Moderator: Blue Angels
pero-san je napisal/-a:strazisar je napisal/-a:blo je zanimivo...vidu sm kr ene par lepih primerkov...pa k sm ga tišu prot lj mi je avto začeu delat po 3 celinrih
![]()
![]()
No zdej ga boš pa lahk sam tišu...!!![]()
![]()
pero-san je napisal/-a:strazisar je napisal/-a:blo je zanimivo...vidu sm kr ene par lepih primerkov...pa k sm ga tišu prot lj mi je avto začeu delat po 3 celinrih
![]()
![]()
No zdej ga boš pa lahk sam tišu...!!![]()
![]()
mogoče rjavolaska barbi? una ki te vedno lepo pozdravi?KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Lepo je blo,par folka nism vidu ze lepi cajt,aja pa spet sm pozabu Ouzo kera je una crnolaska ko je delila liste,crna,matr kako lahk pozabim![]()
No uglavnem ce je tu na forumu,zdj pa nimam kaj spluvat,mi je bilo kul,doticna bejba pa naj me povabi na pijaco,al pa naj se oglasi jo bom jaz povabil
JapanZek je napisal/-a:mogoče rjavolaska barbi? una ki te vedno lepo pozdravi?KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Lepo je blo,par folka nism vidu ze lepi cajt,aja pa spet sm pozabu Ouzo kera je una crnolaska ko je delila liste,crna,matr kako lahk pozabim![]()
No uglavnem ce je tu na forumu,zdj pa nimam kaj spluvat,mi je bilo kul,doticna bejba pa naj me povabi na pijaco,al pa naj se oglasi jo bom jaz povabilpa ki je ena izmed organizatorc japmeeta? ker za črnolasko ne vem nobeno da bi talala liste oz letake...
ja drugač pa tut v mojem imenu hvala vsem, res smo se zbral v kar velikem številu in dokazal da smo močn klubče ne druzga smo vsaj gužvo v btcju nardil
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost