Moderator: Blue Angels
ales. je napisal/-a:se pravi greste zraven na internacionalni honda miting na mađarsko verjamite ne bo vam žal
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Skoda sm letos mislu da bomo bli u kleti Big-Bang-a bi blo za ene 5avtov
ales. je napisal/-a:se pravi greste zraven na internacionalni honda miting na mađarsko verjamite ne bo vam žal
Janez je napisal/-a:dskrab je napisal/-a:Srečanje je bilo letos res bolj polomija, ampak moramo razumeti, da je bilo tukaj prisotnih več faktorjev, ki so za to krivi, najbolj pa vreme. Najlažje je pa seveda tukaj kritizirati vse po dolgem in počez. Organizavija take prireditve v teh časih ni mačji kašelj.
Drugače pa si mora vsak sam narediti, da mu je fajn.
Upajmo, da bo prihodnje leto kaj bolje.
Z napisanim se 100% strinjam. Npr. ogranizacija krof meet-a je eno uro dela pa se vsi imemo fajn. Samo ti ni JAPmeet. Uradni predstavniki japonskih znamk in ostali hočejo visok nivo, da sploh sodelujejo in avte pripeljejo. Zato tudi rdeč tepih, modna revija, profesionalna moderatorka, ozvočenje ... za silo jim zadostimo.
V vseh teh 5. letih smo se toliko naučili, da bo drugo leto najboljši JAPmeet doslej. Z letošnjim JAPmeet-om tudi organizatorji nismo zadovoljni, je pa glede na razmere in možnosti po vseh naših pričakovanjih. Obiska je bilo največ do sedaj (ogromno), res pa je, da se večina ni zadržala dolgo časa, kar je razumljivo glede na omejen prostor.
Lp,

rosho je napisal/-a:sam spet je predalec za ns primorce sej mogoce pridem sam bo teska ker nimam vinjete zdej za 1x it pa nevem ce se mi jo splaca kupovat drgac pa ce se bo poleti se kak dogodek organiziral je lahko bol proti lj?
. Seveda boste obveščeni vse ob pravem času rosho je napisal/-a:sam spet je predalec za ns primorce sej mogoce pridem sam bo teska ker nimam vinjete zdej za 1x it pa nevem ce se mi jo splaca kupovat drgac pa ce se bo poleti se kak dogodek organiziral je lahko bol proti lj?
Dzajo je napisal/-a:rosho je napisal/-a:sam spet je predalec za ns primorce sej mogoce pridem sam bo teska ker nimam vinjete zdej za 1x it pa nevem ce se mi jo splaca kupovat drgac pa ce se bo poleti se kak dogodek organiziral je lahko bol proti lj?
Raztegn Integro čez ovinke po stari cesti, =beš avtocesto, tam je dougcajt.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost