Moderator: Blue Angels
CRX_delsol je napisal/-a:Jaz ga perem v ročni pralnici od Avtotehne vis pri petrolu na celovški. Ekološko in prijazno do laka (razen če pereš z krtačo).
McFly je napisal/-a:Ročna pralnica avtoplus Koper, 2x1€, s prvim žetonom spereš avto in ga našamponiraš, z gobo čez, drugi žeton pa visok pritisk in jelenja koža čez... Sledi še krpa čez feltne in silikon sprej..
Mi pa prvi post deluje kot reklamajeba.
Car70 je napisal/-a:Pa da ne pozabim dati nekaj nasvetov, če jih mogoče kdo še ne ve:
- zračno rjo (majhne pikice) lahko odstranite z znanim čistilom ARF, seveda potem avto še operete s šamponom
- drevesno smolo lahko brez večjega problema odstranite z navadnim jedilnim oljem
- kromirane dele se precej odbro očisti s čistilom za steklene površine
- črne okasne letvice, ogledala in podobno lahko namažete z glicerinom ali pa kupite sprej, ter tako preprečite bledenje barve
- če platišč ne morete dobro očistiti z raznimi čistili, jih v končni fazi lahko očistite tudi z nekaj polirne paste
Če pa koga še kaj zanima, lahko vpraša pa bom poizkusil odgovoriti z znanjem ki sem ga pridobil z nekaj letnim delom v avtopralnici.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov