Pozdravljeni,
sem Jaka iz Grosuplja, po poklicu elektrotehnik, moj delodajalec pa je ZPIZ

.
Lastim si Hondo CR-V l.2009 (1. reg 2010), pred tem pa sem imel prav tako CR-V l.1998. Obe bencin 2.0 z avtomatskim menjalnikom.
Pri prejšnji je bil v 14. letih zamenjan akumulator (po 10. letih) in desni gornji končnik prednjega kolesa.
Pri tej je pa včeraj že drugič odpovedala tuljava magnetne sklopke kompresorja klime, pred tem pa lambda sonda (prva).
Danes sem po NETu iskal najcenejšo tuljavo za sklopko in prišel do zanimive ugotovitve, da so imeli ti avtomobili serijsko napako na magnetni sklopki kompresorja klime, kar je bilo ugotovljeno že pred štirimi leti, kar se lepo vidi iz
tega prispevka. Ko v iskalnik vpišeš številko Service Bulletina SB-12-072 oz. NHTSA No: 10056005 je zadetkov kar nekaj strani, s tem, da so bili v tujini lastniki HOND s kodo šasije RE5, bencinski motor, o tem obveščeni, prav tako pa se jim je podaljšala garancija.
No in iz razloga, da zvem ali lastniki CR-Vjev v Sloveniji o tem kaj vedo in kako uradni zastopnik v SLO to rešuje sem poiskal tale forum in se prijavil.