz pa sm ustraju pr svojmu...no pol sm vidu da nau nč in sm pograbu 17 nalepk in jih zdilu, tko da sm vseeno zaslužu 2,73eur...hehe suckers.

Vsaka čast, res si majster :roll:
"Success represents the 1% of your work which results from the 99% that is called failure. "
by Soichiro Honda
Uporabniški avatar
denyto
Uporabnik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Devil » 14 sep 2008 20:00

G-4S je napisal/-a:Dej mi razlož razliko med Jap meetom in Atlantisom?

Sej razumem, da ni blo vsem všeč, ampak po forumih berem take komentarje, da se že cel dan smejem :lol: . Redko kateri poda res obrazloženo in razmisleka vredno mnenje in tistim svaka čast ;)

Pa preden kdo ven pade s kakšnim patetičnim komentarjem na moj račun, naj povem, da nisem ne sodeloval pri organizaciji, še manj pa komu v rit lezem :wink:

Razlika. Ce bi te spustil iz Jap Meeta bi lahko prisel pogledat.
Jap Meet :
-poleg tega da se je folk pred JAP meetom prtozeval na preglasno muziko, je bila se vseeno PREGLASNA, da ne omenjam unga člčlčalfačlf voditelja, k ne zna govort, kaj sele govort razlocno. Da ne omenjam ozvocenja ki je pri meni doma boljse. Ce nisi stal pr komentatorju nisi slisal cisto nic, in to zato ker so bili zvocniki postavljeni samo pri njemu. Ce si pa stal pr njemu si pa rabu deznik k te je popluvu.
-da ne omenjam BIG screena, k je bil lih tok velk k moj ekran. Kaj se je gor predvajal sploh ne vem.
-hrane je blo tok, da smo zarad prevelke guzve pred "kuhno" sli raj kr k jurmanu.
-potem nek organiziran zenski sparing? Ne vem no, sam men se je ena od teh zensk zdele cist mutirana. Mela je brado pa ful kosmate noge, edin kar je blo zensko oz. gayish so ble tiste kratke hlacke ( ampak sej razumem, tajski box oz. lowkick al karkol sta delala unedva, k sta se dejansko v resnici sam mal objemala ). Vsak k se mal spozna na borilne vescine ve da je bil ta sparing krneki. Ne vem no, al sm pa jst prevec zahtevn.
-potem guzvu sm se k en idiot da sm bil pod streho, ker nas je blo tok da nismo mogl vsi pod tiste oblublene sotore. Ampak ok, to jim je se oprosceno, k je blo zarad tega vsaj mal bol toplo. Tko da kle, svaka cast ste se tko zorganizeral da ni blo sotorv, ker drgac bi zmrznl.
-da ne omenjam organizacije glede prihoda in pa parkiranja....
-neki so ble neke hostese omenjene. Jst sm vidu sam neke zenske k so mele zadi napisane CREW, kej druzga pa res nebi vedu. Ne vem al so to naklucnim obiskovalkam dal te majce, al so ble pa to hostese. Edino pri vstopnini predvidevam da je bla hostesa. Predvidevam po tem ko ni znala stet. 4x2€ kovanc in 1x1€ kovanc, pa je 3x prestela 8€ in mi rekla da sem placal premal. No ne vem, mogoce pa je blo to v programu in je blo mislen like Smile You Are on Candy Camera

Pomojm da sm dost nastel, da se ne bom prevec matral....

Atlantis:
-si prisel in takoj vedel kam in kje parkirati, pa ceprav ni blo nic
organizirano ter nobene vstopnine
-strehe si mel kokr si hoti, in tudi pihal ni, tko kokr je tam na "odprtem"
-lahko si se normalno pogovarju, k ni nabijala muska in pa neki brnel v ozadju ( beri : komentator.press )
-prav tako so bila tam japonska vozila, katere si si lahko normalno pogledal ( na jap meetu si lahko videl samo uno CRXo k ma z tablco zaprt dovod zraka do hladilnika, MR2, celico, in pa s2000 ki je pa hitro sla. )
-program je bil pester : mal Stand up Comedy by Koshir, mal zmedeni Casper, Potem fore na Gokujev avto in pa majhno norcevanje iz Jollya. To so ble bol glavne tocke, ki so bile spontane in neorganizerane

......itd. itd.

Upam da je zdej dost argumentiran :twisted:

Pa da nam sam kurcal. Na jap meetu mi je blo fajn za vidt avto od Hemija, fortisa, G4sa in pa Supro.

Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a HONDA-CRX- » 14 sep 2008 20:07

Koshir je napisal/-a:ej če ma kdo slike iz včerišnega dogodka lepo prosim da si vzame 10 min časa pa jih da gor :P

Hvala

na SLHT sem jih prilepo par :)
Uporabniški avatar
HONDA-CRX-
Uporabnik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a boy34 » 14 sep 2008 20:16

Res ni bilo vse kot bi moralo biti.Mislim ,da je vasj polovico zakrivil dež.Pač po mojem razmišljanju je meet ,kot že sam beseda pove namenjen druženju ljubiteljev japonskih avtomobilov.In če bi bilo lepo vreme bi bil namen tega meet-a dosežen.Je pa tudi res ,da je marsikatera kritika upravičena.Ampak če se moraš nekaj ur zadrževati pod nadstreškom ,ki je hvala bogu bil tam ti verjetno počasi postane dolgčas.
Vsa čast fantom in dekletom ,ki so par mesecev prostovolno sodelovali pri tej izvedbi.Ko ste ostali odpeljali domov so pospravljali za vami (pločevinke razmetane povsod).
Vsi tisti ki pa z polno paro sekate čez organizacijo pa izvedbo ,pa mislim ,da ste prisrčno vabljeni drugo leto z svojimi predlogi,kaj se bi dalo izbolšat in pa prav tako ,da aktivno sodelujete tudi pri izvedbi naslednjega meet-a.
Tipično slovensko je najlažje stvari skritizirati ,ko pa ste vabljeni k sodelovanju pa ni nikjer nobenega.In tudi zato so že par let eni in isti pri organizaciji takih stvari.

Moj predlog je ,da se že sedaj odpre post KAKO BI ORGANIZIRAL JAPMeet 2009.Vsak mesec se izbere par najboljših predlogov,ki se jih potem uvrsti na naslednje srečanje,pod pogojem ,da predlagatelj potem tudi aktivno sodeluje pri ustvarjanju naslednjega srečanja.Seveda predlogi naj bi bili izvdeljivi (finančno in organizacijsko).
l.p.
YUGO 45
Golf II
Craysler Voyager
Honda Accord 2.2 i-CTDi Executive´04
EVO X GSR 08(USDM)
Uporabniški avatar
boy34
Uporabnik

Kraj: Med hribi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov