facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAPmeet & ECOmeet 2010

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Re: JAPmeet & ECOmeet 2010

OdgovorNapisal/-a slovenec » 28 avg 2010 15:54

No morm rečt,da sem mal razočaran pričakoval se malo boljšo udeležbo,čeprav čez organizacijo in samim dogodkom nimam kakih kritik me je razočarala udeležba.JAP sem zapustil po slabih 2 urah,ker....mi nekako ni sedlo.Že to,da so med avtomobili zidovi dogajanje razbije in ni cool.Mogoče bo drugo leto vreme bolj naklonjeno in nas bo več.
Uporabniški avatar
slovenec
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a LPG-user » 28 avg 2010 19:16

haha pravi JAPmeet se je odvijal izven ograjenega območja hehe :D :D :rockon:

Zlo gnilo, da se je vse skup dogajal na tako malem placu. Ampak kaj čmo...lahko rečemo, da za ta dnar je blo to, to :lol: :lol:

PS: pa mene bi lahk notr spustl, vozm japonca pa še plin mam vgrajen :D :D a ni bil to bistvo tega :D JAP in ECO meet :P :D
Zadnjič spremenil LPG-user, dne 28 avg 2010 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LPG-user
Uporabnik

Kraj: Ljubljana z okolico

OdgovorNapisal/-a UrosS » 28 avg 2010 19:17

jap meet.. premejhn parking, drgač pa je blo dogajanje in družba izven mitinga odlično, notr sem bil samo 10 minut, tok da sm najdu primorce 8)
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a slovenec » 28 avg 2010 19:28

LPG-user je napisal/-a:haha pravi JAPmeet se je odvijal izven ograjenega območja hehe :D :D :rockon:

Zlo gnilo, da se je vse skup dogajal na tako malem placu. Ampak kaj čmo...lahko rečemo, da za ta dnar je blo to, to :lol: :lol:

PS: pa mene bi lahk notr spustl, vozm japonca pa še plin mam vgrajen :D :D a ni bil to bistvo tega :D JAP in ECO meet :P :D

No škoda,da nismo za ta "zunanji" JAP meet vedeli tudi drugi,ker bi pršli še tja pogledat.
Uporabniški avatar
slovenec
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aško » 28 avg 2010 19:42

ja pa fajn se je blo treba pričkat da si notr pršu..za zunanji JAP meet sm pa opazu ko sm šu domov..osebno sm pa pričakovav več, ker tukaj na forumu je bilo govora kak je to...nažalost je vreme zagodl..drgač družba je bla pa super :D
Uporabniški avatar
Aško
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Helvis » 28 avg 2010 20:42

zunanji jap je biv :zakon:
HONDA ACCORD COUPE 2.2 16V CD7
HONDA PRELUDE 2.2 VTEC 4WS BB8

SPFC - Svn Prelude fan club - http://prelude.mojforum.si/
Uporabniški avatar
Helvis
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a IamApple » 28 avg 2010 21:00

K bi vedu kje zuni, bi prsu tja mal pogledat =)
EG
Uporabniški avatar
IamApple
Uporabnik

Kraj: xyz

OdgovorNapisal/-a civicboy » 28 avg 2010 21:10

Škoda da je blo vse tko na malem prostoru...Sam kaj dela AX na jap meetu :D :D ?????Škoda da ni bil parking sam za nas je blo mal hecn tam si vidu ljudi z vrečkam ko so hotl s trgovin :)
Uporabniški avatar
civicboy
Uporabnik

Kraj: stajerska

OdgovorNapisal/-a zuzle » 28 avg 2010 21:39

sam jap meet je blo razočaranje,zato smo pa izven njega naredili tok večji žur :D
Uporabniški avatar
zuzle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a EYEgor » 28 avg 2010 21:57

Jap meet me je koštal 920€ :slaba:
Drgač pa razočaran nad placom kok je bil majhen
Alone on world
Uporabniški avatar
EYEgor
Uporabnik

Kraj: Raj na zemlji

OdgovorNapisal/-a civicboy » 28 avg 2010 22:02

EYEgor je napisal/-a:Jap meet me je koštal 920€ :slaba:

Si dal služit možem u modrem? :D taka cifra je bila ponavad ko so ti vzeli tablce in žaljenje uradne osebe :D
Uporabniški avatar
civicboy
Uporabnik

Kraj: stajerska

OdgovorNapisal/-a EYEgor » 28 avg 2010 22:10

civicboy je napisal/-a:

Si dal služit možem u modrem? :D taka cifra je bila ponavad ko so ti vzeli tablce in žaljenje uradne osebe :D

sam tole
Alone on world
Uporabniški avatar
EYEgor
Uporabnik

Kraj: Raj na zemlji

OdgovorNapisal/-a Hitman » 28 avg 2010 22:58

Jst sm biu letos prvič na JAPmeet-u in sm biu glede na to, da ceu let o tem govorm in se nekak na to prpraulam precei razočaran. Vem, da kar se dežja tiče nimaš kei, ampak srečanje japonsih vozil pa te ne morš z autom notr, to po moje ni to! Dejstvo je, da je biu plc velik premeihn, zanima pa me zakaj se recimo zadeva ne organizera 200m stran u prazni atlantisovi garažni hiši, pa še ne rabš se bat da ti bo mama z vozičkom butnla auto!=) Za zunanji meet pa tut jst nism vedu, k sm šu hitr dam.

V upanju na več sreče z vremenom nasledn let!

LP!
Honda CRX Del Sol 1.6 VTi
Uporabniški avatar
Hitman
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Janez » 28 avg 2010 23:54

V imenu organizatorjev se vsem zahvaljujem za udeležbo. Pred 4. dnevi smo bili pred dilemo, ali narediti dva nadstropja nižje, kjer smo izredno omejeni s prostorom al pa sploh ne narediti. Zavedamo se da smo izgubili smisel srečanja, ker ni bilo moč parkirati na prizorišču za kar nam je žal. Za Atlantisovo parkirno hišo smo vprašali in nam niso dovolili. Alternativne lokacije ni, poletje se je končalo in na prostem ni mogoče. Ker verjamemo, da je vsako drugo leto sonce bomo drugo leto naredili dogodek na katerem ne bo zmanjkalo prostora.
Da so čakali policaji nismo imeli vpliva. Enemu od organizatorjev so tudi pobrali tablice zaradi dimenzij gum. V bodoče je na to potrebno računati.
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

OdgovorNapisal/-a HondaTej-C » 29 avg 2010 02:26

To je bil za mene danes 4 jap meet... in eden najbolj razočaranih meetov do zdj !!! KATASTROFA... vem da je blo krivo vreme ampak bolje da sploh nebi bilo kot pa da smo dobesedno sramoto delal in marsikdo k tega ni razumel bo mel zlo slabo mnenje o jap meetu..... UPAM DA VAM DRUGO LETO RATA... še za letos naredit velik raztur !!...
Honda civic 1.6VTI = tuned TypeR 210HP blue street car
Best time 0-100kmh = 5.35s
Best time 402m = 13.923s
Uporabniški avatar
HondaTej-C
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a rosho » 29 avg 2010 02:43

UrosS je napisal/-a:jap meet.. premejhn parking, drgač pa je blo dogajanje in družba izven mitinga odlično, notr sem bil samo 10 minut, tok da sm najdu primorce 8)

sam da smo se spoznal u zivo :D legenda :D
civic bingo 97´ `tuned´ ex
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tauby » 29 avg 2010 08:13

men je blo super :rockon: ...seveda zunaj JAPmeeta..
99 accord coupe 3.0 v6...daily
99 accord coupe 2.0 aka 2.3T Bisimoto madness B)
Uporabniški avatar
tauby
Uporabnik

Kraj: bliz Lj

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 29 avg 2010 08:42

LP

V imenu ekipe Ustyle tuning bi se ob tej priliki zahvalil vsem organizatorjem, ker mislim da so iz nemogočih okoliščin naredili vseeno lep dogodek... Vsak ki se je kdaj ukvarjal ali kakorkoli sodeloval pri organizaciji kakršnegakoli dogodka bi se strinjal z mano...

Mislim da je bilo tudi število obiskovalcev glede na velikost prostora in vremenske razmere ogromno... Vzdušje je bilo nekako v stilu "Tokyo drift", temu primerne zvočna spremljava, posebaj bi pohvalili bi tudi Speakerko, ki je dogajanje povezovala... Zadovoljni smo bili tudi z ostalimi "družabnimi" tekmovanji...No edino škoda da nam ni uspelo zmagati v vlečenju vrvi....hehe...

Ne vem sicer kako je zgledal "zunanji" del dogajanja, ampak povsem verjetno je lahko vplival tudi na poostren policijski nadzor... Nas je pa organizator o tem tudi obvestil po mikrofonu, zato smo prireditveni prostor zapuščali v smeri Šmartinke brez težav...

Za moje pojme je JAP meet uspel!!! 8)
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Hitman » 29 avg 2010 09:27

Škoda da Atlantis ni prpraulen odstopt prazne garaže. Za nasledn let pa res upam da bo več sreče z vremenom in da bo JAPmeet spet dubu pravo podobo!
Useen hvala organizatorjem, da so se trudl po najbolših močeh in da zadeva ni padla v vodo!
Honda CRX Del Sol 1.6 VTi
Uporabniški avatar
Hitman
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _BlisteR_ » 29 avg 2010 10:29

Hja veliko avtov je bilo tam.Oziroma so še zmeraj verjetno!! Res me jezi to kar so počeli policaji,ampak....
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabniški avatar
_BlisteR_
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost