Moderator: Blue Angels
Rok je napisal/-a:sicer nism bil dolg tm samo pohvale še iz moje strani za uspečno speljan dogodek... zanimiva lokacija, kul muska (ne preveč nazgas), kul program, hudi avti... ni kej za rečt... edino mogoče da bi že ob nakupu karte štempilke dajal na roke...
JapanZek je napisal/-a:Rok je napisal/-a:sicer nism bil dolg tm samo pohvale še iz moje strani za uspečno speljan dogodek... zanimiva lokacija, kul muska (ne preveč nazgas), kul program, hudi avti... ni kej za rečt... edino mogoče da bi že ob nakupu karte štempilke dajal na roke...
glede prodaje kart je tak treba se nekak drugače zmenit. drugač pa štempilko se ej dalo dobim na infotočki jap adria cluba, sam pač enim še tpo ni blo potrebno ker so se tak al tak prešvercal. bogi 5eur niso mel
Rok je napisal/-a:kuko so se pa prešvarcal? a niso bli varnostniki posod? drgač nm je na srečo nekdo povedu za štempilke, veliko folka pa ni vedelo in pol je valda varnostnik težiu...
G-4S je napisal/-a:Glede vstopnine bo treba še mal poštudirat. Npr. za otroke in ženske bi lahko bilo cenejeSem videl, kako se je foter z dvema majhnima otrokoma na vhodu obrnil s komentarjem "15€ pa ne dam za tole". In verjetno ni bil edini. V razmislek
G-4S je napisal/-a:Glede vstopnine bo treba še mal poštudirat. Npr. za otroke in ženske bi lahko bilo cenejeSem videl, kako se je foter z dvema majhnima otrokoma na vhodu obrnil s komentarjem "15€ pa ne dam za tole". In verjetno ni bil edini. V razmislek
Symon je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Glede vstopnine bo treba še mal poštudirat. Npr. za otroke in ženske bi lahko bilo cenejeSem videl, kako se je foter z dvema majhnima otrokoma na vhodu obrnil s komentarjem "15€ pa ne dam za tole". In verjetno ni bil edini. V razmislek
Kar se mene tiče bi itak mogli imeti VSI ki pridejo z avtom zastonj ali pa 2€. Obiskovalci od 10 let pa magar 5€. Ampak ker mene nihče ne posluša naj pa majo svojo organizacijo.Nič ne rečem, dober dogodek je bil ampak mimo takšnih kiksov pa ne morem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost