Moderator: Blue Angels
kemarkone77 je napisal/-a:Honda ima sedaj neke akcije vidim, ZRV je znižan iz 43k na 34.000. Če ni kje kaka finta, to pa ne vem. Ta cena bi bila še kar dokaj realna za ZRV.
sportman333 je napisal/-a:kemarkone77 je napisal/-a:Honda ima sedaj neke akcije vidim, ZRV je znižan iz 43k na 34.000. Če ni kje kaka finta, to pa ne vem. Ta cena bi bila še kar dokaj realna za ZRV.
To so se zmotili, zadnjič enkrat so imeli tudi civica advance iz 39 na 31 pol so ugotovili da so se zatipkali
Akul je napisal/-a:portos je napisal/-a:Jaz sem gledal navadnega hibrida AWD, ne plugin. Za opremo mi je precej vseeno, ker že osnovni imajo dovolj. Po uradnem ceniku so okol 42k cena.
Če ti je za ceno vseeno, je ZR-V vseeno cenejši, ker je ELEGANCE 41k. erp sistem
Vsekakor je Honda lepša.
lucyy300 je napisal/-a:Če cena ni problem
buky je napisal/-a:ewo ga, pa ga imam, ZRV sport črna ruse barva, ja 8K popusta za advance, za sport pa 7K. Zamenjal CRV 1,6 D 160 HP AWD za ZRV. Nekdo je reku da je motor prešvoh, motor razvije s kombinacijo elektrike in bencina 204 konje, vozi se super, za moje pojme najboljša honda doslej, pa vozim honde že več kot 30 let, nisem pa nikoli imel type R.
buky je napisal/-a:ewo ga, pa ga imam, ZRV sport črna ruse barva, ja 8K popusta za advance, za sport pa 7K. Zamenjal CRV 1,6 D 160 HP AWD za ZRV. Nekdo je reku da je motor prešvoh, motor razvije s kombinacijo elektrike in bencina 204 konje, vozi se super, za moje pojme najboljša honda doslej, pa vozim honde že več kot 30 let, nisem pa nikoli imel type R.
buky je napisal/-a:Ker sem bolj pr tamalih, se mi v ZRV-ju zic bolj prilega, ker je ožji. Pri CRV-ju sem se v ovinkih kar mal vozu levo desno po zicu. Sta pa oba udobna. Če pa mal nazaj pogledam, mi je bil pa najbolj udoben za dolge relacije Acord ictd,, imel sem letik 2004 in z njim v enem dnevu prevozil 1800 km.
buky je napisal/-a:Ker sem bolj pr tamalih, se mi v ZRV-ju zic bolj prilega, ker je ožji. Pri CRV-ju sem se v ovinkih kar mal vozu levo desno po zicu. Sta pa oba udobna. Če pa mal nazaj pogledam, mi je bil pa najbolj udoben za dolge relacije Acord ictd,, imel sem letik 2004 in z njim v enem dnevu prevozil 1800 km.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost