facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Porocilo o JAP MEETu 2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Porocilo o JAP MEETu 2008

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 15 sep 2008 11:36

Organizacijski odbor se vsem obiskovalcem 3. tradicionalnega srečanja japonskih avtomobilov zahvaljuje za udeležbo. Našteli smo blizu 1000 obiskovalcev. Toliko bolj smo hvaležni, ker ste prišli kljub deževnemu vremenu. Hkrati se vam opravičujemo, ker ste bili mokri. Smo zadovoljni, da ste nekateri vseeno vztrajali do konca. Dogodek smo izpeljali, žal za kasnejši datum ni bil več možnosti. Če ga ne bi bilo v soboto, bi letos žal odpadel. Dobronamerno sprejemamo vse kritike, ki jih izražate na forumih, ker pomeni, da nam veliko pomenijo in naslednjič jih bomo upoštevali. Večino programa je bilo predvideno na prostem, zato priznamo, da je organizacija malo šepala, ker smo morali improvizirati ter sproti prilagajat točke programa. Izpeljali smo bat bowling, drag race z vozički, free fight, macola party, drsenje motorne glave, predstavitev naj jap vozil po odzivu publike je bilo vse dobro sprejeto. Kdor je vztrajal do konca, mu gotovo ni žal za 3 EUR vstopnine. Žal je bilo zaradi dežja vso dogajanje skoncentrirano pod nadstrešek. Vsak je dobil vrečko energijskega napitka in sodeloval v nagradni igri, katere rezultati žrebanja boste obveščeni po pošti. Organizacija takšnega dogodka zahteva nekaj sto ur prostovoljnega dela entuziastov iz organizacijskega odbora in tudi predstavlja velik finančni strošek (najetje prostora, varnostnikov, gasilcev, moderatorja, ozvočenje z D.J.-ji, odra, avtomobila za razbiti, promocijski material, oglaševanje… ), ki se z vstopnino vsaj delno pokrije. Restavracija je bila v zato namenjenem prostoru na vhodu in nam je žal, da jo nekateri niste našli. Vsem se še enkrat zahvaljujemo za obisk, s tem nas podpirate v naših prizadevanjih za izpeljavo dogodka tudi v bodoče. Obljubimo, da se bomo bolj potrudili. Vsi, ki smatrajo da so zmožni dogodek izpeljati veliko bolje, jim z veseljem prepustimo organizacijo, mi bomo pa prišli kot kritični obiskovalci :) Lahko se nam tudi kdo pridruži, ker potrebujemo prostovoljce, ki so nam pripravljeni pomagati, da bo dogodek boljši.

Kritike in predloge sprejemamo na e-mail: info@japmeet.si
Pišite, kaj je bilo slabo, kaj je bilo dobro, kaj predlagate da bi moralo biti drugače. Brez vas obiskovalcev dogodek ne bi imel smisla. Verjemite, da nam je cilj, da ste zadovoljni.

Janez Tomc, Predsednik JAC

G: 041 348 088
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a hondasedan » 15 sep 2008 13:34

Živjo!
Bilo je zelo zanimivo, se mi je zdelo precej boljše kot lansko leto.
Pograjal pa bi predvsem to, da je bilo izjemno slabo označeno z tablami kje je dogodek, če ne kar narobe. Vsi in vključno jaz sem zavijal eno križišče prezgodaj noter, ker je tam bila tabla za naravnost, torej tabla bi se morela dati bolj k cesti, in ne noter desno. Sem kakšne 10-15 minut iskal dogodek, sem govoril z drugimi so imeli isti problem.

Drugače pa res zanimivo, zelo veliko obiskovalcev in se je sigurno splačalo udeležiti se dogodka. Hvala in lp gašper
Uporabniški avatar
hondasedan
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 15 sep 2008 23:41

jst praska sploh nism uzeu ker mi je uni tip deloval mal cudno

da mi kr en tam nek prašek daje

no thanks

a ja a to je blo misjeno kam da ga nasujes a skoz odprtino od laskega piva al kako???? :lol: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov