facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Premiera filma Hitri in drzni ter promocija JAPmeet - LJ

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 11:57

JapanZek je napisal/-a:
Reaper je napisal/-a:potem se to napiše da je razervirano 50 kart za vsa japonska vozila.ne pa samo imamo razervirano 50 kart.ker marsikdo bi si mislil da je to razervirano samo za hondo :wink: drugače jih pa tudi 70 nimate pač pa 67 :D če smo pikolovski ane hehehe.

ampak tudi to ne ker imate le 30 kart torej za 30 oseb.ki jih lahko vsak posameznik ki pride z avtom dobi :wink:

naslednič bi bilo fajn da bi se napisalo samo število kart ki so razervirane za honde :D to je le moje malenkostno mnenje.in ne me sovrašt zdj zaradi tega :D :D

drugače pa tako kot je ana rekla.fajn se ga mejte pa veliiiiiik poslikite :D :D

3 karte ostanejo frej ;) 70 kart je sigurno, ker sm se jst dogovarjal z distributerjem. pač janez je naredil malo zmešnjave, za kar pa nismo krivi ostali...

in zdaj naj ploskamo al kaj? joooojjjjj kk si pa ti fajni ko si karte zrihtal...a sm lahko tvoj prijatelj???
zmešnjava ker se ni nikomur zdelo tole nekaj dni prev povedat ampak se čaka ko Noj z glavo v pesko, če bo mogoče dovolj folka zbolel, da bo kart dovolj
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 11:58

Reaper je napisal/-a:že da imate 70 kart ane ampak ne za honda klub :wink: pač pa imate 70 kart za vse japonske klube :D je tako :D

ja seba. sedi 5! :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 11:58

ampak če se pa lahko kje skrega folk je pa to honda forum ehehehe hujš k pa mehiške limonade hehehhe.nikad nam nije prav :lol: :lol:

no ja bo že boljš :lol:
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 12:00

JapanZek je napisal/-a:
Reaper je napisal/-a:že da imate 70 kart ane ampak ne za honda klub :wink: pač pa imate 70 kart za vse japonske klube :D je tako :D

ja seba. sedi 5! :lol: :lol: :lol: :lol:

matr sm vedu da bi mogu u računovodstvu delat :D heheheh :D

sam am zakaj potem preprosto niste napisali le število ki pripada honda klubu? :D

res smo galamo naredil iz tega :D
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 12:00

Reaper je napisal/-a:
zoranwagen1 je napisal/-a:
Ana je napisal/-a:Reaper, ti se pa sploh ne prtožuj, k te itak ne bo tam! :lol:
Drgač pa lahko bi vedl, da ne morte kar naročat ne vem kok kart - Halo?! 8 kart? pa kje ste to vidl. Najboljš da prpelem še jaz cel avtobus frocov k bi radi ta film gledal za đabe :lol:
Se opravičujem za offtopic.. :lol:

Fajn se mejte pa dobr poslikejte :)

ne bluzi...rečeno je blo 2 karti na avto...sedaj je 1 rečeno je blo 50 kart...če to rečeš na Honda forumu pričakujem 50 kart za hondaše...drugač se pa naj napiše 50 kart za vse znamke...pa ne zadnji dan ampak tole se je precej prej vedlo predvidevam in zakaj ne objavit kk pa kaj...takrat ko se je reklo 2 karti na avto tud nihče ni jamral ko jih je naročeval več...

no sej ne bluzi.ma kar prav.zakaj so naročal po 4 ali več kart ko pa je bilo rečeno tako kot si rekel ti?2 karti na avto.ampak zdej je prišlo že na 1 karto na 1 avto :D hehehe

no pa sej ****š kolosej boljš gledat doma pa čepro na računalniku :D :D kokice so pa tud tako da heh

jst sm razumel, da so karte plačljive...torej zakaj ne čimveč folka da pride in dela brezplačno reklamo...pa tud če je brezplačna kok te gre folka v kino? a se nebo napolnilo? saj ni tolk novinarjev
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 12:03

ja no jz tud mislm da so plačljive.nevem nebom nič trdil.je pa res da je to tako slaba promocija filma če ga bo gledalo samo 70 folka :D :D :D

mogoče majo pa posebno dvorano da bo povsem polna :D :D
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a dskrab » 07 apr 2009 12:09

Kakor jaz vem je veliko količino kart zakupil tudi radio Antena. Tko, da se to hitr porazdeli, pol so pa tuki še kakšni kritiki in se krog za ostale precej zmanjša.
Don`t drive faster than your guardian angel can fly !
It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE ! :)

EG4 back on track
EK4 sedan - sold
CRX ED9 - sold
Uporabniški avatar
dskrab
Uporabnik

Kraj: Rakitna

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 12:11

takoj se bi reklo je 30 kart več se ni dalo dobit...podelili se bodo na naslednji način:

prednost imajo tisti, ki so plačali članarino, ostali po sistemu, kdor prej pride in je na seznamu

zdej pomoje je več kot 30 folka plačalo članarino in si želi film pogledat tk da ... dobro smo vas nap*** in nateg*** gre se nam sam zato, da vas čimveč pride, da bo promofil orenk zgledal tam ste dobrodošli da delate za jap mit reklamo to može

tk se bi napisalo prvi dan pa vse ql
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 12:12

dskrab je napisal/-a:Kakor jaz vem je veliko količino kart zakupil tudi radio Antena. Tko, da se to hitr porazdeli, pol so pa tuki še kakšni kritiki in se krog za ostale precej zmanjša.

kok folka gre v dvorano?

saj distributerju mora bit vseen komu proda karto...anteni al hondašu denar je isti
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 12:27

zoranwagen1 upam da si ponosen na te svoje zrele izjave :roll: :roll: :roll: :roll:

dskrab prav imaš. :wink:

gre za to da niso rezervirali največje dvorane ampak eno za 240 ljudi in nam so dodelili 70 kart....

zakaj se meni zdi da se razburjajo samo hondaši ki se niso niti na seznam napisal.... aja sj res, ne znajo eni drugega kot samo se kregat in kritizerat.....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Civy » 07 apr 2009 12:41

Ja ker stala je pa zdj ratala iz tega :roll:

bol je it gledat pol k bo če en tedn v kinu film lepo, pa lahk vsak sabo vzame kogar hoce, al pa se film doma zloada pa je mir :)

jst zdj tud ne vem ce pridem, ker bom najbrz mogla delat :?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2350&hl=en

Honda Civic 89 1.4 16v
Honda Civic 91 1.6 16v
Honda Civic 93 1.6
Honda Civic 96 1.4
Honda Crx 95 1.6esi
Honda Civic 98 1.4 b
Now: Honda Civic 04 1.6 Sport :)
Uporabniški avatar
Civy
Hondašica

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 07 apr 2009 13:03

zoranwagen1 je napisal/-a:
dskrab je napisal/-a:Kakor jaz vem je veliko količino kart zakupil tudi radio Antena. Tko, da se to hitr porazdeli, pol so pa tuki še kakšni kritiki in se krog za ostale precej zmanjša.

kok folka gre v dvorano?

saj distributerju mora bit vseen komu proda karto...anteni al hondašu denar je isti

Ah kjeee... hondaši smo priviligirani! :lol: :lol: :lol:
NO BOOST! NO BOTTLE! JUST FOOT ON THE THROTTLE!!!
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 07 apr 2009 13:04

Sicer pa js mam 2 karti tko da če kdo hoče it gledat mu lahko js moje dam :wink:
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 13:07

HONDASHY je napisal/-a:Sicer pa js mam 2 karti tko da če kdo hoče it gledat mu lahko js moje dam :wink:

ke si pa dubu karto? :shock:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 07 apr 2009 13:08

JapanZek je napisal/-a:
HONDASHY je napisal/-a:Sicer pa js mam 2 karti tko da če kdo hoče it gledat mu lahko js moje dam :wink:

Ja moje lahko kdo prevzame ker sm napisan za karte sam nebom mogu it gledat...
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 13:09

HONDASHY je napisal/-a:
JapanZek je napisal/-a:

Ja moje lahko kdo prevzame ker sm napisan za karte sam nebom mogu it gledat...

nič ti bat. ti lepo bodi tiho pa je, ostalo pa prepusti nam. fora je da karte nimaš in je nimaš komu dat.... samo zmedo delaš ....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 13:11

HONDASHY je napisal/-a:Sicer pa js mam 2 karti tko da e kdo hoe it gledat mu lahko js moje dam :wink:
vzamem obe. Hvala!
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 13:16

:lol: :lol: :lol: :lol: ker si ti zoran. ni te na seznamu, kritizeraš, kregaš se in še pričakuješ da boš dobil karto? dober si ti men :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 13:30

JapanZek je napisal/-a:zoranwagen1 upam da si ponosen na te svoje zrele izjave :roll: :roll: :roll: :roll:

dskrab prav ima. :wink:

gre za to da niso rezervirali najveje dvorane ampak eno za 240 ljudi in nam so dodelili 70 kart....

zakaj se meni zdi da se razburjajo samo hondai ki se niso niti na seznam napisal.... aja sj res, ne znajo eni drugega kot samo se kregat in kritizerat.....
pa kaj bi ti rad? Gledaj raje,da nebos zgubo kako karto mi mal neroden delujes!
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 13:34

JapanZek je napisal/-a::lol: :lol: :lol: :lol: ker si ti zoran. ni te na seznamu, kritizera, krega se in e priakuje da bo dobil karto? dober si ti men :lol: :lol: :lol:
sem na seznamu mogoce okolist pomaga bedak. Pa ne rabim karte vtakni si jo tja kamor sonce ne sije. Zdej pa koga drugega dolgocasi mene ne zanima kaki frajer si ko lahko s 3 kartami upravljas.
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost