facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Accord strešni prtljažnik

Splošne debate, ki nimajo veze z avtomobilizmom.

Moderator: Blue Angels

Accord strešni prtljažnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 30 maj 2011 18:55

Tko kot piše v naslovu bi potreboval strešni prtljažnik za Accorda se pravi z nosilci (sanmi) vred :)

Omenjeno zadevo bi si najraje od nekoga sposodil, da nebi kupoval, ker dejansko dodatni prtljažni prostor potrebujem samo letos in sicer med 14.6 in 24.6 pa če je kdo tok pri volji da bi mi posodil za omenjeni termin, jst pa bi se oddolžil na najboljši možen način, vse je stvar nadaljnega dogovora :wink: 8)

PS, zaželjen čim večji :P :D

Vse info na PM/ZS ali 041/427-834
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

Re: Accord strešni prtljažnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 30 maj 2011 19:22

Hej.

No poglej, jaz imam strešne nosilce, te prečke ki pridejo gor na streho, original Hondine:
Slika
Slika

Imam pa namen kupit še trugo, kjer bi pa v bistvu jaz tebe izkoristil, da jo greš kupit, ker jo eden v Lj prodaja, pa ko greš kaj proti Mb dostaviš ali kakorkoli, lahko zarad mene ostane tudi pri tebi do konc tvojega dopusta, ker jaz tak v bistvu rabim celotno zadevo komaj 2.8.

Če si za, lahko pišeš tu, Pm, ali 031-389-023
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 30 maj 2011 19:28

Zdej nevem kako bi ti mene rad izkoristu, a da jo jst kupim pa da jo pol dam teb ... :rotfl:

Če sem prav razumel bi ti izbral trugo tako kot je tebi OK jst jo pa pač samo tu v Lj nabavim=prevzamem ???

Glede financ pa jst bi nek razumen znesek prislonil zraven kateri bi tebi koristil kot dodatni popust pri nakupu meni pa kot rentanje truge za omenjeni čas ? :)

Mislim pa da ni noben problem če ti po končanem dopustu zadevo dostavim v MB :wink: 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 30 maj 2011 19:31

No no, saj se razumema :D Seveda, ti jo kupiš, pol pa men daš :rotfl: Ne hecaj se...saj veš kak sem mislil, da se ne vozim jaz po njo v Lj, jo ti kupiš, jaz ti nakažem denar ali kakorkoli, prideš si še po nosilce prej da jo boš lahko odpeljal in to je to. Potem po dopustu pa pripelješ vse skup v Mb, da čez par dni jaz štartam v Pulo :mrgreen:
Zadeva je pa ta:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4780115

Spravi ga s ceno na 150€ in ne rabiš nič zraven dat, samo pripelji vse skupaj nazaj konec Julija :mrgreen: A je dovolj fer ponudba? Ker dal jo itak bo za tak denar, jo parodaja že precej časa :wink:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 30 maj 2011 19:46

Ja ja sva se razumela, ni panike :D :D :D Zdej če že greš v pulo boš šou itak mim mene, bi se načeloma lahko pri meni ustavil, ampak o tem bova kasneje, drugač pa kot sm reku, ni panike, pripeljem do tebe. 8)

No bom jst mal poklical pa se probal jutri zmenit za ogled in če bo vse po sreč bom kr nabavu, seveda mora bit z njo vse OK, če pa karkoli opazim te pa pokličem in povem, da bo tvoja zadnja ... :D

Ja meni se zdi fer, sam se moraš mirkat pr men ("določeni" so takega mnenja, da sem nategator ane) bom zbou ceno na 100€ teb pa reku da je bla 150€ tko da boš na konc ti men plačal hahahahahahahahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Uglavnem jutri ti več povem, kaj pa kako, ker danes nimam namena iti v lj (že 5-ič) :rotfl: tko da te pokličem jutri ko bom vedel več.

Lp, pa hvala zaenkrat 8) 8) 8)

PS, sem se že zmenu za jutri okol 16.30 pridem na ogled ... :)
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 30 maj 2011 19:50

Hehe, ja ustavim se lahko pr tebi, ampak trugo vseeno rabim prej, če ne bodo deca brez vsega šle na morje :rotfl: Al pa men se zdi da bodo deca imela v kuferamu, ata pa bo brez vsega, ker ne bo več placa za njegovo prtljago :mrgreen:

Anyway, me še gane ne če jo dobiš za 100€, hvala bogu glej. Če me boš nategnil me boš pač nategnil, čeprav mal dvomim ampak ok, sam tolk bodi fer da mi do konc Julija vse dostaviš do Mb, da res ne bo zgoraj omenjen scenarij :lol: vse ostalo kaj si ali nisi zaslužil mi pa visi, saj veš kje :D

Ni problema, rufni ga, zmeni se za ogled in se čujema.

No evo, pa maš problem rešen s prtljago za na morje :mrgreen:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 30 maj 2011 19:56

hahahahahahahahah ja itak, bomo rešili tko kak je treba, ni panike 8)

Ma sm te mislu nahecat da prideš do mene, amapak si hitr pokapiral hahahahahaha 8) :D :D :D :D

Ti jutri javim več :wink: 8)

Ja to pa res, ker drugač sem že mislu nabavt ane, sam ko sem vidu kake cene so sm si reku kaj če bi jst prvo raj uprašal koga da posod ane, ker zaenkart midva z mojo jo nerabiva, sam letos nas gre 5 pa bi blo mal jeba, je res da je poletje pa to, sam od nas 5-ih so 3 ženske tko da ..., mislim da sm vse povedal ..., sam ne mi rečt da naj raje rentam prikolico :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gan-san » 30 maj 2011 20:09

Strešne nosilce ti lahko tud jst posodim. Original hondini kot teji na sliki, ne rabiš nič vračat uslug, ajde mogoče en krog z tvojim accordom :P
Uporabniški avatar
Gan-san
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 30 maj 2011 20:16

Tebe pa z veseljem peljem z nosilci ali brez, al pa še bolje lahko sam probaš sesti za volan :wink: :D

Drugač pa hvala na ponudbi, bi pa nekako raje vzel od Aly-a da bo vse skup komplet od ene osebe. 8)
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gan-san » 30 maj 2011 20:22

Tebe pa z veseljem peljem z nosilci ali brez, al pa še bolje lahko sam probaš sesti za volan :wink: :D

Sprejmem :D

Ok, ni problema :)
Uporabniški avatar
Gan-san
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 30 maj 2011 20:52

Če vzameš od mene nosilce boš moral 2x v Mb, to je edino, ker boš 1x prišel po nosilce, enkrat pa vse skupaj vrnil. Tak da če se že dobita...razmisli, men je vseeno, men itak ležijo doma v kleti in me ne moti če so ali niso doma, samo da vem da jih bom dobil do Avgusta.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 30 maj 2011 21:59

Ja bom videl jutri, oz. kok je dejansko "dela" da daš tisto trugo gor na nosilce, nisem se še nkol srečal s tem, a se samo kej zatakne 1,2,3 al je treba kej vijačit itd ..., neki bomo že nardil tko da bo prov :D

Aly ni pene, itak da boš dobil vse tak kot je treba :D
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gan-san » 30 maj 2011 22:32

Nosilce se pršraufa z 4-imi imbus vijaki, vsaka stran nosilca eden. Malo se loviš da dobiš nosilce v linijo, je pa tudi oznaka znotraj vrat, mislim da je ena mejhna zareza.
Aja pa te šraufe moraš zategovat približno enako, se pravi na eni strani mal zategneš, pol moreš pa okol avta na drugo stran da še tam zategneš, pa spet nazaj,...to je edino trapast narejen, ker če eno stran do konca zašraufaš ti nosilec zategne in ga vleče na eno stran avta.

Sej ko 1x pogruntaš sistem rabiš max 15-20min da vse skupaj pričvrstiš. :yes:

Truga pa ima ponavadi šraufe ki so povezani z ploščico katera objame nosilce, vsaj tako je pri naši. Trugo maš pa gor 5min in je zdeva zaklučena.
Uporabniški avatar
Gan-san
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 31 maj 2011 20:36

Dalenc k si tko izkušen in pa bolj pri roki sva se z Aly-em odločila, da kr k teb pridem po te strešne nosilce pa jih lahko že jutr gor našraufaš :mrgreen: :D ,ker imam v planu že jutri prevzet tisto "trugo" ... :)

Kako si kej z cajtom jutri, po 16h uri ? :D
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a grega » 12 jul 2011 07:17

zdravo

a je kaka varjanta da mi posodiš strešni prtljažnik za 14 dni?

lP
Grega
Uporabniški avatar
grega
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 12 jul 2011 12:52

Jaz jih vec nimam, Dolenc pa naj sam pove.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Gan-san » 12 jul 2011 14:27

Je že vse zmenjeno :yes:
Uporabniški avatar
Gan-san
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bostjancek » 12 jul 2011 21:51

Aly je napisal/-a:Jaz jih vec nimam, Dolenc pa naj sam pove.

ja zdj jih za enako ceno posojam jst :rotfl:
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabniški avatar
Bostjancek
Uporabnik

Kraj: Honda ob Paki

OdgovorNapisal/-a grega » 12 jul 2011 21:55

sem jih že dobil hvala vseen pa še predrag si :rotfl:
Uporabniški avatar
grega
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 15 jul 2011 20:27

Naj ti dobr služijo, men so odlično opravili svoje delo :D
Uporabniški avatar
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Splošne debate

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost