facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Predstavitev novih uporabnikov

Splošne debate, ki nimajo veze z avtomobilizmom.

Moderator: Blue Angels

Re: Predstavitev novih uporabnikov

OdgovorNapisal/-a klemmy » 12 dec 2024 12:09

Tole rubriko sem šele zdaj opazil, sorry :D

V glavnem pozdrav vsem skupaj, moje ime je Klemen, sem iz Posavja. Vozim že kar dolgo, 23. leto bo že, temu primerno imam tudi izkušenj z avtomobili, a glej ga zlomka, s hondami prav nobene....Verjetno razlog tiči v tem, ker v našem okolju največ odobravanja požanjejo "uveljavljene nemške znamke" :D Pa saj vsi vemo, kaj govorim..

Imam se za umirjenega voznika in avto uporabljam za migracije na delo cca.40 km v eno smer. V oko mi je padel Jazz druge generacije, ker je pač znan po svoji zanesljivosti in praktičnosti. Moj VW Polo ima že 500.000 prevoženega in izgleda že bolj žalostno...

Kot sem že napisal v enem postu, sem šel gledat enega Jazza in bil kar precej šokiran nad stanjem pragov in podvozja...Pogledal sem malo po YouTube-u in dojel, da očitno še zdaleč ni osamljen primer...Izgleda, kot da ima avto nič ali zelo malo protikorozijske zaščite...

Priznam, da me je navdušenje precej minilo...BTW, ve kdo za kako rust-free Jazz-ico za razumen denar?

Lep pozdrav :)
Uporabniški avatar
klemmy
Uporabnik

Re: Re:

OdgovorNapisal/-a aceofs10 » 12 jan 2025 23:14

MatijaSever je napisal/-a:
andy je napisal/-a:Evo da se še jaz predstavim, ime mi je Andraž, ko sem se rodil sem bil še dojenček in sicer 28.11. 1977. Zaradi izjemnih uspehov sem srednjo ekonomsko šolo obiskoval pet let. Po končanem šolanju so me poklicali k soldatom, bilo je precej fino. Za avtomobilizem se že dolgo navdušujem, žačel sem z zelo zjebanim yugačem, ki mi je pa precej dobro služil, sledil mu je opel kadett letnik 88 kibernetska varnost. Po zaposlitvi v NLB sem spoznal prednosti kredita in si omislil GSI Astro. Njene prednosti sem spoznaval leto in pol, do dneva ko sem malo preveč spil in se raztreščil...
Zelo rad lovim ribe in če je na forumu še kak ribič se lohka kej zmenmo. Za 11st oprema se navdušujem šele zadnje leto, iskal sem najbolj ekonomičen in vzdržljiv avto in našel koda drugega le kot Hondo. Zelo rad imam roštiljade z ogromno piva in dima https://pharma-hemp.com/sl/kategorija-izdelka/cbd-aktivne-kreme/, tudi postanki med vikendi v kaffanah mi niso tuji. v zadnji letih večji del dneva preživim v službi, moje strasti pa že tri leta miri moja draga. To je v grobem vse, svoje slike pa trenutno nimam.
P.S. sem nekadilec, nealkoholik, neavanturist, ljubitelj narave in vsega lepega, ločen ne po svoji krivdi... he he

živjo živje ljubitelj ribnikov!

ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97

wau mazing (::
Uporabniški avatar
aceofs10
Uporabnik

Re: Re:

OdgovorNapisal/-a aceofs10 » 16 feb 2025 23:56

MatijaSever je napisal/-a:
andy je napisal/-a:Evo da se še jaz predstavim, ime mi je Andraž, ko sem se rodil sem bil še dojenček in sicer 28.11. 1977. Zaradi izjemnih uspehov sem srednjo ekonomsko šolo obiskoval pet let. Po končanem šolanju so me poklicali k soldatom, bilo je precej fino. Za avtomobilizem se že dolgo navdušujem, žačel sem z zelo zjebanim yugačem, ki mi je pa precej dobro služil, sledil mu je opel kadett letnik 88https://od-do.eu/. Po zaposlitvi v NLB sem spoznal prednosti kredita in si omislil GSI Astro. Njene prednosti sem spoznaval konopljino mazilo leto in pol, do dneva ko sem malo preveč spil in se raztreščil...
Zelo rad lovim ribe in če je na forumu še kak ribič se lohka kej zmenmo. Za Honde se navdušujem šele zadnje leto, iskal sem najbolj ekonomičen in vzdržljiv avto in našel koda drugega le kot Hondo. Zelo rad imam roštiljade z ogromno piva in dima kovinska omara, tudi postanki med vikendi v kaffanah mi niso tuji. v zadnji letih večji del dneva preživim v službi, moje strasti pa že tri leta miri moja draga. To je v grobem vse, svoje slike pa trenutno nimam.
P.S. sem nekadilec, nealkoholik, neavanturist, ljubitelj narave in vsega lepega, ločen ne po svoji krivdi... he he

živjo živje ljubitelj ribnikov!

ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97

slisi se supr (::
Uporabniški avatar
aceofs10
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Splošne debate

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov