https://www.jdpower.com/business/press- ... -study-vds
Kak padec je tole za hondo dol padeš. Včasih je bla tam tam s toyoto....
Moderator: Blue Angels
buky je napisal/-a:Še to, ne glede da sem res fan Honde, nikoli ne bi dal za ZRV polno ceno. 8K ali 7K popusta za sport edition pa je že sprejemljiva cena za to kar dobiš.
Še en razlog pa je, da moj bivši CRV kljub 160 HP ni imel zadosti navora, iz moje ceste na glavno cesto je mal klančka in je bi vedno problem spelat, al so škripale gume z veliko gasa all pa je skoraj crknil s premal gasa.
buky je napisal/-a:ewo ga, pa ga imam, ZRV sport črna ruse barva, ja 8K popusta za advance, za sport pa 7K. Zamenjal CRV 1,6 D 160 HP AWD za ZRV. Nekdo je reku da je motor prešvoh, motor razvije s kombinacijo elektrike in bencina 204 konje, vozi se super, za moje pojme najboljša honda doslej, pa vozim honde že več kot 30 let, nisem pa nikoli imel type R.
balalajka je napisal/-a:buky je napisal/-a:ewo ga, pa ga imam, ZRV sport črna ruse barva, ja 8K popusta za advance, za sport pa 7K. Zamenjal CRV 1,6 D 160 HP AWD za ZRV. Nekdo je reku da je motor prešvoh, motor razvije s kombinacijo elektrike in bencina 204 konje, vozi se super, za moje pojme najboljša honda doslej, pa vozim honde že več kot 30 let, nisem pa nikoli imel type R.
Živ. Sem peljal testnega Zrv-ja in se mi je zdel super. Sem pa imel na testu porabo 6,5l, kar je malo več kot gledam po raznih youtubih itd. Vozil sem pa kar lepo umirjeno. Kako pa pri tebi kaj števec kaže? Vem, da so te vprašanja s porabo bedna. A sem resen interesent, da zamenjam Civica 9gen za zrv-ja in me zanima čim več o avtu iz prve roke, seveda so to tudi stroški. Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov