robi-crx je napisal/-a:pa kake veze,sej zato pa je to,oz ne sam to,tud ostala srečanja,za druženje in spoznavanje novih ljudi
true true
Moderator: Blue Angels
robi-crx je napisal/-a:pa kake veze,sej zato pa je to,oz ne sam to,tud ostala srečanja,za druženje in spoznavanje novih ljudi
Glinšk #10 je napisal/-a:pisuka mene pa tole tok ferbca da bi prsu sam k je SLABA k nobenga ne poznam pa to pa se z vw-jem se bom mogu prpelat aja pa kasno musko do dj rolov?
bmencig je napisal/-a: Pol ko ssmo enkrat malce fajhtni je še kako dobr met te igračke poleg. Zabava bo da dol padeš...
Alexzander je napisal/-a:Jst nocem da kdo vidi da sm jst Alexzander s foruma me bo kdo se zlomu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Alexzander je napisal/-a:Jst nocem da kdo vidi da sm jst Alexzander s foruma me bo kdo se zlomu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh nehi no...................sva se ja že vse zmenla![]()
![]()
A prideš? Jaz zdajle počasi štartam![]()
Bye
Alexzander je napisal/-a:Aja upam da mate placa za tm 300 ljudi k jst bom prpelu svojo ozjo familjo,babic pa dedkov nebom prpelu sam sestre,brate,njihove zene,od sestr se nobena nima moza,sam se pa sekajo naokol,pa njihove mulce oz.kot jim jst ljubokovalno recem "little cefurji" al pa pavijani,pol strice,tete,tetine strice,od strica tete,no sej ce sm koga pozabu jih boste na party-u spoznal.![]()
![]()
![]()
JOKER je napisal/-a:hehehhe glinšk ....a si celo do doma pršu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov