jaz sem Marko iz okolice novega mesta, str sm pa 17 let. Doma mamo accorda pa polota pa sem se odloču mal več izvedet o hondah. Počas se učim vozt, marca bom verjetn dubu izpit potem pa gasa

Moderator: Blue Angels
demooo je napisal/-a:pozdravljeni sem demsi prihajam iz ribnce.Mene fuul zanimajo naviti avti res je pa da se ne razumem v masinei ostalo zato sem se prijavu na forum.Uglavnem ne sm zarad tega ampak zarad usega da se mau mens,kej svetujes itd.Js sm si vednu zelu golf 2 1.8.16v GTI sm ni biu noben pamtn in ce je biu je bla pa cena navita.S kolegom sm se pogovarju kak avto je kej dober in mi je reku da so honda1.liga in ku sm prsu domu sm takoj su na net gledat honde in sm tud najdu eno hudo piloo![]()
takoj drug dan z bratom smo jo sli iskat in zdei jo bom pocas rihtau tko da ce bo kdu rabu kak del za avto mu bom zrihtau ker mam kolege ko ma skor usak hondo.TO JE TO
upam da se bomo dobr razumel
![]()
Honda Civic 1.4is
1999
playboy je napisal/-a:Sicer sem nekaj že tudi gledal ostale forume za druge znamke vozil, vendar po hitrem pregledu, mislim, da je ta forum najbolj 'pro' voden.
UrosS je napisal/-a:playboy je napisal/-a:Sicer sem nekaj že tudi gledal ostale forume za druge znamke vozil, vendar po hitrem pregledu, mislim, da je ta forum najbolj 'pro' voden.
o ja, predstav avto če upaš, pa bomo vidl kok je pro
UrosS je napisal/-a:
o ja, predstav avto če upaš, pa bomo vidl kok je pro
aljo69 je napisal/-a:ti si se zgubu ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost