facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a UrosS » 13 sep 2008 22:41

a ti si snemou na vhodu pa ko smo šli ven? 8)
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a BLACKdelsol » 13 sep 2008 22:52

Eno kolono vozil sem res snemal ,ki so pravkar odhajal.Je bilo pa že zelo temno takrat.Sicer ne vem kako bo filmček izpadel,ker v eni roki sem držal kamero v drugi pa dežnik in je v takem položaju zelo težko snemat.

Lp Igy
Uporabniški avatar
BLACKdelsol
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Jolly » 14 sep 2008 00:12

Japmeet = polom...
if you feel like you are in total control of a car, you are not driving it fast enough!
EK4 Ferio 191hp(SOLD)
EK3 144hp(SOLD)
200SX S13 234hp (SOLD)
EG6 175hp(R.I.P.)
EK4HB 220+hp(MUGENnized) (SOLD)
Leon FR TFSi 251hp(SOLD)
Navara
6.g coupe
EK4
Uporabniški avatar
Jolly
Old School Mofo

OdgovorNapisal/-a cazanova » 14 sep 2008 01:19

Jolly je napisal/-a:Japmeet = polom...

×2
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Himc57 » 14 sep 2008 04:21

Zakaj se je pa toliko časa odlašalo, če bi bila prireditev v prvi polovici avgusta bi bilo vreme sigurno boljše.
____ D e l S o l ____
/O>_ o___H___o_ <O\
||||=_/ _______ \_=|||

Enkrat Honda, vedno Honda!
Uporabniški avatar
Himc57
Uporabnik

Kraj: Crnomelj

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 sep 2008 04:27

Jolly je napisal/-a:Japmeet = polom...
:lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 14 sep 2008 05:29

Ta primorc je že v baru pokazal ,da je bil za odhod,nevem zakaj je bil že drugo leto izbran za SPEAKERJA. Nimam nič proti primorcem,samo človek nima besednega zaklada,sploh pa pojma o avtih in vodenju takšnega programa.Treba je mal več odštet,pa za SPEAKERJA 2leto izbrati Juri Zrneca naprimer, se mu človek vsaj nasmeji. Stvar,ki me pa najbol moti,tako kot vse ostale,je pa vstopnina,neglede nato,da nas je v skupini prišlo preko 30 avtov,v vsakem avtu najman po 2 in smo zato,da smo bili vsi mokri in premraženi, še vseeno mogli plačati po 3e na osebo,čeprav so organizatori vedeli,da je vse skupaj en drek.Udeležba je bila glede na slabo vreme veliko večja kot lani, ampak z organizacijo so pa sigurno veliko udeležencev odbil za nasledno JAP srečanje,ker je to bil živ polom.
Jap Meet pri 9 stopinjah,je lahko samo še v Rusiji.Pa da nebo kdo od organizatorjev hvalil 3 Jap Meet. Organizirajte sestanek in se poglobite v obiskovalce, ne pa v štetje ustopnin razočaranih obiskovalcev,ki jih večinoma prihodnje leto nebo,ker za 3e po osebi,zato da si ves moker in poslušaš nekoga ki jecla in neve kaj bi povedu,nimaš kje kaj pojest in se ogret, je to slepenje ljudi.
Pa še primer,motoristi kadar imajo zbor ni nikoli vstopnine za osebe,ki pridejo z motorji :wink: pa imajo po 2-3 dni zbor.Vam je pa očitno važno,da pobasate denar v žep,kot v parlamentu,neglede nato,kako se zdi obiskovalcem.

Lp in malo razmislite,ker o tem Jap Meetu,se bo težko našla oeba,ki je bila minimalno zadovolna.
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

Kraj: russia

OdgovorNapisal/-a Kratos » 14 sep 2008 08:37

Ej mato dvomim, da ma Zrnec kaj več pojma o avtih. Pa njegove "šale" niso lih primerne za avtozbor po mojem mnenju :roll: ...nism biu na prireditvi, ampak si predstavljam kak je biu komentator...nič kej drgačn od ostalih slovenskih avto/ prireditev... pač površinsko poznavanje avtomobilizma.

Lp
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabniški avatar
Kratos
Uporabnik

Kraj: Žalec

OdgovorNapisal/-a Bostjancek » 14 sep 2008 09:36

Igy, jst verjamem da bo filmček lepo izpadu, sam Sanjo Grohar si mi pa pozabu posnet :lol:
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabniški avatar
Bostjancek
Uporabnik

Kraj: Honda ob Paki

OdgovorNapisal/-a Koshir » 14 sep 2008 10:09

Hm moji prvi utisi po vcerajšnem meetu je to da mam zamašen nos :lol:

Drugač sm bil pa jest letos prvič pa morm povedat da me je res zlo presenetl tako veliko število avtov za kar je verjetno poskrbela dobra reklama in promocija tko da glede tega vse pohvale organizatorjem...

Zdej glede prireditve je pa težko kej komentirat ker je padu dež in verjamem da bi blo čist drugač če bil sijalo sonce :?

Aja pa mislem da sabcu sožalje za hondo... :cry:
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

Kraj: Skofja Loka

OdgovorNapisal/-a ferhaaccord » 14 sep 2008 10:15

mato zupan je napisal/-a:Ta primorc je že v baru pokazal ,da je bil za odhod,nevem zakaj je bil že drugo leto izbran za SPEAKERJA. Nimam nič proti primorcem,samo človek nima besednega zaklada,sploh pa pojma o avtih in vodenju takšnega programa.Treba je mal več odštet,pa za SPEAKERJA 2leto izbrati Juri Zrneca naprimer, se mu človek vsaj nasmeji. Stvar,ki me pa najbol moti,tako kot vse ostale,je pa vstopnina,neglede nato,da nas je v skupini prišlo preko 30 avtov,v vsakem avtu najman po 2 in smo zato,da smo bili vsi mokri in premraženi, še vseeno mogli plačati po 3e na osebo,čeprav so organizatori vedeli,da je vse skupaj en drek.Udeležba je bila glede na slabo vreme veliko večja kot lani, ampak z organizacijo so pa sigurno veliko udeležencev odbil za nasledno JAP srečanje,ker je to bil živ polom.
Jap Meet pri 9 stopinjah,je lahko samo še v Rusiji.Pa da nebo kdo od organizatorjev hvalil 3 Jap Meet. Organizirajte sestanek in se poglobite v obiskovalce, ne pa v štetje ustopnin razočaranih obiskovalcev,ki jih večinoma prihodnje leto nebo,ker za 3e po osebi,zato da si ves moker in poslušaš nekoga ki jecla in neve kaj bi povedu,nimaš kje kaj pojest in se ogret, je to slepenje ljudi.
Pa še primer,motoristi kadar imajo zbor ni nikoli vstopnine za osebe,ki pridejo z motorji :wink: pa imajo po 2-3 dni zbor.Vam je pa očitno važno,da pobasate denar v žep,kot v parlamentu,neglede nato,kako se zdi obiskovalcem.

Lp in malo razmislite,ker o tem Jap Meetu,se bo težko našla oeba,ki je bila minimalno zadovolna.

mato to imas prav sicer sem nov in sem bil 1. na srecanju in mi je blo zal da sem prisu iz kopra gor ker bi lahko ostal dol in zural s kolegi katerimi smo prisli gori naslednji prireditvi nepridem ce bo taksno vreme a organizatorji so me razocarali nekaj neverjetno............. je kaj govorit dva dni
Uporabniški avatar
ferhaaccord
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bostjancek » 14 sep 2008 10:23

Koshir je napisal/-a:Aja pa mislem da sabcu sožalje za hondo... :cry:

a to je bla ona HB 4.gen? :?
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabniški avatar
Bostjancek
Uporabnik

Kraj: Honda ob Paki

OdgovorNapisal/-a Koshir » 14 sep 2008 10:43

Bostjancek je napisal/-a:
Koshir je napisal/-a:Aja pa mislem da sabcu sožalje za hondo... :cry:

a to je bla ona HB 4.gen? :?

Ja una črna 4. gen. :?

Kokr vem je od uporabnika sabc-a k je en tedn nazaj na avtošovu v lj dosegu 3. mesto v glasnosti izpušnega sistema :P

A mogoče ve kdo kaj se je zgodilo?
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _BlisteR_ » 14 sep 2008 11:01

Na letošnjem JAPmeetu je blo res velik več avtov kot lani in verjamem da bo tudi vsako leto več.
Organizacija pa spet ni bila tok slaba, da bi se vsi pritoževal. Sam prostor ni bil napačen, čeprav malo "skrit". Kar sem res pogrešal je kakšen šank, kjer bi bilo poskrbljeno za hrano in pijačo.Mogoče kdo sploh ni vedu da je bil tam bife. Drugače pa razna "tekmovanja" kot bat bowling, macola party, in metanje v daljavo... morajo biti tudi drugo leto. :D

Morem rečt da smo roverčka kr lepo preoblikovali, čeprov je kdo verjetno mislu da bo šlo lažje, je biu rover kr žilav :)

Zasralo ga je samo vreme, če bi bil sonce bi se trlo obiskovalcev. Tako da drugo leto več sreče.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabniški avatar
_BlisteR_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Koshir » 14 sep 2008 11:23

_BlisteR_ je napisal/-a:Na letošnjem JAPmeetu je blo res velik več avtov kot lani in verjamem da bo tudi vsako leto več.
Organizacija pa spet ni bila tok slaba, da bi se vsi pritoževal. Sam prostor ni bil napačen, čeprav malo "skrit". Kar sem res pogrešal je kakšen šank, kjer bi bilo poskrbljeno za hrano in pijačo.Mogoče kdo sploh ni vedu da je bil tam bife. Drugače pa razna "tekmovanja" kot bat bowling, macola party, in metanje v daljavo... morajo biti tudi drugo leto. :D

Morem rečt da smo roverčka kr lepo preoblikovali, čeprov je kdo verjetno mislu da bo šlo lažje, je biu rover kr žilav :)

Zasralo ga je samo vreme, če bi bil sonce bi se trlo obiskovalcev. Tako da drugo leto več sreče.

_Blister_ teb se je pa dal na džju stat ej :lol: :lol: :lol:
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 14 sep 2008 11:24

vglavnem polom

ja moje sozalje sabc-u

kaj se je zgodilo pa bo sabc najbolj vedu

nism vidu ker sm meu pred seboj 2 vozili

vglavnem nase spremstvo ga je nabilo od zadaj :?

sabc upam da bos cimprej vse porihtal :wink:

lp
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Koshir » 14 sep 2008 11:27

O skoda pa res upam da bo lohka popravu zadevo k je blo vidt dost zmečkan...

Drugač bi pa jst v takmu vremenu prestavil prireditev ampak to je samo moje mnenje... :?
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 14 sep 2008 11:30

evo še mal moje mnenje, tko glede na število avtomobilov in deževno vreme sem bil presenečen na tako veliko število, tukaj je bila organizacija dobra in seveda reklama.
kar se pa tiče prireditve je pa tako, kot so že povedali, ne moreš narediti ne vem kakega showa v takem vremenu...

igre so bile pa dobre in macola praty, mal sm se porezu ampak kul, bo za zdržat,

men pa ni bilo škoda tistih 3€, vedu sm kaj je za pričakovati, ko smo šli ke je bil dž in se je situacija točno vedla kaka bo-je pa res da sem pričakoval velik šotor takega kokr majo na veselicah, ampak ne moreš šotora dobit v 3 dneh....

to je moje mnenje,

lp, rok
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 14 sep 2008 11:30

ja pestavit bi jo mogli obvezno

sam mi ni jasno zakaj je biu taprvi datum prestavljen

a mogoce zrd brezveznega umeka?????? :roll: :roll: :roll:

lp :wink:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _BlisteR_ » 14 sep 2008 11:32

Koshir je napisal/-a:_Blister_ teb se je pa dal na džju stat ej :lol: :lol: :lol:

ja sej ni blo tok pene.Mal nardiš en krog.Dogajanje je blo itak pod streho. Pol zvečer je pa itak že skor nehal padat. Čist prehitr si ti dam spizdu, sej nisi nč vidu.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabniški avatar
_BlisteR_
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost