Napisal/-a G-4S » 24 apr 2003 13:17
Jst tudi še nimam nobene kulturne slikce, zato se še nisem predstavil. Ampak ker je Kristjan jezen, bom opravil zadevo brez slikc .
Torej ime mi je Grega, star sem pa 24, stanujem v Ljubljani. Končujem 3. letnik prava in upam, da bo enkrat že konc tega faksa, kajti ravno sedaj ko se ful dogaja na področju avtomobilizma, moram jaz ful študirat .
Torej veselijo me avtomobili (tuning/styling, dirke), nisem pa ravno strokovnjak avtomehanične/avtoelektričarske stroke, zato mi avtomobilski forumi in stručkoti na njih ful pripomorejo k razumevanju delovanja posameznih avtomobilskih sistemov. Sem tudi soustanovitelj novopečenega kluba GaS Tuning.
Poleg tega me zanima tudi jadranje, vendar sem pri tem trenutno ful omejen, ker nam je razturilo motor na jadrnici . Aja, že 7 let treniram Tae-kwo-do; sicer ne tekmujem, sem pa sodnik na tekmah. Še kaj bi se našlo, ampak glavne stvari sem povedal. Aja, moja babica na Dolenjskem je soseda od Strommerjeve babice .. he, he, svet je res majhen.
In še avti: najprej sem se vozil v Hondi 1.4i l.91, potem sem kupil Hyundai Pony 1.5 GS (full optional ), ki sem ga sesul v nulo, zdej mam že tri leta Puntota ELX in že dva meseca kupujem VTIja 6. gen. Slikca od puntota je spodaj v podpisu (feltne so v resnici mal manjše (sicer ne dost).... pa nobenmu povedat ).
--------------F PUNTO ELX-----------EVERYTHING IS 4TUNE!!!-----------H CIVIC 1.4iS `97-------------