Moderator: Blue Angels
xxxxxxxxx je napisal/-a:točno tako mnenje mam kot že vsi trije pred mano...vožnja tja je bla zanimiva, večinoma v koloni, mal hecov, drugač pa umirjena....ko smo prišl tja, smo se najprej v stilu parkiral, potem pa najprej šli jest baso in golažno po tem ko smo se najedl, smo se odločl da gremo en krog okol stadiona, in morm rečt da smo na koncu bli istega mišlenja, da je ene par vredu avtov, druga pa večinoma riž in rižota...tudi samih avtov ni bilo veliko, veliko manj kot smo pričakovali...res se majo marskej za naučit, bi jim kr dober del, da bi pršl k nam pogledat kok se to nardi, ker je blo kr mrtvo vse...ampak važn je da smo svoj klub prišl predstavit....js mislim da so se nas avtrici res najbolj zapomnal na poti nazaj...to je blo pa noro...4 pasovnca je res zakon, mal smo špilal *****, ampak nič hujšega, vse v meji naše normale
ko smo skos tunel pršl sm mogu dat vedno radio bol na glas, ker ni šlo drugač pa čeprav je bil alex večina za mano
![]()
uglavnem ena lepa izkušnja, pa še družba je bla res zakon...
xxxxxxxxx je napisal/-a:ne vem če je to samo od mene, glede na to kak smo se peljali...sicer boš pa tko dal štrihat če bo tko kot si reku...pa ti dam za korekturo do takrat..bo vredu? ne res, še enkrat sori če je to od mene, je pa res da bi lahko tut mal bol za mano pelju..
xxxxxxxxx je napisal/-a:ja sej vem, sm dal žmiguc, sam je blo na hiter vse naret koker sm vidu kr bel vse pred mano, ko se je uscal...pa tak smo nasplošno velik za ritjo drugim avtim peljal, kar nanese...js se ti še enkrat opravičujem, sm sam dober hotu, pa ni najbolj znesl na konc...
geggy je napisal/-a:KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Men se je pa golob posral na novo obarvano havbo,pa me zanima kdo ga je poslau
![]()
![]()
ej kaj zdej s tistim meetom v ankaranu al kje? a gres?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov