facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Predstavitev novih uporabnikov

Splošne debate, ki nimajo veze z avtomobilizmom.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 01 maj 2002 13:04

V tej temi se lahko novi uporabniki predstavite! :wink: :zakon: Don't be shy :P Da bomo že nekaj vedeli en o drugem, ko se v živo spoznamo :mrgreen:

Za vaše jeklene mule je pa prostor tukaj. :wink:
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a strommer » 18 apr 2003 10:36

Potem bo kar najbolje da začnem.Sem "fosilček" po letih,rojen 16.08.1972,živim blizu Krškega na prelepi lokaciji,kjer je prvi sosed divji prašič.Delam v tovarni zdravil v Novem mestu.Po poklicu mi je kemija v malem prstu,zato eksperimentiram z gorivom(kolikor mi pač čas dovoljuje).Ostali hobiji pa pač jasno da motoristika.Moja prva Honda je bila CRX-iVT in neopisna bomba od avta.Vozim pa Crx Vti in sem več kot zadovoljen z njim.
Drugače sem pa mali debeljko,ki ima rad čevapčiče in vse kar je povezano z njimi.Prijatelji me kličejo "kiki"!
Toliko o meni in ena slika Krškega debeljkota.
LP

"Green salamander"
Uporabniški avatar
strommer
Uporabnik

Kraj: Yemen

OdgovorNapisal/-a MtJavnk » 18 apr 2003 11:12

Evo mene; svoje življenje že od rojstva prebivam v tranzitni vasici Hotiče, ki leži 7km iz Litije v smeri proti Ljubljani. Moji sosedi sicer niso divji prašiči, vendar pa ljudje, katere sem počasi navadil na dejstvo, da obstajajo tudi drugi avtomobili na našem svetu, kot samo VW ali Renault. Izšolal sem se za štromarja, čeprav se zdaj službeno udejstvujem na področju digitalnih telekomunikacij - Mobitel. Hobiji ... Hmm... Kupovanje živali in njih hranjenje. Tak hobi vam odsvetujem, saj mi sedajle spomladi na ušesa čivka papiga in moja bela mačka, se dere pozno v noč (točni intervali: ob 24.00, nato ob 03.00 ter ob 5.00). Edina žival, ki mi ne dela preglavic je Ameriški gož.
Plehovje -> Trenutno še vozim Nissan Primera 1.6 letnik '91, vendar bo v prihajajočih dnevih na dvorišče zapeljala črna Honda Civic VTi. Celo moji VW sosedi nestrpno pričakujejo ta trenutek
To je nakako to. Slike Hondice, pa bodo tudi čimpreje našle pot na tale forum.
LP.
Uporabniški avatar
MtJavnk
Uporabnik

Kraj: Japan

OdgovorNapisal/-a andy » 18 apr 2003 11:39

Evo da se še jaz predstavim, ime mi je Andraž, ko sem se rodil sem bil še dojenček in sicer 28.11. 1977. Zaradi izjemnih uspehov sem srednjo ekonomsko šolo obiskoval pet let. Po končanem šolanju so me poklicali k soldatom, bilo je precej fino. Za avtomobilizem se že dolgo navdušujem, žačel sem z zelo zjebanim yugačem, ki mi je pa precej dobro služil, sledil mu je opel kadett letnik 88. Po zaposlitvi v NLB sem spoznal prednosti kredita in si omislil GSI Astro. Njene prednosti sem spoznaval leto in pol, do dneva ko sem malo preveč spil in se raztreščil...
Zelo rad lovim ribe in če je na forumu še kak ribič se lohka kej zmenmo. Za Honde se navdušujem šele zadnje leto, iskal sem najbolj ekonomičen in vzdržljiv avto in našel koda drugega le kot Hondo. Zelo rad imam roštiljade z ogromno piva in dima, tudi postanki med vikendi v kaffanah mi niso tuji. v zadnji letih večji del dneva preživim v službi, moje strasti pa že tri leta miri moja draga. To je v grobem vse, svoje slike pa trenutno nimam.
P.S. sem nekadilec, nealkoholik, neavanturist, ljubitelj narave in vsega lepega, ločen ne po svoji krivdi... he he

ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

Kraj: Šnopsland

OdgovorNapisal/-a Scooby » 18 apr 2003 11:51

Hoj!

No pa da se jst par besed napisem o sebi! Ime mi je Miha in trenutno stanujem v Ljubljani. Trenutno pa zato, ker sem prej zivel v Domzalah in upam, da se enkrat spet preselim nazaj. Pac mi mestni vrvez ne ustreza lih najboljs
Zaposlen sm na Mobitel d.d. kjer skrbim, da racunalniki saj priblizno normalno delujejo. Zravn pa se studiram na fakulteti za organizacijske vede v Kranju.
Ce mi pa sluzba pa faks lih ne pobereta vsega casa si pa se kj casa vzamem za avto pa seveda za hribe. Sem tudi planinski vodnik A kategorije in clan PD Domzale, kjer imamo vsak mesec izlet za osnovnosolske otroke.

Tuki mate pa se slikco mene in moje hondice!

LP

"Pedal To The Metal"

-----------------------
Civic HB VTi '97

Edited by - Scooby on 18/04/2003 10:52:20
Uporabniški avatar
Scooby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana, Slovenija

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 18 apr 2003 20:48

Ojej, strommer, si nam pa naložil težko delo hehe

Ker za žensko ni lepo, da govori o svojih letih, bom samo omenila, da sem kljub vsemu leto dni mlajša od strommerja .
Ne po svoji volji in ne po lastni krivdi, so me rodili in obdržali na štem Koroškem (Slovenj Gradec). Ker se sama najbolj nisem strinjala s tem, sem po Gimnaziji "pobegnila" kao študirat v Maribor. In ta pobeg mi je uspel za celih (norih) 6 let!!
Nato pa so me zopet prepričali, da je najbolje ostati in delati doma (nikar ne verjemite staršem, če bodo rekli, da vam bo najlepše v družinski firmi!!!) in tako se sedaj menda imenujem "deklica za vso delo" v Tomas sportu SG...pa 1x na teden za dodatno delo še v Lj!!

Kar pa se tiče jeklenih konjičkov, so me morali že od mojega 20. leta dalje prenašati v Motorističnem klubu, sedaj pa se mi smilite še vi, ker morim tod okoli .

Po 10.letih mišljenja, da na svetu obstajajo:
1. Italijani (avtomobili namreč)!
2. Italijani
in
3. Italijani
me je prometna nesreča z "Italijanom" razsvetlila v to smer, da sem začela gledati za Japonci
In tako je sedaj ta moja "ljubica" CRXka že druga Honda v letu in pol. In se je nameravam sedaj kar nekaj časa držati (čustvena navezanost in takšne stvari).

Slikca mene in hondice pa pride takoj, ko se bo le-ta (CRXka namreč) obložila z dodatno kramo...

CRX, Esi, 97, milano red

Edited by - majaCRX on 18/04/2003 19:52:45
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a urbane » 19 apr 2003 00:39

živ!
Moje ime je Aleš. Sem praktično iz Ljubljane ( le 4 km izven). Po letih konkuriram Strommerju(29).
Delam v PETROL-u. Ob delu pa študiram vsesplošni študij. Kako priti do več denarja namreč.
Vozim Hondo Civic 1,5 iLS l.99 in se zaenkrat še nisem spustil v prevelike predelave razen vzmeti EIBACH cca. 4,5-5 cm nižji avto, alu platišča 195/50 R15 in pa dvojni izpuh POwerfull. Ostalo pride ko bojo nastopil boljši časi v zgodovini moje denarnice!

Moji hobiji so poleg vožje štirikolesne Honde

še vožnja z gorskim kolesom znamke HONDA, model Type R

Prav tako pa rad tečem seveda po gozdu. A kdo ve kje bi dobil Honda superge?

Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
Civic HB 1,5 iLS, 99

Edited by - urbane on 18/04/2003 23:42:04
Uporabniški avatar
urbane
Uporabnik

Kraj: Honda land (Dol pri LJ.)

OdgovorNapisal/-a lukach » 19 apr 2003 14:16

No pa se jaz...Moje ime je Jure, prihajam iz zg savinjske doline natancneje iz Mozirja...Star celih 20 let, zaenkrat po poklicu komericalni tehnik, studiram racunalnistvo v MBm, tu pa tam delam kaj preko studenta...Drugace mi disijo sporti, ki so povezani z bencinom...Pred kratkim sem vozil se motocross , motor nato prodal, zaradi posledic hude nesrece, odlocil sem se, da nabavim avto..Sprava so mi bili vsec samo nemski avti, o japoncih nisem hotel niti slisat..Nakar najdem tale forum, zacnem spoznavati japonsko tehnologijo in ugotovim, da bi bil civic vti avto zame...Kupim si ga in sedaj ne grem dol s HONDE..
Sedaj ko nimam vec motorja, pa cedalje bolj studiram, da bom v roku enega letu nabavil spet motor, po vsej verjetnosti HONDO HORNET...Drugace pa rad bordam, zuram, in maximalno izkoriscam zivljeneje..Jest pravim, priloznost zamujena ne vrne se nobena...

LP...

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabniški avatar
lukach
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Uros » 19 apr 2003 19:54

No pa da še jst mal napišem. Ime mi je, eh sej to itq vidte :)) Rojen v Celju leta gospodovega '81, živim še vedno v Celju. Že v osnovni šoli sem se navduševal nad ropotajočimi in smrdljivimi zadevščinami. Začel sem na vsem znanem Tomosovem avtomatiku, nadaljeval na skuterju (solidno predelan, za takratne čase "neviđeno"). Potem so prišli časi ko se je bilo treba začeti pripravlajti i n šparati denar za izpit za avto in nato težko pričakovan trenutek, nakup avtomobila :) Začel sem z Golfom in nadaljeval s Hondo (Crx) in nato s še eno (Civic) :)

Vmes sem še končal elektro šolo v Celju, po poklicu elektrotehnik, sedaj se nekaj matram, ampak predvsem delam preko študenta.

Vozim pa Civica Vti in razmišljam kaj bi se dalo narediti da bi kam šou :)))

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a rajcH » 19 apr 2003 21:12

strommer dobra ideja!!!
ime mi je grega in bom 15.5. dopolnil 25 let.po krvi sem stajerc po srcu ljubljancan,zivim pa v crnucah.po poklicu sem kuhar in delam kot vodja kuhinje v eni od ljubljanskih gostiln, kjer eksperimentiram moje ideje HE HE
imam ful kul punco, stvar pa se zacini hondica z lepo zaobljenimi boki.furam civic
1.4i, ki je se cist origininalna ampak ne za dolgo.
rad zuram z dobrimi ljudmi in uzivam ob ritmih r&b ter hip-hop glasbe.
tko da kjer se kadi in disi po raznju tam me najdete.
zgledam pa priblizno takole ker sem vedno dobre volje.
slike od hondice ma pa swifty.

LP Grega

HONDA IS MY LIFESTYLE!
Uporabniški avatar
rajcH
Uporabnik

Kraj: Norway

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 20 apr 2003 13:30

Jaz sem pa Matej iz Kamnika, bolj natančno iz Mekinj. Hodm v 4. Letnik gimnazije in bom ta let maturo delal. Vozim pa CRX VTi l.92, ki je spuščena, ma športni izpuh Supersprint, od a3m air intake(hud sound), MS Design spojlerje in je moj največji hobi. Najraje se vozim okol brez strehe in zraven poslušam Queen-e.
Zadnjič spremenil CRX_delsol, dne 21 jun 2004 20:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a cagr » 21 apr 2003 17:06

No, men je pa ime Miha in živim v okolici Ljubljane. Star sem 24 let in se trenutno "matram" z izpiti na pravnem faksu. Poleg tega delam preko študenta, kolikor pač čas dopušča.

Od bencinskih hlapov sem "odvisen" odkar sem šel prvič z očetom na bencinsko pumpo...

No kaj nej rečem... Ko je začel it bicikl premalo, sem presedlal na motorje in ko sem naredil izpit za moped, sem se začel vozit z avtom. Od takrat je bilo prekrivljene in "iztrošene" že dosti pločevine in napisanih že premnogo plačilnih nalogov.

Ko sem končno dočakal "uradno" vozniško kariero, sem dobil v roke Suzuki Vitaro, ki je bila sicer odličen avto, vendar s "previsokim" težiščem in žal je podlegla "losovemu testu"... Po moji neumnosti, se razume!
Nato sem se kaki 2 leti vozil z Alfo 33, ki pa je bila več na servisu, kot pa v mojih rokah. Groza od avta! Se bom rajši vzdržal vsakega komentarja...
Potem sem pa po srečnem naključju prišel do črne Honde CRX in od takrat naprej večkrat vidim svojo punco, kot pa serviserja, hehehe...
Sedaj vozim že kaka 3 leta Accorda in sem zelo zadovoljen, vendar pa sem ves čas na preži za kako drugo "zverino". Čakam, da se Honde drastično pocenijo!

No toliko o "forum related" stvareh... Sicer pa se rad zabavam, "sedim" za računalnikom, obiskujem fitnes in se "ukvarjam" s svojo punco.

No pa še ena moja fotka:

LP

--Cagr--

----------------------
Accord 2.0 iES 16V, '95
Uporabniški avatar
cagr
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a baracuda » 21 apr 2003 23:06

Hello.
Moje ime je Igor in sem star 23 let.Živim v Lj. in delam v "fermi",kjer sestavljam LASERJE za operacijo oči.Trenutno (upam,da letos) končujem še zadnji letnik 3+2 ob delu za strojnega tehnika.
Honda je moj četrti avto in upam,da bo še dolgo!Začel sem z Hroščem,ki sem ga dal "predelat" v Kozino in se vse splošno DOBR nat***.Tko,da je v pol leta zgnil.Sledil je R19 1.4,po cca.10-ih mesecih sem ga mel čez glavo z vsemi stroški in se ga znebil.Sledil je nakup stoletja.Novi FIAT PUNTO.Nikdar ne kupte teh jetr.Zamenjal so mi 3/4 avta pa še pol ni blo tko k bi mogl bit.
Zdej pa upam,da sem kupil nekaj kar bo delalo.
Moj moto:Če že plačujem stroške avtomobila,potem pričakujem,da tudi on meni nekaj DA.Moj hobi je vse kar je povezano z avtomobili in vonju bencina.
Slikce pa pridejo mal kasnej,ko si uštimam link.

LP BARACUDA

CRX-esi delSol ´95
Uporabniški avatar
baracuda
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 24 apr 2003 12:41

Evo evo ze pisem. Nimam nobene slike pa sem za to mislil malo pocakat, da me nekdo slikne. Samo zdaj, ko se je pa strommer raskuril pa bom kar takoj napisal, brez slike.

Moje ime je Aleksander, star sem ze celih 25 let. Stanujem v Gornji Radgoni. Kaksno leto se ze pripravljam, da se pocasi preselim v MB, pa se mi vedno ni uspelo. Me sestra ze nekaj casa naganja naj se ze spravim nekam.

Koncal srednjo elektro-racunalnisko solo kot racunalniski tehnik. Zdaj delam na Hermes Softlab obenem pa koncujem studij racunalnistva v MB(zadn cas, da zakljucim tole agonijo).

Hobiji? Hm....kolesarstvo (sem letos zacel malo bolj trenirat), plavanje, tenis, ping pong, voznja s hitrimi avti ter seveda gokarti pa se nekaj stvari bi se naslo samo se zdaj vsega ne spomnim...V glavnem rad imam aktivno zivljenje.

Prvi avto je Jugo 55 GVL (pazi....GVL, to ni neka navadna kista, to je bilo posebej za ameriski trg delano). Letelo je fajn za jugeca, dokler mu nisem nabil km na 250k. Potem pa je bil ze cist zanic. Masina se je komaj sla kam. No zdaj pa imam Civica bingo 1.4i s sportnimi fedrami. Naslednje leto si bom umislil VTI-ja in ga verjetno dodatno obdelal, ce bodo finance dopuscale, pol pa gas.

In to je to...

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i (zdaj pa ze 86 konjickov )
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a MarERemA » 24 apr 2003 12:55

No, da debata ne umre...

Sem Mare, stanujem v Mengšu, včasih v Ljubljani. Star sem 25 let in delam v računalniški firmi. Prej sem vozil Fiat-a Punto, ki je po 2 letih postajal čedajle bolj podoben nepremičnini... (servis 1 x mesečno). Ko sem se odločil za menjavo sem najprej iskal Alfo 145, vendar se zaradi vsesplošne "popljuvanosti" nisem odločil zanjo. Par kolegov vozi oz. je vozilo honde, tako da imam tudi sam sedaj eno in to rumeno

Že nekaj časa, ampak vztrajno, razmišljam o zamenjavi --> VTI

Civic 1.4i 99
75+x HP :-)
Uporabniški avatar
MarERemA
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 24 apr 2003 13:17

Jst tudi še nimam nobene kulturne slikce, zato se še nisem predstavil. Ampak ker je Kristjan jezen, bom opravil zadevo brez slikc .

Torej ime mi je Grega, star sem pa 24, stanujem v Ljubljani. Končujem 3. letnik prava in upam, da bo enkrat že konc tega faksa, kajti ravno sedaj ko se ful dogaja na področju avtomobilizma, moram jaz ful študirat .

Torej veselijo me avtomobili (tuning/styling, dirke), nisem pa ravno strokovnjak avtomehanične/avtoelektričarske stroke, zato mi avtomobilski forumi in stručkoti na njih ful pripomorejo k razumevanju delovanja posameznih avtomobilskih sistemov. Sem tudi soustanovitelj novopečenega kluba GaS Tuning.

Poleg tega me zanima tudi jadranje, vendar sem pri tem trenutno ful omejen, ker nam je razturilo motor na jadrnici . Aja, že 7 let treniram Tae-kwo-do; sicer ne tekmujem, sem pa sodnik na tekmah. Še kaj bi se našlo, ampak glavne stvari sem povedal. Aja, moja babica na Dolenjskem je soseda od Strommerjeve babice .. he, he, svet je res majhen.

In še avti: najprej sem se vozil v Hondi 1.4i l.91, potem sem kupil Hyundai Pony 1.5 GS (full optional ), ki sem ga sesul v nulo, zdej mam že tri leta Puntota ELX in že dva meseca kupujem VTIja 6. gen. Slikca od puntota je spodaj v podpisu (feltne so v resnici mal manjše (sicer ne dost).... pa nobenmu povedat ).

--------------F PUNTO ELX-----------EVERYTHING IS 4TUNE!!!-----------H CIVIC 1.4iS `97-------------
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a tomby » 24 apr 2003 13:31

No pa da še jaz nekaj povem o sebi, čeprav mi pisanje "življenjepisov" ne gre najbolj od rok, pa se bom vseeno potrudil:)) Sem Mitja, star 22 let iz Celja, srednjo ekonomsko šolo sem opravil v celju in se nato "preselil" v "bolj tople kraje" v Portorož kjer sedaj počasi končujem visoko šolo za turizem.

No pa da še nekaj povem glede moje ljubezni do avtomobilov. V času mojega ranega otroštva sem se najbolj navduševal nad nemci in sicer nad bavarskim BMWjem, ker je tudi oče sam vseskozi vozil BMWje in ga tudi še danes. Po končanem vozniškem dovoljenju mi je bil podarjen oz. dovoljen za uporabo BMW 316i letnik 93, katerega prvi lastnik je bil moj oče in je avto vse do tistega dne ko smo ga prodali bil v odličnem stanju brez kakršnihkoli problemov. Jaz sem se nato odločil da BMWja ne bom obdržal in ga prodal, ker mi je bil skoraj malo prevelik. Vedno sem si želel majhen, športen in poskočen avtomobilček in po dolgem premlevanju in iskanju sem našel lepo rdečo srčkano HONDO CRX delsol VTI letnik 95! ljubezen je bila v prvem pogledu in že se je znašla pred mojim domom...nato sem jo vozil 4 mesece in ugotovil, da me dvosed pride preveč preveč drago, ker sem se vsak teden vozil na relaciji portorož - celje, in tako sva z mamo sklenila, da ji "prodam" CRXa in sem zato v zameno jaz kupil CIVICa HB VTI l.95 od Simmaka! Na avto sem vložil še par sto tisočakov in sedaj mi služi kot mora! Odločil sem se da ga bom obdržal še dolgo!

Med poletnimi počitnicami velikokrat kje delam ali pa tudi med študijom kadar je le čas, kajti tega je bolj malo, ker pač študiram redno in ne izredno. No to bi bilo zaenkrat od mene na kratko vse...slike pa upam da so se prpopale tle uspod:))

CRX VTI 95, Civic HB VTI 95
Uporabniški avatar
tomby
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a fafnžnabl » 24 apr 2003 14:26

No no Kristjan! Ne smeš bit jezen. Sej bojo počas vsi kaj napisal...
Skratka, ime mi je Jernej, star sem 27 let in sem po poklicu kem. tehnik. Živim v LJ., čeprav priznam, da me mikajo drugi konci(**** ga -štajerska kri). Delam v laboratoriju na inštitutu za gr. materiale. Moj prvi avto Volvo 343 gl(zadnji pogon) je bil pravi tank(l. 82). Ni in ni hotu crknit-pa še danes dela. Ampak sem hotel nekaj močnejšega. Imel sem nekaj avtekov v igri, dokler se nisem peljal v Hondi VTi. Pol sem pozabil, da drugi avti obstajajo. Ni mi žal. Redni servisi in bencin, pa gre...
L.P

sedan VTi 99
Uporabniški avatar
fafnžnabl

OdgovorNapisal/-a Krigl » 24 apr 2003 14:42

uf strommer, tole je pa bilo....

sem Andraž in prebivam malo ven iz domžal, na Rodici. svojo avtomobilistično kariero sem začel z opel kadettom 1.5 TDI. z njim sem bil zelo zadovoljen ( kako nebi bil, saj je imel motor od Isuzuja ), saj je za svojih 54 kW letel fenomenalno, pa se poraba je bila nizka. kasneje je revez zakuhal in masina je bila za na odpad. sicer sem jo zamenjal,toda 3 mesece kasneje sem imel bliznje srecanje s precej debelim hrastom. sedaj je bil avto za na odpad.
velika zelja mi je bila kupiti si calibro vendar so me kolegi prepricali, da se avto prevec kvari in naj raje kupim kaj drugega. tako sem se odlocil za sedanjega civica VTI in sem z njim tudi zelo zadovoljen.
Drugace pa sem student fakultete za elektrotehniko v ljubljani, 5.letnik. star sem 23 let in po dusi igričar, saj veliko prostega casa prezivim pred raznoraznimi FRP-jkami (zvrst racunalniskih igric). toda sedaj se bo to, upam, spremenilo, saj si kupujem gorsko kolo in zacenjam kolesariti. aja, 4-5 let nazaj sem treniral taekwondo v ljubljani vendar sem nehal potem ko sem razbil kadetta.

lp andraz

civic sedan VTi '96
Uporabniški avatar
Krigl
Uporabnik

Kraj: Domzale, Slovenia

OdgovorNapisal/-a Swifty » 24 apr 2003 14:56

Zivjo,da se jst predstavim.Sm Slavko iz Ljubljane,star sm 23.5let,po horoskopu sm tehtnica,koncal sm srednjo elektro solo za elektrotehnika,trenutno sm zaposlen kot varnostnik,ker pa ni $$$ u tej sluzbi sm se odlocu da grem naprej v solo in sicer FOV za meneđment.Trenutno vozim hondo Esi ze pol leta,pred njo sm pa meu Lsija in swifta gtija kateri je biu res 1A avtočk 8).Moj hobi je avtomobilizem oz rihtanje avtomobila(styling 8) ) in mal fitnes ter nogomet(gledanje).Eto tok o men za enkrat.

Tole sm pa jst: http://honda.jezakon.com/razno/sr&%2326 ... 63%3bu.bmp

Lp

Edited by - Swifty on 18/05/2003 10:58:30
Zadnjič spremenil Swifty, dne 21 jun 2004 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

Kraj: Cerklje na Gorenjskem

Naslednja

Vrni se na Splošne debate

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost