Moderator: Blue Angels
_BlisteR_ je napisal/-a:Koshir je napisal/-a:_Blister_ teb se je pa dal na džju stat ej![]()
![]()
ja sej ni blo tok pene.Mal nardiš en krog.Dogajanje je blo itak pod streho. Pol zvečer je pa itak že skor nehal padat. Čist prehitr si ti dam spizdu, sej nisi nč vidu.
BLUE SPIRIT je napisal/-a:Sm vidu da ti je kr dogajal, so se ti že mal oči svetile na konc.A ste bli dolg v rolu?
Bojo kšne slikce kmal?
Sith je napisal/-a:Dragi moji ljubitelji znamk vozil Japonskega porekla kar se je dogajalo vceraj na t.i. srečanju se je dogajal kriminal. Jaz sem clovek ki je ponavadi hitro zadovoljen, toda vceraj mi je prvič v zivljenju bilo skoda 3€.
Organizacije ni bilo nobene, ce si nekoga od ljudi ki so bili tam kot organizatorji vprašal kaj in kako so samo skomigali z rameni in nasledni je vedel se manj kot prejsni. Ljudje bozji hrana+ pijača neobstojeca mislim se neko gasilsko društvo iz vasi na koncu Slovenije poskrbi vsaj za en jurcek in grill da se ljudje lahko malo okrepijo in pogrejejo. Pa ne se zgovarjat na vreme če bi bili organizatorji sposobni bi bili na tako vreme pripravljeni. Potem tako imenovane hostese kriz bozji, nekaj premraznehih deklic, ki se same niso vedele zakaj so tam. Higlight vecera je bilo edino razbijanje tistega ubogega roverja ki je vsaj malo vrnil voljo do zivljenja obiskovalcem. Potem pa še na koncu grand finale VELIKA NATEGA ,obljubljeno zrebanje nagrad ,ki pa ga ni bilo nikjer upam da si bodo organizatorji lepo in pravicno razdelili med seboj kar je bilo od obiskovalcev tega močno ponesrecenega in sramotnega srecanja ljubiteljev japonskih znamk.
Mislim ,da bi se morali tisti ki vlecejo niti na takih prireditvah močno zamisliti in ne samo steti nas denar!
LJ-GT28R je napisal/-a:Tudi jaz bi rad slišal kakšno besedo od organizatorjev glede na prejšnje poste so imeli pred dogodkom veliko za povedat sedaj po dogodku pa je nastala tišina
Ricky je napisal/-a:cazanova je napisal/-a:Jolly je napisal/-a:Japmeet = polom...
×2
×3
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost