facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Koshir » 14 sep 2008 13:18

Honda Freak je napisal/-a:koshir to ni vec vazno ČE BI BLO SONCE, ni ga blo in gotovo :D

vglavnem pac zaj..... so in konc

ni debate :wink:

Maš prov ja...

Glede na to da so iz sonca na dež prestavl meet bi se mogl prpravt na tole... :?
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

Kraj: Skofja Loka

OdgovorNapisal/-a Jakec » 14 sep 2008 13:19

z tiste 3€ vstopnine bi lhka dežnike dal :wink:
Uporabniški avatar
Jakec
Uporabnik

Kraj: Zasavje (Trbovlje)

OdgovorNapisal/-a Koshir » 14 sep 2008 13:20

Si jih lohka kupu za dodatnih 5€... :lol:
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 14 sep 2008 13:21

heh to si pa mogu sam prnest :lol:

jst sm si ga sposodu od kolega k svojga nism najdu :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Jakec » 14 sep 2008 13:22

sej sm meu sabo deznik. sam vsejn dezniku ni nkol prevec :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Jakec
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cazanova » 14 sep 2008 13:22

Koshir je napisal/-a:
LJ-GT28R je napisal/-a:Tudi jaz bi rad slišal kakšno besedo od organizatorjev glede na prejšnje poste so imeli pred dogodkom veliko za povedat sedaj po dogodku pa je nastala tišina :wink:

Ja sej to ja ravno to sm tud jest porajtu da pred dogodkom so bli zlo zgovorni zdejle v nedeljo pa do 13.00 nobenga posta k smo mi tacajt že 3 strani popisal... :?

Sej nimam slabga mnenja o meet-u ker mi je bil ušeč sam še zmeri so pa ble stvari ki so ble bl tko tko...

mogoce pa pospravljajo sotore v btc-ju.. :lol:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Koshir » 14 sep 2008 13:23

ej če ma kdo slike iz včerišnega dogodka lepo prosim da si vzame 10 min časa pa jih da gor :P

Hvala
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 14 sep 2008 13:23

norc :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :P
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Jakec » 14 sep 2008 13:24

Koshir je napisal/-a:ej če ma kdo slike iz včerišnega dogodka lepo prosim da si vzame 10 min časa pa jih da gor :P

Hvala

neki malga jih mam. jih bom dau gor po kosilu.
Uporabniški avatar
Jakec
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 14 sep 2008 13:24

jst nc sliku k se ni dalo drzat deznika v roki v drugi pa pivo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Sith » 14 sep 2008 13:24

Sej sploh ni problem v 3 € jaz bi jim dal 15 € če bi blo tko kot je za pričakovati in se spodobi za tako prireditev.
Force is only a tool.
Uporabniški avatar
Sith
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cazanova » 14 sep 2008 13:31

Sith je napisal/-a:Sej sploh ni problem v 3 € jaz bi jim dal 15 € če bi blo tko kot je za pričakovati in se spodobi za tako prireditev.

to je pa tud res....ne pa da si hotu kej malga pojest...pa si morav palit avto pa iskat kam bos sow jest..
drugic bo treba zgleda z sendvici hodit na take meet-e
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 14 sep 2008 13:36

sj kšne prireditve pa bol da sploh nimajo za jest kokr pa da prodajajo hrano k je ponavad draga k ps dobiš pa vse skupi nč, al pa glih tok da si usta umažeš,
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a smitko » 14 sep 2008 13:37

samo od enkrat nas je slo z japmeeta 18 folka!zakaj ?ker smo bili lacni :wink:
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cazanova » 14 sep 2008 13:39

nas primorcev se je tud pa 2urcah pobralo stran 10 avtov in se nismo vec vracali.. :evil:
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 sep 2008 13:43

Mi smo bli dobro urco,mi je blo cist dost. 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 14 sep 2008 13:43

ne prevec pluvat k nebo nkol vec japa :lol: :lol: :lol:

sam je blo res fajn :lol:

k so jdmjevci prsli blokade kazat 8)
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 14 sep 2008 13:51

Organizatorji še spijo! :lol:

Takole no...kar se tiče programa ki je bil obljubljen za letošnji JAP meet sem tudi jaz pričakoval dosti več.Poleg tega pa ga je vreme pošteno zagodlo!Jaz osebno sem zmrzoval ko cucek,sploh potem ko se je zmračilo,vendar pa mi tistih 3€ ni bilo žal že samo zaradi vseh lepih japoncev ki so se kjub tako slabemu vremenu zbrali v tako velikem številu kot so se!Zmagali so pa itak štajerci ko se jih je pripeljalo 30 naenkrat! :twisted: Jih je bil užitek videt na cesti! :twisted:

...jaz mislim da tisti ki si je želel ogledati JAPONSKA VOZILA ni mogel biti nikakor prikrajšan!Kar pa mislim da je bilo bistvo>> OGLEDATI SI JAPONSKA VOZILA! Za vse ostale ki pa so se ga npr. samo prišli nacejat ob kakšnem plinskem grelcu pa to definitivno ni bil pravi kraj! :roll:

Kar se pa tiče organizatorjev in pa tistih vaših 3€...sem pa res brez besed da se greste bunit za 3€!Pojma nimate koliko nas je na meetu in za meet delalo POPOLNOMA ZASTONJ :!: In to od promocije do postavljanja dogodka od 10ih zjutraj in pa na koncu do pospravljanja vse te svinjarije ki je na koncu ostala!Če pa vam je bilo že tako žal tistih 3€ dat za SREČANJE(in ne priredtiev kar nekateri očitno ne dojamejo te razlike v pomenu besede!...) ste pa tako ali tako imeli vsi šanso roverju z macolo sneti vrata s čemer bi zaslužili 10€!

Jaz sem bil z videnim več kot zadovoljen,saj sem si prišel ogldat naše mlinčke in ostale japončke(sploh pa je bilo užitek pogledati pod "fortisov" pokrov! :twisted: :twisted: )ostalo me pa več ali manj sploh ni kaj preveč interesiralo... Uni k ste si pa želel pit pa ga žurat bi se mogl pa pol pr Uzotu oglast...res,after pr uzotu je pa zmagu! :lol: :lol: :lol:

...to je bilo samo moje mnenje glede letošnjega JAP meeta,ki je bil zame popolnoma zadovoljiv!

Lp!
Zadnjič spremenil HONDASHY, dne 14 sep 2008 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
NO BOOST! NO BOTTLE! JUST FOOT ON THE THROTTLE!!!
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Jakec » 14 sep 2008 14:04

med tistimi 30 stajerci je bilo ene 10 Zasavcu :wink: :wink:
Uporabniški avatar
Jakec
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Sith » 14 sep 2008 14:08

HONDASHY je napisal/-a:Organizatorji še spijo! :lol:

Takole no...kar se tiče programa ki je bil obljubljen za letošnji JAP meet sem tudi jaz pričakoval dosti več.Poleg tega pa ga je vreme pošteno zagodlo!Jaz osebno sem zmrzoval ko cucek,sploh potem ko se je zmračilo,vendar pa mi tistih 3€ ni bilo žal že samo zaradi vseh lepih japoncev ki so se kjub tako slabemu vremenu zbrali v tako velikem številu kot so se!Zmagali so pa itak štajerci ko se jih je pripeljalo 30 naenkrat! :twisted: Jih je bil užitek videt na cesti! :twisted:

...jaz navsezadnje mislim da tisti ki si je želel ogledati JAPONSKA VOZILA ni mogel biti nikakor prikrajšan!Kar pa mislim da je bilo bistvo>> OGLEDATI SI JAPONSKA VOZILA! Za vse ostale ki pa so se ga npr. samo prišli nacejat ob kakšnem plinskem grelcu pa to definitivno ni bil pravi kraj! :roll:

Kar se pa tiče organizatorjev in pa tistih vaših 3€...sem pa res brez besed da se greste bunit za 3€!Pojma nimate koliko nas je na meetu in za meet delalo POPOLNOMA ZASTONJ :!: In to od promocije do postavljanja dogodka od 10ih zjutraj in pa na koncu do pospravljanja vse te svinjarije ki je na koncu ostala!Če pa vam je bilo že tako žal tistih 3€ dat za SREČANJE(in ne priredtiev kar nekateri očitno ne dojamejo te razlike v pomenu besede!...) ste pa proti koncu tako ali tako imeli vsi šanso roverju z macolo sneti vrata s čemer bi zaslužili 10€!

Jaz sem bil z videnim več kot zadovoljen,saj sem si prišel ogldat naše mlinčke in ostale japončke(sploh pa je bilo užitek pogledati pod "fortisov" pokrov! :twisted: :twisted: )ostalo me pa več ali manj sploh ni kaj preveč interesiralo... Uni k ste si pa želel pit pa ga žurat bi se mogl pa pr Uzotu oglast...res,after pr uzotu je pa zmagu! :lol: :lol: :lol:

...to je bilo samo moje mnenje glede letošnjega JAP meeta,ki je bil zame popolnoma zadovoljiv!

Lp!

To je cist zgreseno razmislanje to da to ni bila prireditev ampak meet je samo izgovor po porazni organizaciji, nihče se najbrz ni explicitno prsu nacejat a potem nas briga za vse kolege k so prisli iz primorske in stajerske ter drugih krajev izven Lj da jim se toplega obroka niste mogli zagotovit proti plačilu. Glede dela zastonj pa vsak gasilec na domači gasilski veselici gara zastonj pa se nobeden potem stem ne duva.
Force is only a tool.
Uporabniški avatar
Sith
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost