Moderator: Blue Angels
sportman333 je napisal/-a:dokler nisem videl cene, sem si rekel, to bi bilo zanimivo it pogledat, potem pa.....42k € osnovni model![]()
, civic je notri dosti lepši....nisem gledal detajlov, verjetno so, upam, da dali tudi isti motor in ne tistega iz H-RV
Akul je napisal/-a:Meni osebno na začetku vizualno ni bil lep, mi je pa zmeraj bolj všeč. Cena je pa bolana. 45k za CIVIC na steroidih.
kemarkone77 je napisal/-a:Akul je napisal/-a:Meni osebno na začetku vizualno ni bil lep, mi je pa zmeraj bolj všeč. Cena je pa bolana. 45k za CIVIC na steroidih.
Meni lep, sem ga videl na cesti na Hrvaškem. Sam cena je pa OMGKonkurenca ima konkretno nižje cene (Toyota, Mazda). Cena je tako visoka najbrž ker je pač hybrid, kar je danes IN. Uporabnost je pa druga stvar. Na avtocesti pije tak motor enako l celo več kot X generacija 1.5
kemarkone77 je napisal/-a:V bistvu je cena višja od Tesle 3. Hm, ne vem no.
portos je napisal/-a:Tako kot ti Akul, grem tudi jaz na visji avto. Ampak izgleda da se bom poslovil od honde in grem na Toyoto (RAV4).
pilot-civic je napisal/-a:
Točno to, nekako so mi hybridi vedno bolj zanimivi predvsem plugin, ampak cenovno in tehnološko je honda daleč zadaj.
Na primer primerjava novega CRV phev ter RAV 4 phev:
Naprimer vstopni rav 4 plugin je okoli 50k, CRV bo 60k.
Crv plugin je le FWD, RAV je AWD.
RAV ima skupno moč čez 300 HK in pospešek 6 do 100, CRV daleč zadaj...
poraba pri CRV pri prazni bateriji (hybrid mode) nižja...
in še bi se dalo naštevati...
tako, da bom tudi jaz gledal toyoto...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov