Moderator: Blue Angels
Ricky je napisal/-a:LOOOOOOOOL,umiram Alex.![]()
![]()
![]()
pomoje boš kr lačn![]()
volcjak je napisal/-a:Ouzo je biu kr dobr organiziran. Hehehehehe. Pa tut zebl ga pomoje ni.![]()
No sej dejansko je tale tema za shranit, vsaj nekdo od vodstva kluba mora to narest. Vmes je nekaj zelo solidnih predlogov. Na napakah in spodrsljajih se učimo tko da, enepar napakic skenslat pa mamo drug let 4. JAP meet. Se pa strinjam. Direktorji raj tišijo dnar za prevzeme kot za sponzorstva. Žal mi narava skužbe, faksa in treningov ne omogočata udeležbe na sestankih, ampak kljub temu da sem večkrat ponudil pomoč ni nobeden kontaktiral.
Banda ušiva, glave pokonc pa študirat za naprej. Če je blo letos tok avtov pa je biu dež... ja ni hudič da bo drug let isto (pa ne mislem dežja). hehe
LP Sašo
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Devil je napisal/-a:KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:cazanova je napisal/-a:3€ nazaj...![]()
![]()
![]()
word
alex jst ti prepuscam vabilo od barbi za burek, tko da pojdi ti, in opravi kot treba
barbi povej kdaj greva jest,sam da ti povem kebab jeva,zgleda neves da smo cefurji napredoval ne jemo vec bureka zdj je kebab.
Aja pa par pogojev ki moras it cez ce bi ze sla vn:
1. Ce ti je ime Irena,Bernarda,Tatjana,,Marija,... pol ne klicat
2.Visina med 165-175cm kar je manj pol visoke pete,kar je vec se pa na koga druzga obrni,ker zviska me pa naus gledala.ž
3.Kile med 50-62kg kar je vec bos shujsala kar je manj se pa bojim da te bom zmeckal,oz. da naus mogla niti pol kebaba pojest kar pomeni brezveze zapravljen denar,no ce ti placas mas lohk tut 45kg
4.Barva las blond,rjava,crna,ce imas kako friki vijolcno,rozo,al pa peroksid belo,pol ti priporocam obisk kakega X party-a,baje da znajo tm se vlakca igrat.
5.Ko sva zuni,nocem da me sprasujes o politki se manj pa kako mi je blo na JAP meet,ker bo kratek odgovor.
6.Fajn bi blo da pride s tabo se kaka kolegica,frendica al pa sestra,naj ob tem omenim da moras met nad 20 let,izkusnje mi pravijo tist kar je pod 20,da sploh nevejo kam bi sle vn,se manj pa da se znajo pogovarjat,to je use v sms-ih,otroc,no mej kako s sabo,ce se ze nauva postekala bom pa ksno tvojo kolegico "posmirglal".
7.Aja pa ni treba ti bit fan Honde,ker pol mi je glupo ti razlagat ce me prasas kaj je to "spera",priporocam da vozis Mazdo,rizotka pase gor,al pa se bols Toyota.
8.Moras bit iz Lj,ker drugam nemislim da hodim,oz.se vozim,ja prov si slisala sm kavalir prisel bom pote,vendar vedi zaracunavam bencin.
9.Moras meti posluha za glasbo,ker nebi rad da slisim da rada poslusas,kake slovenske iber hude pevace,recimo Zlatko Dobric,Damjan Murko,Ptujskih 5 pa ostalim podobni.
10.Moras meti redno sluzbo,ce si solo koncala me ne zanima,to te nam spraseval,alkohol je priporocen da ga pijes,ce rada kadis prepovedane substance bos povedala kje jih dobis,mogoce je tvoj cenejsi kot moj,vsekakor priporocam da mas svoj avto,ce ga nimas tut ni problem javni prevoz do Logatca je blizu,iz LJ z avtobusom znasa 4€,no ce naletis na mojga fotra mogoce tut zastojn prides,ce si avanturistka lahko prides tut z kolesom,al pa rolerji,ce rada hodis pes pa tudi izvoli.
No ce vseh teh 10 mojih zapovedi izpolnjujes potem pa le poklici,mogoce te celo castim cigareto.![]()
LP KING Alex
urbane je napisal/-a:Alex, en namig. Lahko jo vidiš na sliki iz JAPmeeta "v akciji".![]()
Boš pa moral sam poiskat kje in kera je.
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Kot sem povedač Dbasat,nejem bureka,tko da tisto moko lahko zadrzi,je pa Devil lepo odgovoru,un Pakistanc me je itk vesel pa zdj al pridem sam al pa v druzbi neznejsega spola.![]()
No dost OFF,tist ker/kera me hoce pelat naj poklice.

Jasmy je napisal/-a:Alex lol![]()
![]()
dobr ti tole gre
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost