...nekaj mi ne gre v glavo. Ce je kdo gledal na Motorvision test Evo7, je videl malo bolj "spartansko" notranjost ...neki oranzni stevci, ki sicer imajo rdece polje od 7-9k a zgledajo cist drugace...ma kdo razlago za to?
if you feel like you are in total control of a car, you are not driving it fast enough! EK4 Ferio 191hp(SOLD) EK3 144hp(SOLD) 200SX S13 234hp (SOLD) EG6 175hp(R.I.P.) EK4HB 220+hp(MUGENnized) (SOLD) Leon FR TFSi 251hp(SOLD) Navara 6.g coupe EK4
eni kr potrdijo da je neki pa ni u bistvu....evo 7, pa 6 pa kaj use še. vovlo tud dvomim da je, ker nima do 9 rpm obratomerja, pa tud armatura je mau mimo..mislem ni stil volva..kokr se vidi tam spodaj desno na posnetku.
Nekaj japonskega, s turbino, in z veseljem do vrtenja, in pusto armaturko, in mnogo konji...LanEvo, Scooby, kaka Silvia, mogoce Supra ali SW20...ne vem.
petronas je napisal/-a:Bi lahko bil evo 5 ali 6 eventuelno.
LanEvo za ziher, V ali VI ne vem...je pa definitivno, me je to tok rajezilo da sem sel gledat na net...tam ko so stevcki dodatni, je pri serijskem gretje...gumb za vse stiri zmigavce je tudi na mestu...boost je pa itak LanEvo-like...