facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Temu jst pravim hitrost..

Tukaj lahko objavite vaše video posnetke ali pa filme iz interneta.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a duki » 25 nov 2004 00:04

Cerae je napisal/-a: ja, marsikdo ti bo povedu, da proteini skodijo.

protein = beljakovina (to je prevod te besede). ne vem kako ti to lahko skodi. kot osiromasen vir ali ne. seveda je bolj zdrava navadna hrana, ki pa je ze tako mutirala, da raje ne bi o tem. ko sem bil majhen sem jedel sezonsko sadje in zelenjavo, zdaj jem vse kadarkoli hocem. pa se zanic je tudi ko je sezona bilo katere biljke. zakon.

glede hitrosti. a je bil bruce lee pocasen? in to ze davnega leta.. od 1970 naprej... malo poglej reflekse sportnikov drugih borilnih vescin (boks, itd.. ). **** povsod so izjeme. in so extremi. je seveda vedno samo en najboljsi ampak je.

vazno da so se oglasili chag-ovci nindze 8) pa so potrdili da je to mozno
Uporabniški avatar
duki
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 nov 2004 02:13

Scooby je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:A ne ga srt... kul :D . Treninge mamo ob 8h v pon pa sredo sm sigurn tam. Pa na fitnes tud mal pridem, kadar utegnem. Kdaj pa ti ponavad premetavaš železje v fitnessu :lol:

Kokr mam cajt. Ponedeljek, pa od četrtka pa do nedelje Ponavad greva s tamaumu skupi. Mogoce se kdaj v ponedeljek srecamo! :)

No sej jst ga tud za vikend kej prpikiram na fitnes, pa se mogoče kej vidmo :D
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a cury » 25 nov 2004 16:22

Lahk se enkrat zmenmo da en trening fitnessa skupi udarmo, k vidm da vs kr dost hodi na fitness-kva pravte??? 8)
Big Bodies Are Made....Not Born!!!
Uporabniški avatar
cury
Uporabnik

Kraj: GYM

OdgovorNapisal/-a Anzeus » 25 nov 2004 17:50

Ej fantje, teli posnetki so mal pospešeni. Mam doma nek ( upam da najdem pa gor prpopam ) tele iste posnetke, pa so mal počasnejši. Sploh un ka tipa "nadleguje" na veliko, da se mu umika, je pretiran. Drgač je pa tip na posnetkih neki znani trener Jeet Kun Do-ja, borilne veščine ka jo je izumu Bruce Lee...
Uporabniški avatar
Anzeus
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Cerae » 25 nov 2004 18:05

dukizonda:

Cerae je napisal/-a:marsikdo ti bo povedu, da proteini škodijo. V majhni meri sicer kao pomagajo mišice delat (ki pa niso iste kvalitete kot pa dobljene samo s pravilno prehrano in veliko dela, ampak bolj revne na zgradbi), v veliki meri se pa z njimi zastrupiš, ker se kopičijo v krvi in potem seveda odlagajo po organih in prekomerno obremenijo ledvice. To se seveda ne pokaže, ker imajo ledvice OGROMNO funkcionalne rezerve, ampak ko pa si enkrat star, boš pa jokal.

Nič nimam proti majhni pomoči proteinov pri fitnessu, pač stvar posameznika al ma raj "prave" mišice ali le da lepo izgleda, funkcionalno so pa mičken slabše kot une pridobljene počasi.
Sicer, pa, verjemi, da besede protein in beljakovina precej razumem ;) Bolje kot diferencial in Torsen :P
Vendar pretiravanje z beljakovinami naredi to, kar sem napisal zgoraj.
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a cury » 25 nov 2004 18:51

Cerae, 95%+ ljudi ki hodijo v fitness da bi neki dosegel, uporablja proteine, in ni bistvene razlike ali jih ješ ali ne- od proteinov ni še nihče dobil takih mišic kot jih vidiš pri raznih Mađarevičih, razlika je samo da je vse skupi lažje za želodec, ko na dan poješ 12 jajc, min. 500g skute, 400g pečenega piščanca, itd. veš o čem govorim, in kaj je tud point proteinov, bistvo pa je da telo rabi po treningu čimpreje hrano ki se hitro absorbira in to so proteini. Povej mi kakšen primer koga ki je zaradi velikega vnosa beljakovin imel težave??? Vem da velik vnos B škodi ledvicam se strinjam ampak da bi pa vsi umrli ko bi bili stari 60let zaradi tega se mi pa zdi bolano. Da neboš mislil da imam kaj proti tebi- se samo pogovarjava o tem tko da me ne narobe razumet.... :)
Uporabniški avatar
cury
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Cerae » 26 nov 2004 00:13

Nič nimam prot nbenmu ;) Mam svoje argumente, sam je to preveč OT, sem dukizondi poslal obširen PM, lahko ti ga on pošlje, al pa jest, kakor želiš.

In še enkrat, noben se mi ne zamer tok hitr, še posebi ne, če je drugače misleš in stoji za svojimi argumenti. Če mi dokažeš, da se motim, bom to sprejel :)
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cury » 26 nov 2004 16:21

Cerae sm prebral tvoj post. Lepo napisano. 8)
Uporabniški avatar
cury
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a -Gambit- » 27 nov 2004 12:07

Glede na to, da me ful zanima zadeva, bi lepo prosu, ce se meni nekdo poslje ta cerae-jev ZS...hvala :)
Uporabniški avatar
-Gambit-
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Cerae » 27 nov 2004 13:27

Sem poslal.
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zvone » 27 nov 2004 20:26

Cerae je napisal/-a:jest pa v medicini, pa vem, da takih hitrih gibov ni mogoče izvajat, mogoče še pospešiš roko z iber mišicam, sam ne morš pospešvat in menjat smer s tako frekvenco, no way. Pa tut zvoki tleska so ful visoko frekvenčni in nekam umetni...

nekateri udarjajo z hitrostjo 120km/h, tak da ne bi rekel, da je nemogoče ;)
HONDA Accord Tourer 2.0 Sport
Uporabniški avatar
Zvone
Uporabnik

Kraj: ...somewhere over the rainbow...

OdgovorNapisal/-a Cerae » 27 nov 2004 21:29

Sej sem napisal :) Verjamem, da je s tako hitrostjo možno udarit. Toda, da potem ustaviš roko v 1/10 s in in imaš takoj isto hitrost v drugo smer? dvomim :) Če imaš dokaze za nasprotno se ti rade volje opravičim.
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a -Gambit- » 28 nov 2004 12:57

cerae, hvala za PM...pohvalno, lepo napisano! :)
Uporabniški avatar
-Gambit-
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Video

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost