facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

PIKNIK Honda cluba - 9.9.2006 kamp Grič pri Brežicah

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a bmencig » 08 sep 2006 08:05

Sicer nekoliko off-topic pa vendar v razmislek, saj imamo forum odprt za vse. Palica ima namreč vedno 2 konca. :-)

Na svetu obstajata 2 vrsti ljudi - tisti ki so pozitivni in bodo v življenju vedno uspeli in nikdar ne iščejo krivde na drugih in so vzor, ter tisti ki vedno jokajo, jamrajo in iščejo način da povejo svetu, da je z njimi nekaj narobe. Tudi otrok joka takrat ko mu manjka pozornosti.

Običajno je takih ljudi strah neuspeha, se vrtijo v lastnem krogu življenja in z razliko od nadpovprečnih ostanejo vedno povprečni. Vedno se sprašujejo kaj je narobez drugimi, namesto da bi se vprašali kaj je narobe z njimi samimi.

Bojijo se namreč krute resnice, da potrebujejo več moči in volje kot pa jo dosejansko imajo. Dejansko je te ljudi strah pri njimi samimi in njihovim neuspehom.

Vse skupaj pozivam še naprej k strpnosti in vzornemu komuniciranju. Prepričan sem, da premoremo veliko pozitivne energije, ki ne vibrira iz nasprotovanj, temveč iz želje po spoznavanju novih ljudi, sprejemeanju njihovih pogledov ter pozitivnemu pogledu na svet.

Se vidimo na pikniku.
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a bato » 08 sep 2006 08:16

bmencig je napisal/-a:Sicer nekoliko off-topic pa vendar v razmislek, saj imamo forum odprt za vse. Palica ima namreč vedno 2 konca. :-)

Na svetu obstajata 2 vrsti ljudi - tisti ki so pozitivni in bodo v življenju vedno uspeli in nikdar ne iščejo krivde na drugih in so vzor, ter tisti ki vedno jokajo, jamrajo in iščejo način da povejo svetu, da je z njimi nekaj narobe. Tudi otrok joka takrat ko mu manjka pozornosti.

Običajno je takih ljudi strah neuspeha, se vrtijo v lastnem krogu življenja in z razliko od nadpovprečnih ostanejo vedno povprečni. Vedno se sprašujejo kaj je narobez drugimi, namesto da bi se vprašali kaj je narobe z njimi samimi.

Bojijo se namreč krute resnice, da potrebujejo več moči in volje kot pa jo dosejansko imajo. Dejansko je te ljudi strah pri njimi samimi in njihovim neuspehom.

Vse skupaj pozivam še naprej k strpnosti in vzornemu komuniciranju. Prepričan sem, da premoremo veliko pozitivne energije, ki ne vibrira iz nasprotovanj, temveč iz želje po spoznavanju novih ljudi, sprejemeanju njihovih pogledov ter pozitivnemu pogledu na svet.

Se vidimo na pikniku.

Tipično tvoje,
ena navadna rit si, tlele neke splošne floskule pišeš konkretnih besed pa več kot očitno nisi sposoben napisat, ker bi za to potreboval argumente.
Jasno da je lažje nekaj bluziti o tem kako drugi jokajo; saj pravijo da je napad najboljša obramba.
Enmu 12letniku bo tvoje pisanje še nekako zgledalo, kot da si kaj napisal,
jaz pa sem odrasel človek in mi to pisanje pove da nimaš kaj za povedat oz. da nimaš niti toliko jajc da bi Bob-u rekel Bob.

Za to, da kot klub dajete ven osebne podatke svojih članov so krivi moji kompleksi manjvrednosti in to da me ne brišete iz lastne evidence članov in mi kar naprej pošiljate pošto in SMSe so verjetno krivi ne vem kdo, ne vem zakaj?

Če bi bil dec bi komentiru tisti dve stvari, ki sem jih izpostavu:
- nebrisanje bivših članov iz lastne evidence,
- zloraba osebnih podatkov članov.

Tista 1. stvar niti ni kaj posebnega, pač ste leni in neažurni, kar se pa 2. zadeve tiče je pa dokaj resna zadeva in bi pričakoval kakšen komentar predvsem s tvoje strani.
No sej, kokr sm reku, če si *ička si *ička, če bi bil pa dec bi pa stal za svojim delom.

P.S.: Sicer si napisal offtopic, ampak me vseeno zanima na kaj se tvoje pisanje navezuje. Zanima me ne kaj se navezujejo naslednje zadeve, ki si jih napisal:
- palica z dvema koncema;
- pozitivni ljudje ki uspejo in tisti ki jamrajo in jokajo in opozarjajo nase,
- posameznik ki se vrti v krogu povprečja in se sprašuje...,
- posamezniki ki nimajo volje in jih je stran nečesa,
- pa o kakšni strpnosti govoriš.
Uporabniški avatar
bato
Uporabnik

Kraj: Trnow

OdgovorNapisal/-a Bostjancek » 08 sep 2006 08:25

bato je napisal/-a:- zloraba osebnih podatkov članov.

Tista 1. stvar niti ni kaj posebnega, pač ste leni in neažurni, kar se pa 2. zadeve tiče je pa dokaj resna zadeva in bi pričakoval kakšen komentar predvsem s tvoje strani.

sej o tem je blo že velik napisanega :roll:
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabniški avatar
Bostjancek
Uporabnik

Kraj: Honda ob Paki

OdgovorNapisal/-a ambrozic » 08 sep 2006 08:44

tipičen motivacijski nagovor čredi.
.i..
Uporabniški avatar
ambrozic
I'm a fish!

Kraj: Recaro

OdgovorNapisal/-a urbane » 08 sep 2006 10:34

No Bato, ti bom pa jaz konkretno napisajl.
Kot bivši član kluba(po tvoje, ker nisi plačal članarine) bi se lahko pozanimal o tvojih pravicah in dolžnostih v klubu.
Vsem članom je dostopen statut, če izrazijo željo in pa kup pravilnikov na forumu.
Med drugim piše tudi, da član izstopi iz kluba tako, da pošlje izstopno izjavo pisno ali po mailu v kateri je vsaj št. članske izkaznice in pa ime in priimek, da se preveri točnost izjave.
Najbrž vsi vemo kdo se skriva za nickom "xyz" a?

Veš najlažje je zmerjati vsepovprek ljudi s katerimi si se do "predkratkim družil pokazati voljo in poizkusiti združiti različne interese veliko ljudi pa je "težja stvar".

Glede tvoje trditve o primerjavi z SLT pa ti povem le to.
Si videl kdaj na kakšnem srečanju ali kjerkoli, da se oni med sabo kregajo. Veliko pripomore pozitiven pristop in dejstvo, da se skoraj dnevno vidijo. To je pohvalno

Pri nas je tako, da se veliko ljudi vidi zaradi razdaljele "enkrat ali dvakrat" letno, kar pomeni tudi manj strpnosti drug do drugega in razumevanja.
Vpreteklosti se je dogajalo, da so se določeni med seboj skregali zaradi privat stvari na forumu ali klubskih srečanjih in potem zato krivili klub.
O točnih iomenih namenoma ne bom govoril in pogreval stare stvari, ker marsikomu to nebi bilo všeč.

Kar se tiče osebnih podatkov prebrskaj po forumu se je v posebnem forumu vse predebatiralo otem in ne mislim tukaj še enkrat pisat.

Saymon za regijsko pokritost bi potrebovali v vsaki predstavnika, ki je pripravljen tudi vloiži svoj prosti čas v delo v klubu kar pa za določene regije ni bil nihče pripravljen.

Klub nismo samo tisti( vodilni), ki ga poizskušamo približati vsem ampak vsi, ki smo njegovi člani.
Vsakdo se lahko udeleži sestanka in doprinese svoj del k prepoznavnosti in prijaznosti kluba do članov.
EDINI POGOJ JE ČLANSTVO.

Za več vprašanj ali želj sem dosegljiv na PM ali GSM: (041) 734-964

Upam, da se vidimo na pikniku v čimvečjem številu in z obilno mero dobre volje! :wink:
Zadnjič spremenil urbane, dne 08 sep 2006 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
ACCORD 2.0i SPORT l. 05
Uporabniški avatar
urbane
Uporabnik

Kraj: Honda land (Dol pri LJ.)

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 08 sep 2006 10:55

Vse o pikniku je povedano.

Se vidimo jutri :wink:
Uporabniški avatar
majaV8