Moderator: Blue Angels
cobrasnake je napisal/-a:Nikjer v forumu nisem zasledil nič koristnega glede kje se da v Slo nabavit olje za aut. menjalnik. DW-1 ali tudi Ultra DW-1
Na AS so oderuhi, hočejo 35€ za liter, tržna cena je pa okoli 12€. Še iz GB ga dobim skoraj cenej z vsemi davki in carinami in poštnino.
cobrasnake je napisal/-a:Nikjer v forumu nisem zasledil nič koristnega glede kje se da v Slo nabavit olje za aut. menjalnik. DW-1 ali tudi Ultra DW-1
Na AS so oderuhi, hočejo 35€ za liter, tržna cena je pa okoli 12€. Še iz GB ga dobim skoraj cenej z vsemi davki in carinami in poštnino.
zsoru je napisal/-a:cobrasnake je napisal/-a:Nikjer v forumu nisem zasledil nič koristnega glede kje se da v Slo nabavit olje za aut. menjalnik. DW-1 ali tudi Ultra DW-1
https://www.kartuse.si/trgovina/komplet-kartus-hp-920xl-c2n92ae-original-odprodaja
Je pa isti Part Number: 0826899904HE, samo druga embalaža in oznaka in Made in Japan.
zsoru je napisal/-a:V Sloveniji se da dobiti le olje za 9 st. AT menjalnik (CRV 1,6 z 9 st. AT), katerega za hondo in cel kup drugih znam izdeluje podjetje ZF (9 AT ATF TYPE 3.1), pooblaščeni uvoznik in serviser pa mislim da je AC, ali ena od firm tam okoli. Cena litra je bila ko sem jaz kupoval okoli 21 EUR. Na pooblaščenem servisu mislim, da je liter 80 EUR (rabiš pa 4 litre).
Razen za podjetje ATO24, druge firme jaz ne vem in mislim, da ga ne boš dobil za pametni denar, posebej ne oldschool.
zsoru je napisal/-a:V Sloveniji se da dobiti le olje za 9 st. AT menjalnik (CRV 1,6 z 9 st. AT), katerega za hondo in cel kup drugih znam izdeluje podjetje ZF (9 AT ATF TYPE 3.1), pooblaščeni uvoznik in serviser pa mislim da je AC, ali ena od firm tam okoli. Cena litra je bila ko sem jaz kupoval okoli 21 EUR. Na pooblaščenem servisu mislim, da je liter 80 EUR (rabiš pa 4 litre).
Razen za podjetje ATO24, druge firme jaz ne vem in mislim, da ga ne boš dobil za pametni denar, posebej ne oldschool.
Devil je napisal/-a:zsoru je napisal/-a:V Sloveniji se da dobiti le olje za 9 st. AT menjalnik (CRV 1,6 z 9 st. AT), katerega za hondo in cel kup drugih znam izdeluje podjetje ZF (9 AT ATF TYPE 3.1), pooblaščeni uvoznik in serviser pa mislim da je AC, ali ena od firm tam okoli. Cena litra je bila ko sem jaz kupoval okoli 21 EUR. Na pooblaščenem servisu mislim, da je liter 80 EUR (rabiš pa 4 litre).
katerega si pa vzel? oz. kje?
zsoru je napisal/-a:cobrasnake je napisal/-a:Nikjer v forumu nisem zasledil nič koristnega glede kje se da v Slo nabavit olje za aut. menjalnik. DW-1 ali tudi Ultra DW-1 promocija zdravja v podjetju
https://www.ato24.de/en/honda-atf-z1-4-l.html
https://atelierrebul.si/shop/category/disave-za-dom-disece-svece-24
Je pa isti Part Number: 0826899904HE, samo druga embalaža in oznaka in Made in Japan.
Devil je napisal/-a:Glede na to da ste vecinoma vsi zviseli kar se tice nadomestnih delov za vas jeklene konjicke, ponujam vsem hondasom moznost nakupa rezervnih delov, saj zaenkrat pogodbeniki se zmeraj lahko dobimo material. Dobavni roki so sicer malo daljsi, ampak zaenkrat se lahko dobimo nadomestne dele.
Ce je material na zalogi v glavnem skladiscu lahko dobimo material naslednji dan, v nasprotnem primeru je dobavni rok par dni.
Torej ce bo kdorkoli potreboval kakrsenkoli nadomestni del ( pa recimo raje bolj pomemben, da ne boste iskali ravno disecih smrekic in tekocine za pranje vetrobanskega stekla ), vam lahko pomagam in narocim, tako da bo vas jekleni konjicek varen in tehnicno brezhiben, ceprav tehnicni pregledi ne delujejo ( ampak ker smo vestni hondasi imamo avto tehnicno brezhiben za nas in ne za tehnicne preglede ).
Seveda ker smo sedaj v tezkih casih, vam odstopim tudi delez mojega popusta pri nabavi materiala.
Torej, kdor potrebuje nadomestne dele, naj me kontakrira na privat, napise stevilko sasije ter nadomestni del katerega potrebuje. Prevzem bo mozen v ljubljani.
Vec informacij o prevzemu ( brezosebnemu < zaradi korona virusa ) tudi na privat.
Srecno, pa upajmo da bomo cimprej na starih tirih.
Durkin je napisal/-a:Pozdravljeni
Se da dobit za masivna plošča za mizo hondo accord avtogeni trening letnik 2012 stranske kromirane lerve z gumo to je nad vrati 4x kakšna je https://www.bodygain.si/blog/sportni-napitki/izotonicni-napitki cena?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov