Honda Freak je napisal/-a:koshir to ni vec vazno ČE BI BLO SONCE, ni ga blo in gotovo![]()
vglavnem pac zaj..... so in konc
ni debate
Maš prov ja...
Glede na to da so iz sonca na dež prestavl meet bi se mogl prpravt na tole...
Moderator: Blue Angels
Honda Freak je napisal/-a:koshir to ni vec vazno ČE BI BLO SONCE, ni ga blo in gotovo![]()
vglavnem pac zaj..... so in konc
ni debate
Koshir je napisal/-a:LJ-GT28R je napisal/-a:Tudi jaz bi rad slišal kakšno besedo od organizatorjev glede na prejšnje poste so imeli pred dogodkom veliko za povedat sedaj po dogodku pa je nastala tišina
Ja sej to ja ravno to sm tud jest porajtu da pred dogodkom so bli zlo zgovorni zdejle v nedeljo pa do 13.00 nobenga posta k smo mi tacajt že 3 strani popisal...![]()
Sej nimam slabga mnenja o meet-u ker mi je bil ušeč sam še zmeri so pa ble stvari ki so ble bl tko tko...
Sith je napisal/-a:Sej sploh ni problem v 3 € jaz bi jim dal 15 € če bi blo tko kot je za pričakovati in se spodobi za tako prireditev.
HONDASHY je napisal/-a:Organizatorji še spijo!![]()
Takole no...kar se tiče programa ki je bil obljubljen za letošnji JAP meet sem tudi jaz pričakoval dosti več.Poleg tega pa ga je vreme pošteno zagodlo!Jaz osebno sem zmrzoval ko cucek,sploh potem ko se je zmračilo,vendar pa mi tistih 3€ ni bilo žal že samo zaradi vseh lepih japoncev ki so se kjub tako slabemu vremenu zbrali v tako velikem številu kot so se!Zmagali so pa itak štajerci ko se jih je pripeljalo 30 naenkrat!Jih je bil užitek videt na cesti!
![]()
...jaz navsezadnje mislim da tisti ki si je želel ogledati JAPONSKA VOZILA ni mogel biti nikakor prikrajšan!Kar pa mislim da je bilo bistvo>> OGLEDATI SI JAPONSKA VOZILA! Za vse ostale ki pa so se ga npr. samo prišli nacejat ob kakšnem plinskem grelcu pa to definitivno ni bil pravi kraj!![]()
Kar se pa tiče organizatorjev in pa tistih vaših 3€...sem pa res brez besed da se greste bunit za 3€!Pojma nimate koliko nas je na meetu in za meet delalo POPOLNOMA ZASTONJIn to od promocije do postavljanja dogodka od 10ih zjutraj in pa na koncu do pospravljanja vse te svinjarije ki je na koncu ostala!Če pa vam je bilo že tako žal tistih 3€ dat za SREČANJE(in ne priredtiev kar nekateri očitno ne dojamejo te razlike v pomenu besede!...) ste pa proti koncu tako ali tako imeli vsi šanso roverju z macolo sneti vrata s čemer bi zaslužili 10€!
Jaz sem bil z videnim več kot zadovoljen,saj sem si prišel ogldat naše mlinčke in ostale japončke(sploh pa je bilo užitek pogledati pod "fortisov" pokrov!![]()
)ostalo me pa več ali manj sploh ni kaj preveč interesiralo... Uni k ste si pa želel pit pa ga žurat bi se mogl pa pr Uzotu oglast...res,after pr uzotu je pa zmagu!
![]()
![]()
![]()
...to je bilo samo moje mnenje glede letošnjega JAP meeta,ki je bil zame popolnoma zadovoljiv!
Lp!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost