facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Vabimo vas na 4. JAPmeet, srečanje vseh znamk JAPONSKIH VOZI

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Rok » 14 jun 2009 22:24

sicer nism bil dolg tm samo pohvale še iz moje strani za uspečno speljan dogodek... zanimiva lokacija, kul muska (ne preveč nazgas), kul program, hudi avti... ni kej za rečt... edino mogoče da bi že ob nakupu karte štempilke dajal na roke...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabniški avatar
Rok
Major Painintheass

Kraj: lj, vic-rudnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 jun 2009 22:25

Ja pijem tut Corono,tut dobro pivo,no bol sokec. :lol: :lol:

Klemen ni panike ves kolikokrat mi bos se lahko placal pivo :)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 22:37

Rok je napisal/-a:sicer nism bil dolg tm samo pohvale še iz moje strani za uspečno speljan dogodek... zanimiva lokacija, kul muska (ne preveč nazgas), kul program, hudi avti... ni kej za rečt... edino mogoče da bi že ob nakupu karte štempilke dajal na roke...

glede prodaje kart je tak treba se nekak drugače zmenit. drugač pa štempilko se ej dalo dobim na infotočki jap adria cluba, sam pač enim še tpo ni blo potrebno ker so se tak al tak prešvercal. bogi 5eur niso mel :roll:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Rok » 14 jun 2009 22:49

kuko so se pa prešvarcal? a niso bli varnostniki posod? drgač nm je na srečo nekdo povedu za štempilke, veliko folka pa ni vedelo in pol je valda varnostnik težiu...
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabniški avatar
Rok
Major Painintheass

Kraj: lj, vic-rudnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 jun 2009 22:50

JapanZek je napisal/-a:
Rok je napisal/-a:sicer nism bil dolg tm samo pohvale še iz moje strani za uspečno speljan dogodek... zanimiva lokacija, kul muska (ne preveč nazgas), kul program, hudi avti... ni kej za rečt... edino mogoče da bi že ob nakupu karte štempilke dajal na roke...

glede prodaje kart je tak treba se nekak drugače zmenit. drugač pa štempilko se ej dalo dobim na infotočki jap adria cluba, sam pač enim še tpo ni blo potrebno ker so se tak al tak prešvercal. bogi 5eur niso mel :roll:

Jah sej to bo vedno da se ljudje svercajo,lani v bosni so se svercali v en diskac pa je bil prost vstop. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a G-4S » 14 jun 2009 22:59

Glede vstopnine bo treba še mal poštudirat. Npr. za otroke in ženske bi lahko bilo ceneje :wink: Sem videl, kako se je foter z dvema majhnima otrokoma na vhodu obrnil s komentarjem "15€ pa ne dam za tole". In verjetno ni bil edini. V razmislek :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 23:01

Rok je napisal/-a:kuko so se pa prešvarcal? a niso bli varnostniki posod? drgač nm je na srečo nekdo povedu za štempilke, veliko folka pa ni vedelo in pol je valda varnostnik težiu...

zanimiv da ne veš. me kr preseneča.... dal se je na dveh mestih al celo še večih gor pridt. bilo je premalo varnostnikov ..... k tuki je miljon enih uhodov. dvigalo + požarne stopnice + uvozi + izvozi ..... skratka mislim da se je vsaj 1000 folka prešvercal. ja to je blo bol slabo spedenan, tk da to bomo poskrbel da se bo do drugega leta popravilo oz da se bo že pri vstopu povedalo, kje se dobi štempilko.

alex kaj čmo, kdor se rodi debil je pač debil, sj tut tistih 5eur mislim da ni blo problem folku zbrat, sam pač eni so taki klošarji da majo za avto pol pa za japmeet vstopnico nimajo :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 23:02

G-4S je napisal/-a:Glede vstopnine bo treba še mal poštudirat. Npr. za otroke in ženske bi lahko bilo ceneje :wink: Sem videl, kako se je foter z dvema majhnima otrokoma na vhodu obrnil s komentarjem "15€ pa ne dam za tole". In verjetno ni bil edini. V razmislek :wink:

kaj ni bilo rečen da bo do 10let zaston? :shock: sigurn kej hostese zaj****. :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a s1m0n » 14 jun 2009 23:06

kolega je imel dve hčerki, za katere ni plačal vstopnine...tako da drži izjava Japanzeka, da so verjetno kaj zašuštrali.
Uporabniški avatar
s1m0n
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Symon » 14 jun 2009 23:12

G-4S je napisal/-a:Glede vstopnine bo treba še mal poštudirat. Npr. za otroke in ženske bi lahko bilo ceneje :wink: Sem videl, kako se je foter z dvema majhnima otrokoma na vhodu obrnil s komentarjem "15€ pa ne dam za tole". In verjetno ni bil edini. V razmislek :wink:

Kar se mene tiče bi itak mogli imeti VSI ki pridejo z avtom zastonj ali pa 2€. Obiskovalci od 10 let pa magar 5€. Ampak ker mene nihče ne posluša naj pa majo svojo organizacijo. :roll: Nič ne rečem, dober dogodek je bil ampak mimo takšnih kiksov pa ne morem. :evil:
Uporabniški avatar
Symon
Uporabnik

Kraj: Moravce

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 14 jun 2009 23:19

Symon je napisal/-a:

Kar se mene tiče bi itak mogli imeti VSI ki pridejo z avtom zastonj ali pa 2€. Obiskovalci od 10 let pa magar 5€. Ampak ker mene nihče ne posluša naj pa majo svojo organizacijo. :roll: Nič ne rečem, dober dogodek je bil ampak mimo takšnih kiksov pa ne morem. :evil:

ja in zakaj bi mogl bit zastonj??
a JAC klubu pa prihaja denar z lufta??
5€ se meni ne zdi noben denar.
ce bi imel cas bi prisel zagotovo, sam pac sefe zabluzo pa me je zafrknal zal.
vidim pa da ste se meli lepo pa se vreme vam je odsluzil.
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a Ravo » 14 jun 2009 23:33

js tut pomislu nism da bi se loh kje sploh švercu,mi na kraj pameti ni pršlo pač daš 5 eur greš gor in maš čisto vest.mislm pa da ni za nobenga problem tistih 5 eur dat da se mal tkole zberemo kšno rečemo kšnga spijemo in to je to.sicer pa do 10 let je blo zaston kr se mi zdi dost fer od organizatorjev.men je blo zakon upam da bo drug let tut.glede švercanja je pa ena šola za drug let da se to še mal bl poostri-varovanje al pa vsaj plombe na požarna vrata.lepo izpeljan dogodek in smo loh ponosni da ma kdo sploh tok jajc da gre to organizirat.svaka čast še enkrat. lp gašper
Honda power 1.6 VTi
www.poliranje-ravnikar.com

Tough is not enough,muay thai.
Uporabniški avatar
Ravo
Uporabnik

Kraj: Moravce-Thailand

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 jun 2009 23:46

Jaz mislim tak,vsi smo mi ljudje med sabo in normalno je da se sproti ucis,tudi najbolsi delajo napake pri organizaciji,jaz verjamem da je bilo v ta meet vlozeno veliko truda,tako da po letosnjem videnem meet-u mislim da se vse to skupaj odivja v pravo smer,ljudi je bilo veliko,pravtako razstavljenih avtov,sami show je potekal dokaj gladko,nekatere discipline so zelo zanimiljive,predvsem macola party mislim da bo kr postala tradicija na jap meet-ih,odlicno tudi za prvo leto izbor na jap meet dekle,kot sm jim povedal za nasledno leto vec deklet da tekmuje.

Gospodje na pravi poti ste,samo tako dalje. 8)

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 15 jun 2009 00:11

hja mislim da jih je kar dosti mislilo da nam denar pada z neba. glede avtov pa mislim da je čisto vseeno. al prpelš avto al ne, to je stvar posameznika, drugač pa sj klubi so imeli ceno na osebo 2eur.

drugač pa pomoje sos e bol domačini švercal ker so vedl kje se lahko....

ja za missice pa mislim da bo drugo leto bolše, letos je bilo le prvič in po tem kar je bilo letošnje leto, mislim da bo drugo leto dosti več deklet ki bo to zanimalo ;) zmagat mora pa itk alexandra 8)
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Dzajo » 15 jun 2009 08:31

Švercal so se socialci, k frajarjo a nimajo za burek ...

Men osebno je ta plac fenomenalen za tako srečanje ... to je jubmo plus za organizacijo ... disciplinirat folka itak ne moreš, če je folk brez pameti in bontona nimaš kej (nabijanje blokade in burnouti).

Overall ... ni blo slabo ;)
Uporabniški avatar
Dzajo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a dskrab » 15 jun 2009 09:05

Meni je bil letošnji japmeet najboljši od vseh in upam, da bo naslednje leto še boljše. Kar tako naprej!
Don`t drive faster than your guardian angel can fly !
It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE ! :)

EG4 back on track
EK4 sedan - sold
CRX ED9 - sold
Uporabniški avatar
dskrab
Uporabnik

Kraj: Rakitna

OdgovorNapisal/-a CupraR » 15 jun 2009 10:24

Plac je fenomenalen 8) res ga sede met tako prireditev na taki lokaciji. Spodaj pr Šparu se je pa min kaj slišalo :D

Misice?? Jah kaj čmo, če pa Drey-u ene mal pre 12to pošle sms, da ne more, jo kliče nazaj pa mu ne dvigne :lol: :lol: :lol: itd itd.

Hm, glede švercanja, jah žal je kriza ker je ogromno točk za vstop, zdej požarne stopnice recimo težko zapreš (že zarad varnosti!!), drugič pa en plakat pr vhodih kje dobiš štempl :D Se pa vsakič nekaj naučiš, druge žal ni..

BTW: vem da je lahko pametovat :lol:

Aja: osebno če sm bil kaj negativno presenečn, je bilo samo to, da ni blo nekih štantov, kokr vem je bilo zelo pocen, zgleda da le ni recesije, če noben ne rab si reklame delat :lol: :lol:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a boy34 » 15 jun 2009 11:10

No se še jaz oglasim,res letos vse pohvale z organizacijo.Tudi vreme si zasluži pohvalo,res da sem na ta račun parkrat "full zašvicov" :D

Ideja z bazenom in plažo super ,za drugo leto si omislit večjega ,pa na ta račun lahko speljete še kake vodne igre.

Švercarji so in bodo.Drugač pa unmu ki se šverca po požarnih za 5 EUR
bi mu jest spustu 220v not u stopnice pa bi čutu požarne :D

Kar tako naprej.
YUGO 45
Golf II
Craysler Voyager
Honda Accord 2.2 i-CTDi Executive´04
EVO X GSR 08(USDM)
Uporabniški avatar
boy34
Uporabnik

Kraj: Med hribi

OdgovorNapisal/-a Gogi02 » 15 jun 2009 11:47

Evo še od mene pohvale. Mi je bilo veliko lažje letos dat 5€ vstopnine ko lani 3. Do drugega leta porihtat švercere, WC-je, pa štemplat pri vhodu pa je to to. Mogoče bi lahko bil še kak štant več, ampak to so že podrobnosti.
Uporabniški avatar
Gogi02
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ILOVEHONDA » 15 jun 2009 15:33

pa blo je uredu... 2€ kaj je to? nč... dj dj... kak štant več je pa res mankal.. ampak OK.. zakon blo..
Honda civic 1.5 sedan 98 <-- no more..

Honda civic 1.6 VTI 97 <--- no more..

Honda civic 1.6 VTI HB 97 * 2 :)

Živim za hondo... ona živi za mene...
Uporabniški avatar
ILOVEHONDA
Uporabnik

Kraj: velenje

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost